Οι ομορφότεροι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοι

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.298
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Δεν τρελάθηκα για την Πρωτοχρονιά στο Βερολίνο, με χιλιάδες Βερολινέζους με τα ποτά και τα βεγγαλικά και τις περούκες τους στην πύλη του Βραδεμβούργου...Κάτι σαν καρναβάλι δικό μας!Η ατμόσφαιρα όμως τις προηγούμενες μέρες και οι χριστουγεννιάτικες αγορές σε συνδυασμό με το χιονάκι και την αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπώ ήταν ό,τι ζητούσα!!Και η Πρωτοχρονιά στην Πράγα ήταν παραμυθένια, πάλι με αγορές, χιονάκι κτλ....Με καλή παρέα και αν αγαπά κανείς τα Χριστούγεννα παντού καλά θα περάσει!Και στα Καλάβρυτα σε εξοχικά φίλων που πηγαίνω καλά περνάω επίσης!!Αν ρίχνει και χιόνι ακόμη καλύτερα...
 

thch81

Member
Μηνύματα
92
Likes
70
Ωραία τα αστικά κέντρα με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση & το όλο γιορτινό κλίμα (Λονδίνο, Παρίσι, Βουδαπέστη, Πράγα κτλ) , αλλά το καλύτερό μου είναι ένα μικρό, ορεινό, όχι πολύ τουριστικό, χιονισμένο χωριό οπουδήποτε στην Ευρώπη με λίγους & καλούς φίλους ή/και συγγενείς. Κ είμαστε τυχεροί που στη χώρα μας έχουμε & ωραία ορεινή φύση. Δεν θα ξεχάσω το χριστουγεννιάτικο κλίμα πριν 2 χρόνια στο χωριό Νεράιδα με την απίστευτη θέα στη λίμνη Πλαστήρα. Ελπίζω κάποια Χριστούγεννα να με βρουν στο Νυμφαίο.
 

NIKOLETA05

Member
Μηνύματα
556
Likes
446
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Από εξωτερικό Χριστούγεννα έχω πάει μόνο Πράγα και Βιέννη και ψηφίζω Βιέννη με διαφορά. Σαν παραμύθι ήταν....

Στην Ελλάδα έχω κανει Χριστούγεννα πολλάκις σε Πήλιο,Καρπενήσι,Ζαγοροχώρια,Καϊμακτσαλαν και παντού το ίδιο αδιάφορα. Παντού ελληνάρες να ξεκοιλιάζονται στο φαγητο στις χασαποταβέρνες,να μαλώνουν για το ποιος θα περασει πρώτος απο τα τα στενα δρομακια,να γκαριζουν χωρις να λογαριαζουν τους γυρω τους και καμια μα καμια ένδειξη ότι σ αυτο τον τόπο είναι Χριστούγεννα. Έτσι πηρα την αποφαση οτι ξανα Χριστουγεννα εκτος σπιτιου μονο εξωτερικο.
 

greco

Member
Μηνύματα
1.149
Likes
3.325
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Rothenburg ob der Tauber,το απολυτο χριστουγεννιατικο χωριο στον Ρομαντικο Δρομο στη Γερμανια.Εναλλακτικα,το λιγοτερο γνωστο αλλα εξισου πανεμορφο Bernkastel-Kues στις οχθες του Μοζελα.
 

Elenik

Member
Μηνύματα
295
Likes
97
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Χριστουγεννιάτικη μοναδική ατμόσφαιρα υπάρχει σε όλη τη Βαυαρία. Κορυφή όλων η Νυρεμβέργη με αποκορύφωμα την πορεία με τα φαναράκια των χιλάδων παιδιών στη χωρίς φώτα πόλη. Είναι κατά τη γνώμη μου τύχη το να βρεθεί κανείς τέτοιες μέρες στη Νυρεμβέργη.
Ξέρεις πότε είναι αυτή η πορεία με τα φαναράκια στην Νυρεμβέργη;; Κάπου είχα διαβάσει, κάπου εδώ στο φόρουμ εννοώ, ότι είναι μία Πέμπτη του Νοεμβρίου, αλλά δεν κατάφερα να το ξαναβρώ. Μήπως γνωρίζεις πότε λοιπόν;;;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.270
Μηνύματα
885.819
Μέλη
38.948
Νεότερο μέλος
Stella_r

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom