Αυστρία Ο Μύθος της Βιέννης

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Ποιες θεωρεις "σοβαρες"και ποιες "μη σοβαρες"?...
Καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο Norh.Δεν είναι Λονδίνο ή Βερολίνο που κάποιος μπορεί να διασκεδάσει όπου γουστάρει να γνωρίσει κόσμο να να να...
Αυτό δεν σημαίνει οτι κάποιος δεν μπορεί να πάει Βιέννη μόνος.Απλά για βράδυ δεν θα έχει επιλογές.Είναι θέμα χαρακτήρα και του τι ζητάει ο καθένας.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.691
Likes
50.591
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είναι λίγο "βαριά". Αλλά αν περνάς καλά με τον εαυτό σου αλλού, καλά θα περάσεις και στο ταξίδι.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.636
Likes
12.459
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
ΕΓΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2014.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ . ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΙ ΩΣ LAST MINUTE OFFER ΤΟ ΒΡΗΚΑ 180€ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ . ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ. ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΑΡΧΙΚΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΑΞΑΝΕ . ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΠΑΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΡΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΩΡΟ.ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ 50%,ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 120€ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ 60€,ΜΠΟΥΦΑΝ 120-140 ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΣΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΥΦΑΝ ΣΤΑ MANGO 40€ ΕΝΩ ΣΕ CALZEDONIA (KAI ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 1,5 -5€), Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΒΡΙΚΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΑΞΙΔΙ . ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΕΝΙΩΣΑ ΗΛΙΘΙΟΣ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σύμφωνα με τους όρους χρήσης του φόρουμ απαγορεύεται η χρήση κεφαλαίων και greeklish
http://www.travelstories.gr/community/help/terms
Παρακαλώ γράψε ξανά το μήνυμα σου
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.241
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom