ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

"ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009" ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Ε όχι να αλλάξουμε όνομα και στην παραλία λόγω του κωλοκάμπινγκ!! Αρκετή ζημιά (ανεπανόρθωτη) έκανε στο μέρος αυτό το άθλιο κτίσμα και τα υπόλοιπα που ετοιμάζουν τα ίδια λαμόγια στην περιοχή!! Η διπλή παραλία λέγεται Σίμος και δυστυχώς μας άφησε χρόνους από τότε που βάλαν το χεράκι τους κάτι λαμόγια και διαπλεκόμενοι! Αυτοί οι "κύριοι" του νησιού που ρημάξανε τη φυσική ομορφιά για χάρη του κέρδους!ο σιμος ειναι η μικρη παραλια, η μεγαλη το καμπιβγκ...οι 2 παραλιες χωριζονται με μια λωριδα γης
χεχε σε προλαβα...παραπανω που γραφω για την ταβερνα νεραιδα του παντελη στο χωριο αγιο νικολαο, για τον ιδιο παντελη μιλαω που ειχε την καντινα...πηρε μια παλια ταβερνα και το χει ριξει στη μαγειρικη....με καταπληκτικα αποτελεσματα! οσο για τα γλυκα του δεν υυπαρχουν λογια...το μαγαζι δεν ειναι κατι το τρομερα ιδιαιτερο, μια παλια ταβερνα με κηπο...αλλα τα φαγητα και η εξυπηρετηση καταπληκτικα...mfish, είμαι σίγουρος πως τα ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα αφού είσαι από εκεί. Απλά κάθε φορά που διαβάζω ή ακούω για την Ελαφόνησο, την παραλία, την καντίνα του Παντελή και το κάμπινγκ με πιάνει απελπισία!Και επειδή νόμιζα πως έλεγες την παραλία "κάμπινγκ" δεν κρατήθηκα...
Για το όνομα, μήπως πιο σωστά θα έπρεπε να λέγετε Σαρακίνικο; Πάντως όντως έχει επικρατήσει όταν λέμε Σίμος και εννοούμε και τις δύο παραλίες.
Μήπως γνωρίζεις για την τύχη των παιδιών που είχαν την καντίνα; Σε άλλο θέμα η domenica είχε γράψει πως είχαν φτιάξει κάτι στην Κρήτη αλλά από τότε δεν έχει ξαναμπεί στο φόρουμ για να μας δώσει λεπτομέρειες. Κρίνοντας από το γούστο τους και τη δουλειά που είχαν κάνει στην καντίνα, περιμένω και η καινούργια τους δουλειά να είναι ανάλογου επιπέδου.. αλλά δεν ξέρω που ή τι είναι...
δε ρωταγες ???εμενα παντως η εμπειρια μου απο το νησι δεν ειναι καλη!
πηγα περυσι πρωτη φορα και μας εγδυσαν..
150 ευρω το δικλινο, δεν λεω, οκ ηταν το δωματιο, αλλα οχι για τοσα χρηματα..
για να μην μιλησω για το φαγητο..σε συγκεκριμενο μαγαζακι(ονομα δεν λεω) πανω στο λιμανι, με τραπεζακια στην αμμο, παραγγειλαμε μια μεριδα μυδια και ηρθε το πιατο με 5 μυδια!!!!δαιμονιστηκα η μυδοφαγος!!!!!
η παραλια του σιμου τελεια, αλλα γινοταν ο κακος χαμος!αγχος καθε μερα να προλαβουμε ξαπλωστρα...
φυσικα φτιαχνει...! βεβαια αλλιως εκτιμουσαμε το ντακο στο καυτο ηλιο σα κατασκηνωτες και αλλιως οταν γυρω σου εχεις ενα υπεροχο κοτσι και πολλες αλλες λιχουδιες μαγειρεμενες με ιδιαιτερο τροπο....mfish: Πωπω, χίλια ευχαριστώ!! Ώστε ήταν ο Άγιος Νικόλας στη Λακωνία, όχι στην Κρήτη όπως λανθασμένα είχα καταλάβει! Μου άνοιξες την όρεξη, όταν ξαναβρεθώ στην περιοχή θα φροντίσω να επισκεφτώ την ταβέρνα!! Να σου πω... ντάκο φτιάχνει;(για όσους δεν ξέρουν, ο ντάκος του Παντελή είναι/ήταν μυθικός και πάντα άξιος μνείας μεταξύ των κατασκηνωτών στην Ελαφόνησο)
;