Ο Θεσσαλονικιός που ταξίδεψε σε όλα τα προσβάσιμα νησιά της Ελλάδας

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Πριν λίγο μίλησα με τον αδερφό μου (καπετάνιος σε σκάφη πολυτελείας) και μου είπε πως βρίσκεται στο νησί Αλιμιά, δίπλα στη Χάλκη, το οποίο μάλιστα κατοικείται από ένα ζευγάρι.
Αμέσως του είπα «Αποκλείεται! Δεν υπάρχει τέτοιο νησί. Δεν το έχει πει ο @psilos3. 😆😆😆

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μπράβο Γιάννη για την πολύ ωραία συνέντευξη σου και πρωτίστως για το κατόρθωμα σου!!!
Σήμερα την διάβασα και έλεγα υπερήφανη στους συναδέλφους μου ότι έχω την χαρά και την τιμή να σε γνωρίζω!!!
Σε ευχαριστούμε πολύ για την ανεκτίμητη συμβολή σου στο forum!!!
Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις με την ίδια θέρμη να μας τροφοδοτείς με ιδέες και να μοιράζεσαι μαζί μας τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες!!!
Καλά ταξίδια να έχεις!

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Σήμερα το διάβασα κατά τύχη....Βασικα μου το "πέταξε" ο Google...

Συγχαρητήρια @psilos3

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Πριν λίγο μίλησα με τον αδερφό μου (καπετάνιος σε σκάφη πολυτελείας) και μου είπε πως βρίσκεται στο νησί Αλιμιά, δίπλα στη Χάλκη, το οποίο μάλιστα κατοικείται από ένα ζευγάρι.
Αμέσως του είπα «Αποκλείεται! Δεν υπάρχει τέτοιο νησί. Δεν το έχει πει ο @psilos3. 😆😆😆
Όχι μόνο υπάρχει αλλά κατοικουνταν για πάρα πολλά χρόνια. Όταν πήγα στη Χάλκη μας είπαν ότι η Αλιμια μέχρι τη δεκαετία του 50 είχε πληθυσμό ίσως κ μεγαλύτερο της Χάλκης. Επι Ιταλοκρατιας είχαν χτιστεί καζαρμες (στρατώνες δηλαδή), από τους Ιταλούς εκεί. Υπάρχει καΐκι από τη Χάλκη που πηγαίνει το καλοκαίρι όσους θέλουν για μπανάκι στην παραλία της. Παρ' ολίγο να πηγαίναμε (προσωπικά το ήθελα πολύ), αλλά καθ' υπόδειξη του ετέρου ημισεως (πιυ πάντα έχω σε εκτίμηση 🫠😉) προτιμήσαμε την παραλια Κανια στη Χάλκη γιατί στην Αλιμια θα έπρεπε να κάτσουμε πολύ περισσότερη ώρα χωρίς να έχουμε ομπρέλα θαλάσσης.

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Υπάρχει πολλή πληροφορία στο νήμα και σίγουρα θα βοηθήσει η συμπλήρωση/επικαιροποίηση των περιεχομένων του από τους mods (@katkats).
Την έχει ζητήσει εδώ και καιρό ο @psilos3, αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να την κάνω :(
Ντροπή δηλαδή με τόση δημοσιότητα :)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
@Thalassaki @Elena2508 @Hayate και όσους δεν απάντησα προσωπικά (συγχωρήστε με), πολύ σας ευχαριστώ για τα τιμητικά σας σχόλια! :)

ούτε καν απλώς μια συνηθισμένη ταξιδιωτική ιστορία
Αν σε κάτι στάθηκα συνεπής είναι αυτό που δήλωσα εξ' αρχής, πως αυτή είναι μια ιστορία δίχως τέλος, κάτι που ελπίζω να συνεχίσω να τηρώ. Καλώς ήρθες.
Αν και νησιώτης, εκτός από την Αμμουλιανή βρήκα στη λίστα ακόμα έξι νησιά που δεν τα γνωρίζω
Εντάξει, αν μιλάμε π.χ. για Ιόνια ίσως είναι λογικό να μη γνωρίζεις. Αν θέλεις μπορείς να μας γράψεις ποια είναι αυτά, κουβέντα να γίνεται όχι τίποτε άλλο... :haha:

νησί Αλιμιά, δίπλα στη Χάλκη, το οποίο μάλιστα κατοικείται από ένα ζευγάρι.
:haha::haha:
Αυτά κυνηγάμε τώρα αλλά που, δε μαζεύονται τα άτιμα ν' αγοράσουμε ένα σκαφάκι να τα πάμε όλα!
Κάπου την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση για την Αλιμιά με @thanos75 ,είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι η πρώτη φορά που την αναφέρουμε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.103
Μέλη
39.858
Νεότερο μέλος
arcobaleno

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom