4 Μαρτίου 2008 #14 dk Banned Μηνύματα 1.397 Likes 57 Επόμενο Ταξίδι Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία Adminstrators,ο χαρτης μας εχει προβλημα και δεν εμφανιζεται πλεον???
4 Μαρτίου 2008 #15 vagantos Member Μηνύματα 2.030 Likes 1.624 Επόμενο Ταξίδι Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική Ταξίδι-Όνειρο στου Ν.Καββαδία τα μέρη ¨Η τον πήρε μαζί του ο Δ. για να βρει το Μαυρίκιο, ή τον δώσαμε για σέρβις και αναβάθμιση ( να του "περάσουν" το ανεξάρτητο Κόσοβο)
¨Η τον πήρε μαζί του ο Δ. για να βρει το Μαυρίκιο, ή τον δώσαμε για σέρβις και αναβάθμιση ( να του "περάσουν" το ανεξάρτητο Κόσοβο)
4 Μαρτίου 2008 #16 Xontro_Mpizeli Member Μηνύματα 626 Likes 145 Επόμενο Ταξίδι Μπαλί Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!! Εμένα πάντως μια χαρά μου εμφανίζεται...
4 Μαρτίου 2008 #17 dk Banned Μηνύματα 1.397 Likes 57 Επόμενο Ταξίδι Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία Xontro_Mpizeli said: Εμένα πάντως μια χαρά μου εμφανίζεται... κλικ για όλη την παράθεση... Μιλαμε για τον ιδιο χαρτη? Αυτον που εμφανιζεται στην κεντρικη σελιδα?
Xontro_Mpizeli said: Εμένα πάντως μια χαρά μου εμφανίζεται... κλικ για όλη την παράθεση... Μιλαμε για τον ιδιο χαρτη? Αυτον που εμφανιζεται στην κεντρικη σελιδα?
4 Μαρτίου 2008 #18 vagantos Member Μηνύματα 2.030 Likes 1.624 Επόμενο Ταξίδι Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική Ταξίδι-Όνειρο στου Ν.Καββαδία τα μέρη ...και μένα επίσης. Αλλά να, έφυγε ο Δ., έπαθε μια στέρηση ο dk και όλα του φταίνε.
4 Μαρτίου 2008 #19 dk Banned Μηνύματα 1.397 Likes 57 Επόμενο Ταξίδι Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία Ανοιξα το laptop και ουτε εκει εχω χαρτη στην κεντρικη σελιδα. Συμβαινει σε καποιους απο εσας,αυτο?
4 Μαρτίου 2008 #20 Xontro_Mpizeli Member Μηνύματα 626 Likes 145 Επόμενο Ταξίδι Μπαλί Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!! Ναι, για τον χάρη αναφέρομαι και εγώ που είναι στην κεντρική σελίδα του travelstories.gr! Μια χαρά μου εμφανίζεται!!!! κάνε κανένα restart να φρεσκαριστεί το pcάκι ...
Ναι, για τον χάρη αναφέρομαι και εγώ που είναι στην κεντρική σελίδα του travelstories.gr! Μια χαρά μου εμφανίζεται!!!! κάνε κανένα restart να φρεσκαριστεί το pcάκι ...
4 Μαρτίου 2008 #21 dimosf Member Μηνύματα 2.302 Likes 5.918 Ταξίδι-Όνειρο ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ούτε κι εμένα ανοίγει χάρτης στην κεντρική σελίδα
4 Μαρτίου 2008 #22 dk Banned Μηνύματα 1.397 Likes 57 Επόμενο Ταξίδι Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία Αρα δεν ειμαι τρελλος.Μαλλον εχει προβλημα η Αθηνα!!!
4 Μαρτίου 2008 #23 dimosf Member Μηνύματα 2.302 Likes 5.918 Ταξίδι-Όνειρο ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Τυχεροί ήμαστε. Αλλού κόβεται το ρεύμα
4 Μαρτίου 2008 #24 Doug Member Μηνύματα 518 Likes 3 dk said: Adminstrators,ο χαρτης μας εχει προβλημα και δεν εμφανιζεται πλεον??? κλικ για όλη την παράθεση... dimosf said: ούτε κι εμένα ανοίγει χάρτης στην κεντρική σελίδα κλικ για όλη την παράθεση... Μην ανυσηχειτε καποιος μας σαμποτάρει απο Μαυρίκιο μεριά!! Σε μενα μια χαρα ειναι πάντως!
dk said: Adminstrators,ο χαρτης μας εχει προβλημα και δεν εμφανιζεται πλεον??? κλικ για όλη την παράθεση... dimosf said: ούτε κι εμένα ανοίγει χάρτης στην κεντρική σελίδα κλικ για όλη την παράθεση... Μην ανυσηχειτε καποιος μας σαμποτάρει απο Μαυρίκιο μεριά!! Σε μενα μια χαρα ειναι πάντως!