Ο Θεσσαλονικιός που ταξίδεψε σε όλα τα προσβάσιμα νησιά της Ελλάδας

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
@vikara Ευτυχώς που δε με βλέπεις, γιατί με τόσο αποθεωτικά σχόλια κοκκινίζω.
Ευχαριστώ ειλικρινά μέσα απ' την καρδιά μου, ό,τι μπορούμε κάνουμε όλοι για την ηλεκτρονική μας κοινότητα με τις καλές και τις κακές μας στιγμές.
Υγεία να έχουμε να ταξιδεύουμε.:)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πέρα από όλα τα άλλα, να πω ένα μπράβο και για το ήθος που επιδεικνύεις εδώ μέσα αλλά κυρίως για τη βοηθεια που παρέχεις σε όποιον τη ζητήσει. Δε θυμάμαι να έχεις παρεκτραπεί ούτε μια φορά, εκτός όλων των άλλων, ούτε να μην απαντήσεις κάπου. Μπράβο για τη γενναιοδωρία σου σε χρόνο και ομολογώ πως με εντυπωσιάζει η μνήμη σου. Εγώ δεν έχω πάει ούτε στα μισά νησιά και δε θυμάμαι βασικά πράγματα για κάποια που πήγα πρόπερσι, εσύ πού τα θυμάσαι ρε μπαγάσα με ονόματα και συγκρίσεις, ΑΙ με μούσι είσαι.

Και πάλι μπράβο, κόσμημα.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Πέρα από όλα τα άλλα, να πω ένα μπράβο και για το ήθος που επιδεικνύεις εδώ μέσα αλλά κυρίως για τη βοηθεια που παρέχεις σε όποιον τη ζητήσει. Δε θυμάμαι να έχεις παρεκτραπεί ούτε μια φορά, εκτός όλων των άλλων, ούτε να μην απαντήσεις κάπου. Μπράβο για τη γενναιοδωρία σου σε χρόνο και ομολογώ πως με εντυπωσιάζει η μνήμη σου. Εγώ δεν έχω πάει ούτε στα μισά νησιά και δε θυμάμαι βασικά πράγματα για κάποια που πήγα πρόπερσι, εσύ πού τα θυμάσαι ρε μπαγάσα με ονόματα και συγκρίσεις, ΑΙ με μούσι είσαι.

Και πάλι μπράβο, κόσμημα.
Σωστός.

ΑΙ με μούσι λεει, κλαίω :haha: :haha: :haha:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δε θυμάμαι να έχεις παρεκτραπεί ούτε μια φορά
Ε όχι, δεν ισχύει αυτό, άνθρωποι είμαστε με αδυναμίες και καμιά φορά ξεφεύγουμε. Προσπαθώ απλά να είμαι πιο ήπιος στο δημόσιο γραπτό λόγο. :)
ούτε να μην απαντήσεις κάπου
Αυτό το θεωρώ απαραίτητο για τη συμβολή στην κοινότητα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω, όπου μπορώ.
με εντυπωσιάζει η μνήμη σου
Είναι τα γραπτά που βοηθούν πολύ σ' αυτό, όμως για νησιά υπάρχει όντως μια ευκολία παραπάνω στο να ανακτήσω πράγματα από μνήμης, δε ξέρω που οφείλεται αυτό ειλικρινά!
ΑΙ με μούσι είσαι
:haha::haha:

Ευχαριστώ και σένα Γιώργο και όλους σας για τις τιμητικές φιλοφρονήσεις!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.102
Μέλη
39.854
Νεότερο μέλος
Κρητικος64

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα