Μολδαβία Πέρα από το Δνείστερο: Ταξίδι στη χώρα που δεν είναι χώρα!

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
1) Να πάμε milesti mici ή cricova;
Είναι εξίσου ωραία και τα δύο, πιο γνωστό (ίσως κι εμπορικό) το Cricova, που δεν ανοίγει τις Δευτέρες, έχε το υπόψιν σου. Σε όποιο βρεις.
2) Δοκίμασε κανείς με νέα ταυτότητα;
Δεν έχω ιδέα, μπήκα με διαβατήριο, αλλά αφού προβλέπεται γιατί να έχεις πρόβλημα;

TNS89

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Μοναδική εμπειρία. Όταν είχαμε πάει Μολδαβία πήγαμε και στην Υπερδνειστερία. Το Τιρασπόλ (πρωτεύουσα της άτυπης αυτής χώρας) είναι πραγματικά μια χρονοκάψουλα που σε ταξιδεύει στην Σοβιετική Ένωση. Από τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια που έχω κάνει

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μοναδική εμπειρία. Όταν είχαμε πάει Μολδαβία πήγαμε και στην Υπερδνειστερία. Το Τιρασπόλ (πρωτεύουσα της άτυπης αυτής χώρας) είναι πραγματικά μια χρονοκάψουλα που σε ταξιδεύει στην Σοβιετική Ένωση. Από τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια που έχω κάνει
Σ' ευχαριστώ, το χαρακτηρίζω κι εγώ ως ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ταξίδια μου, όχι μόνο για το εντελώς διαφορετικό περιβάλλον της Υπερδνειστερίας αλλά και λόγω ανθρώπων. 😉

erodios

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Μόλις η ιστορία έπεσε στην αντίληψή μου, τη διάβασα μονομιάς. Μέρη με ιδιαιτερότητες συνήθως με ελκύουν. Να ένας ενδιαφέρων κοντινός προορισμός, σκέφτηκα, για επόμενο ταξίδι. Όχι βέβαια τσακ-μπαμ, όπως είχα κάνει μετά από άλλη προηγούμενη εξιστόρησή σου, αλλά μπαίνει στα υπόψη!

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μόλις η ιστορία έπεσε στην αντίληψή μου, τη διάβασα μονομιάς. Μέρη με ιδιαιτερότητες συνήθως με ελκύουν. Να ένας ενδιαφέρων κοντινός προορισμός, σκέφτηκα, για επόμενο ταξίδι. Όχι βέβαια τσακ-μπαμ, όπως είχα κάνει μετά από άλλη προηγούμενη εξιστόρησή σου, αλλά μπαίνει στα υπόψη!
Σ' ευχαριστώ για την ανάγνωση και τα σχόλια.
Είναι ένα πολύ ωραίο ταξιδάκι σε χώρα της λεγόμενης δεύτερης και τρίτης ίσως ταχύτητας, εύκολο, βολικά εφικτό, οικονομικό και κυρίως διαφορετικό. Αν κρίνω από τους υπόλοιπους προορισμούς σου νομίζω πρέπει όντως να το κάνεις. ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.122
Μέλη
40.113
Νεότερο μέλος
Γιώργος.κ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom