Ο Θεσσαλονικιός που ταξίδεψε σε όλα τα προσβάσιμα νησιά της Ελλάδας

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
@vikara Ευτυχώς που δε με βλέπεις, γιατί με τόσο αποθεωτικά σχόλια κοκκινίζω.
Ευχαριστώ ειλικρινά μέσα απ' την καρδιά μου, ό,τι μπορούμε κάνουμε όλοι για την ηλεκτρονική μας κοινότητα με τις καλές και τις κακές μας στιγμές.
Υγεία να έχουμε να ταξιδεύουμε.:)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πέρα από όλα τα άλλα, να πω ένα μπράβο και για το ήθος που επιδεικνύεις εδώ μέσα αλλά κυρίως για τη βοηθεια που παρέχεις σε όποιον τη ζητήσει. Δε θυμάμαι να έχεις παρεκτραπεί ούτε μια φορά, εκτός όλων των άλλων, ούτε να μην απαντήσεις κάπου. Μπράβο για τη γενναιοδωρία σου σε χρόνο και ομολογώ πως με εντυπωσιάζει η μνήμη σου. Εγώ δεν έχω πάει ούτε στα μισά νησιά και δε θυμάμαι βασικά πράγματα για κάποια που πήγα πρόπερσι, εσύ πού τα θυμάσαι ρε μπαγάσα με ονόματα και συγκρίσεις, ΑΙ με μούσι είσαι.

Και πάλι μπράβο, κόσμημα.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Πέρα από όλα τα άλλα, να πω ένα μπράβο και για το ήθος που επιδεικνύεις εδώ μέσα αλλά κυρίως για τη βοηθεια που παρέχεις σε όποιον τη ζητήσει. Δε θυμάμαι να έχεις παρεκτραπεί ούτε μια φορά, εκτός όλων των άλλων, ούτε να μην απαντήσεις κάπου. Μπράβο για τη γενναιοδωρία σου σε χρόνο και ομολογώ πως με εντυπωσιάζει η μνήμη σου. Εγώ δεν έχω πάει ούτε στα μισά νησιά και δε θυμάμαι βασικά πράγματα για κάποια που πήγα πρόπερσι, εσύ πού τα θυμάσαι ρε μπαγάσα με ονόματα και συγκρίσεις, ΑΙ με μούσι είσαι.

Και πάλι μπράβο, κόσμημα.
Σωστός.

ΑΙ με μούσι λεει, κλαίω :haha: :haha: :haha:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δε θυμάμαι να έχεις παρεκτραπεί ούτε μια φορά
Ε όχι, δεν ισχύει αυτό, άνθρωποι είμαστε με αδυναμίες και καμιά φορά ξεφεύγουμε. Προσπαθώ απλά να είμαι πιο ήπιος στο δημόσιο γραπτό λόγο. :)
ούτε να μην απαντήσεις κάπου
Αυτό το θεωρώ απαραίτητο για τη συμβολή στην κοινότητα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω, όπου μπορώ.
με εντυπωσιάζει η μνήμη σου
Είναι τα γραπτά που βοηθούν πολύ σ' αυτό, όμως για νησιά υπάρχει όντως μια ευκολία παραπάνω στο να ανακτήσω πράγματα από μνήμης, δε ξέρω που οφείλεται αυτό ειλικρινά!
ΑΙ με μούσι είσαι
:haha::haha:

Ευχαριστώ και σένα Γιώργο και όλους σας για τις τιμητικές φιλοφρονήσεις!

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Έχουμε σελέμπριτι εδώ μέσα.
Φυσικά έχουμε σελέμπριτι! Τον ψηλό!
Απλώς τώρα με τη συνέντευξη έγινε γνωστός και σε ένα ευρύτερο κοινό. Στο φόρουμ μας δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος/α που να μην τον γνωρίζει και να μην έχει αλληλεπιδράσει κάποια στιγμή μαζί του.
Με όλα αυτά που έχουν γραφτεί παραπάνω από άλλους/ες συμφορουμίτες φυσικά συμφωνώ. Θα προσθέσω ακόμα ότι παρόλο που με τον ψηλό δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, παρά μόνο μέσω της επικοινωνία μας στο φόρουμ, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι είναι μια ανοιχτή καρδιά για όλους/ες! Είναι λοιπόν και με αυτήν την έννοια ένας σελέμπριτί μας!
@psilos3 εύχομαι να 'σαι πάντα γερός και να συνεχίζεις με το ίδιο πάθος να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα για ταξίδια!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
@psilos3 εύχομαι να 'σαι πάντα γερός και να συνεχίζεις με το ίδιο πάθος να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα για ταξίδια!
Ομοίως φίλε, να ταξιδεύεις να μας δίνεις ωραίες ιδέες!

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Ομοίως φίλε, να ταξιδεύεις να μας δίνεις ωραίες ιδέες!
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Θα είχε ενδιαφέρον νομίζω, εάν μπορούσες να μας παραθέσεις τα ονόματα των 90 νησιών (!) που επισκέφτηκες με όποια σειρά νομίζεις ότι είναι καλύτερη (π.χ. αλφαβητικά, σύμπλεγμα νησιών, σειρά επίσκεψης). Είμαι σίγουρος πως κάποια από αυτά δεν θα γνωρίζω πού βρίσκονται και θα είναι μια ευκαιρία να τα ψάξω στον χάρτη! Π.χ. Αμμουλιανή! :haha: :haha: :haha:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Θα είχε ενδιαφέρον νομίζω, εάν μπορούσες να μας παραθέσεις τα ονόματα των 90 νησιών (!) που επισκέφτηκες με όποια σειρά
Σε παραπέμπω στη γνωστή ιστορία και στην ανάρτηση - απολογισμού για το θέμα τον περασμένο Οκτώβριο. Εκει θα δεις και τη λίστα, που είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τα περισσότερα :)

Μια βόλτα στα νησιά μαζί σου, μια βόλτα στην άγονη γραμμή

Λογικό για όσους δεν είναι από Βόρεια Ελλάδα να μην έχουν υπόψιν τους το μικρό αυτό νησάκι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.104
Μέλη
39.858
Νεότερο μέλος
arcobaleno

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom