Τσεχική Δημοκρατία ΠΡΑΓΑ.Παρουσιαση-Αποτυπωση αξιοθεατων σε google map, κατά α/α

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
364
Likes
1.199
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
ΠΡΑΓΑ.Παρουσιαση-Αποτυπωση αξιοθεατων σε google map, κατά α/α

Το συνημμενο αρχειο pdf,αποτελει -κατα την δικη μου αποψη- ενα νεο τροπο ενημερωσης νεων προορισμων .

Ειναι μια καταγραφη πληροφοριων-αποψεων,που συνελεξα από διαφορα links του διαδικτυου,με τα αξιοθεατα, αμεσα συνδεδεμενα με αντιστοιχες φωτο,όπως και αλλες πληροφοριες,με σκοπο τον καλυτερο -χρονικα-προγραμματισμο επισκεψης των περισσοτερων και πλεον ελκυστικων αξιοθεατων, στο χρονικο διαστημα, που διαθετω για μια τουλαχιστον διημερη ή και περισσοτερων ημερων επισκεψη στην ομορφη αυτή πολη. Επισης,περιεχει χαρτες της περιοχης με οδους και αποτυπωση των αξιοθεατων, συμφωνα με τον οποιον κατανεμω τα αξιοθεατα που θελω να επισκεφτω κατά περιοχη,ώστε να μπορω να οργανωσω το προγραμμα των μετακινησεων μου σε ημερησια βαση και ανα περιοχη επισκεψης.

Περιλαμβανει επισης,συνολικες αποστασεις ημερησιων διαδρομων ολων των αξιοθεατων και κυριως μεταξυ των αξιοθεατων, ώστε να υπαρχει σαφης γνωση των αποστασεων μεταξυ τους.
Η συγκεκριμενη παρουσιαση,αποτυπωνει το συνολο μιας κυκλικης περιηγητικης διαδρομης,μηκους περιπου 22 Κm,χωρις ημερησιο διαχωρισμο της,Αυτό φυσικα μπορειτε πολύ ευκολα να το ορισετε εσεις,αναλογως των προτιμησεων σας,αλλα η αποτυπωση βοηθα σιγουρα στον διαχωρισμο της σε 2 ή περισσοτερες ημερες επισκεψης.

Ελπιζω η νεα αυτη παρουσιαση να χρησιμευσει-βοηθησει τους συνταξιδιωτες μας στην οργανωση του ταξιδιου τους για PRAGUE κι εννοειται οτι καθε προταση-σκεψη βελτιωσης των προτασεων μου ειναι ευπροσδεκτη.

Ευχομαι Καλο ταξιδι.
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.839
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom