Παπούτσια για ταξίδια

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Έχω λίγο (έως πολύ) προβληματικά πόδια και με κουράζουν σχεδόν όλα τα παπούτσια, είτε αθλητικά είτε σανδάλια. Τα columbia πάντως είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ άνετα!!τα συστήνω ανεπιφύλακτα για περπάτημα (και δεν είναι όλα άκομψα όπως λέει κάποιος πιο πάνω..)

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Μπορεις να δοκιμάσεις να βάλεις στα αθλητικά σου ένα ζευγάρι ανατομικούς πάτους. Κάποια διαφορά σίγουρα θα την δεις.

να σε πω

εγώ εδώ και 4 χρόνια χρησιμοποιώ στα ταξίδια μου τα ίδια All Stars.

Χειροτερά παπούτσια απο τα all star για περπάτημα δεν υπάρχουν. Φευγούν κομμάτια μετα απο τα πόδια. Πως τα αντέχεις....?

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
μη το ψάχνεις είμαι περιέργο παιδάκι εγώ

μετά απο πολύωρο περπάτημα σε Ρώμη, Μιλάνο, Πράγα, Βερολίνο (χώρια οι συναυλίες) δε έχει κανένα παράπονο απο τα παπούτσια μου :bleh:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Για πολύ περπάτημα και πολύωρη ορθοστασία, συνήθως φοράω ένα καλό, μαλακό αθλητικό reebok. Είναι ό,τι πιο βολικό έχω δοκιμάσει σε αθλητικό.

Σε ίσιο κλειστό παπούτσι για ταξίδι προτιμώ ένα ζευγάρι aerosoles και για καλοκαιρινό ανοιχτό και ίσιο, επίσης aerosoles ή boxer.

'Εχω βρει την υγειά μου....

Το τακούνι απλά δεν παίζει στο ταξίδι.

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Εγω φοραω κλασσικα αθλητικα αλλα με καλτσες που ενισχυουν την κυκλοφορια του αιματος στα ποδια. Κρατανε τα ποδια σε σταθερη θερμοκρασια και οποιαδηποτε παπουτσια κι αν φορας δεν κουραζεσαι και δεν πρηζονται τα πελματα

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Lyda, αυτές οι κάλτσες είναι ειδικές; πού τις βρίσκει κανείς;

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Στα φαρμακεια, ας μην κανουμε διαφημηση, κανε μια ερευνα στο ιντερνετ και θα βρεις αρκετες εταιρειες. Καλο ειναι αυτες τις καλτσες να τις φοραμε και στο αεροπλανο για να μην πρηζονται τα ποδια μας

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Στα ταξίδια φοράω πάντα κλειστά καλά παπούτσια ανατομικά με κάλτσες βαμβακερές.
Σημασία μεγάλη έχει να κρατάει καλά το πόδι και να αγκαλιάζει καλά τον αστράγαλο.Τα
τελευταία χρόνια φοράω τα μποτάκια Northface σε γήινα χρώματα.
καλύτερα ακόμα ειναι τα Salomon.
Με τα μποτάκια πάς παντού,σε δρόμο,μονοπάτια,χώμα και πέτρες.κατι σαν 4Χ4 δηλαδή!
Δεν διακινδυνεύω με τίποτα να πάθω απο ένα απλό διάστρεμμα έως καταγμα στο ταξίδι μου..
Βραδυνά φοράω πάντα την υπέροχη μάρκα Ξυπολισάν που θα την βρείτε παντού σε όλα τα χρώματα!!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Έχω εμπειρία από Columbia και Solomon. Τα Columbia είναι πολύ καλά και με έχουν βολέψει περισσότερο από τα Solomon που χρησιμοποιούσα πριν γιατί ταιριάζουν καλύτερα στο πόδι μου. Πάντως και οι δύο εταιρείες είναι εξειδικευμένες στα παπούτσια πεζοπορίας και όποια και να διαλέξεις θα τα ευχαριστηθείς.
Και σιγά τις ακριβές τιμές που έχουν! Γύρω στα 100 Ευρώ κοστίζει το ζευγάρι και θα διανύσεις χιλιόμετρα ολόκληρα!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μια αλλη ιδεα -ασχετα με παπουτσια -ειναι να ρωτησεις σε ενα φαρμακειο για κρεμες που ανακουφιζουν τα κουρασμενα πελματα-γαμπες.Προσφερουν και αυτα μεγαλη ανακουφιση σε συνδυασμο με ενα καλο παπουτσι.

GTS

Member
Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από ένα ζευγάρι καλά αθλητικά παπούτσια, ελαφριά και μαλακά.....όλα τ'άλλα έχουν τις δικές τους χρήσεις, αλλά Nike και οποιαδήποτε άλλη μάρκα καλών αθλητικών είναι ό,τι πρέπει. Για αδιάβροχα, για πεζοπορίες κτλ. υπάρχουν φυσικά πιο ειδικά παπούτσια, αλλά σαν άνεση, για περπάτημα σε πόλη, αθλητικά και ξερό ψωμί...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από ένα ζευγάρι καλά αθλητικά παπούτσια, ελαφριά και μαλακά.....όλα τ'άλλα έχουν τις δικές τους χρήσεις, αλλά Nike και οποιαδήποτε άλλη μάρκα καλών αθλητικών είναι ό,τι πρέπει. Για αδιάβροχα, για πεζοπορίες κτλ. υπάρχουν φυσικά πιο ειδικά παπούτσια, αλλά σαν άνεση, για περπάτημα σε πόλη, αθλητικά και ξερό ψωμί...
Το ζήτημα είναι να είναι και στοιχειωδώς εμφανίσιμα, να μπορείς να σκάσεις μύτη μ' αυτά π.χ. σ' ένα θέατρο ή ένα καλό εστιατόριο.... Και τα αθλητικά πολύ δύσκολα καλύπτουν αυτή την προδιαγραφή (Ούτε τα Columbia που χρησιμοποιώ, αλλά τουλάχιστον δεν "κάνουν μπαμ" από χιλιόμετρο).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.978
Νεότερο μέλος
kelvinwrithe63

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom