Παξοί Παξοί - τι ξέρουμε??

MOUMOU

Member
Μηνύματα
60
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
9 μερες ειναι παρα πολλες για παξους ειναι πολυ ηρεμο νησι αλλα πανεμορφο. θα πρεπει να ξερεις οτι ειναι τσιμπιμενες οι τιμες και το φαγητο πανακριβο, αν θελεις θα πρεπει να κανεις κρατηση απο νωρις γιατι δεν βρισκεις. θα μπορουσες να το συνδιασεις σιγουρα με παργα αλλα και συβοτα που ειναι τελεια!! ακομη και με λευκαδα θα μπορυσες αφου απο παργα ειναι καμια ωριτσα. εχεις πολλες ςπιλογες και σιγουρα θα περασεις υπεροχα!
 

maraki_83

Member
Μηνύματα
36
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
καλή περίπτωση μου ακούγεται έτσι όπως μου το περιγράφετε.
εμείς θέλουμε να υπάρχει κανένα μπαράκι να τα πίνουμε το βράδυ, αλλά αυτό που ζητάμε κυρίως είναι μεσημεριανές καταστάσεις του τύπου "ουζάκι δίπλα στη θάλασσα". υπάρχουν ψαροταβέρνες και ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα ή έχει μόνο κυριλέ εστιατόρια γιατί κάπου διάβαζα΄οτι το φαγητό είναι ιδιαίτερα ακριβό...
Από ψαροταβέρνες για ουζάκι δίπλα στη θάλασσα, άλλο τίποτα! Στις περισσότερες παραλίες που είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο, θα βρείς αυτό που ψάχνεις! Όπως ξαναείπα, το νησί είναι αρκετά ακριβό και από αυτό δεν εξαιρείται ούτε το φαγητό. Έχω κάποια χρόνια να πάω, οπότε δεν μπορώ να σου πω πόσο βγαίνει για δύο, ίσως μπορεί να βοηθήσει κάποιος που πήγε πρόσφατα!
 
Μηνύματα
772
Likes
611
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
9 μέρες είναι μια χαρά για τους Παξούς, για να μην πω και λίγες. Άλλωστε να ξεκουραστείτε και να ευχαριστηθείτε χαλάρωση θέλετε, όχι αξιοθέατα.
Το νησί είναι μικρό, με μηχανάκι κυκλοφορείτε άνετα. Με το αυτοκίνητο ίσως δυσκολευτείτε με το παρκάρισμα.
Υπέροχα χαλαρωτικά μπαράκια έχει στον Γαϊο και κάποια στην Λάκκα. Μην χάσετε δε το μπαράκι και το ηλιοβασίλεμα στον Ερημίτη.
Καταπληκτικό beach bar στο Μογγονήσι και στο Μονοδένδρι με πολύ καλές γεύσεις επίσης.
Φαγητό πολύ καλό στο Λογγό και φυσικά στον Γαϊο.
Αξίζει να πάρετε βαρκάκι για να γυρίσετε απομονωμένες παραλίες μη προσβάσιμες από τον δρόμο πχ Γαλάζιο και Ερημίτη και να εξερευνήσετε τις σπηλιές.
Την Πάργα και τα Σύβοτα μπορείτε να τα δείτε με ημερήσιες εκδρομές, φτάνουν και περισσεύουν.
Όσο για την διαμονή, καλύτερα να απευθυνθείτε από νωρίς σε κάποιο τοπικό γραφείο για να σας έχει επιλογές δε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Υπάρχουν και boutique ξενοδοχεία στο νησί αλλά είναι σίγουρα γεμάτα για την υψηλή περίοδο και σε τιμές... εξωπραγματικές.
Τέλος, δεν πρόσεξα αν αναφέρεις για πότε ενδιαφέρεσαι αλλά προσπάθησε να αποφύγεις την περίοδο 5-15 Αυγούστου όπου το νησί είναι γεμάτο. Καλύτερη (και φθηνότερη) επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι οι αρχές Σεπτεμβρίου.
 

nenena

Member
Μηνύματα
979
Likes
154
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ναι ρε συ tripdreamer ηλιοβασίλεμα στον Ερημίτη, το είχα ξεχάσει εντελώς!
 

nenena

Member
Μηνύματα
979
Likes
154
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δεν ξεχνιούνται, αλλά και να ξεχαστούν επιβάλλεται ταξιδάκι στους Παξούς!
 

makkis76

Member
Μηνύματα
24
Likes
3
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Χε - χε παιζει σε βαθμο κακουργηματος τον Ιούλιο να παει ενας γνωστος μου στους Παξους και να φυγει αφου αφησει εκει το σκαφος του για παρτη μου για 4 -5 ημερες, οποτε λεω να το εκμεταλλευθω, να μεινω στο σκαφος και να γλυτωσω τα εξοδα διαμονης. Το εκανε και περσι στην Ζακυνθο και ηταν ΟΚ. Το μονο κακο ειναι οτι το σκαφος δεν εχει κλιματισμο και με βλεπω ολη μερα στην θαλασσα. Ή μαλλον αυτο δεν ειναι κακο...
 

gijohn

Member
Μηνύματα
8
Likes
3
Όταν λέμε νυχτερινή ζωή εννοούμε μερικά μπαράκια με κεράκια πάνω στα τραπέζια δίπλα στο λιμάνι, μπροστά θα είναι αραγμένα καραβάκια και σκάφη με υπέροχη θέα το γραφικό λιμανι (δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε)..Τιμές απλά φαντστικές, πέρυσι βαρέλι μπίρα 500 ml είχε 4-5 ευρώ. Έχει και ένα κλάμπ αλλά δεν πήγα, οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Για φαγητό έχει ταβέρνες με ψάρια και κρεατικά με πολύ καλές τιμές. Μπάνιο οποσδήποτε στους Αντιπαξούς που πας με καραβάκι (10 ευρώ πήγαινε έλα), κάνεις μια μέρα και τον γύρο του νησιού (20 ευρώ αν δεν κάνω λάθος) και περνάς ήρεμα και ωράια, σε καταπληκτικά νερα και υπέροχα τοπία με πράσινο..Θέλει κ μηχανάκι ή αυτοκίνητο για 2-3 μερες να γυρίσεις το νησί και να πας και στον ερημίτη, έχει ένα καφέ - μπάρ με υπέροχη θέα το ηλιοβασίλεμα. Μπορείς να νοικιάσεις και βάρκα να πας σε παραλίες (δεν το έκανα). 5 μέρες είναι καλά, χαλαρώνεις και ξεκουράζεσαι...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.300
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom