Κυριακή στις 13:42 #1 connosp Member Μηνύματα 639 Likes 1.607 Στο ταξίδι μου στην Φιλανδία είδα αυτό στις εισόδους των πολυκατοικιών, το έχετε ξαναδεί? Προφανώς είναι για τον καθαρισμό των παπουτσιών.
Στο ταξίδι μου στην Φιλανδία είδα αυτό στις εισόδους των πολυκατοικιών, το έχετε ξαναδεί? Προφανώς είναι για τον καθαρισμό των παπουτσιών.
Κυριακή στις 14:53 #2 connosp Member Μηνύματα 639 Likes 1.607 Στο δε Μουσείο του Ελσίνκι(δωρεάν είσοδος) Helsinki City Museum · Helsinki μπορείτε να δείτε και το παρακάτω, μπορείς να το πεις και εξέλιξη.
Στο δε Μουσείο του Ελσίνκι(δωρεάν είσοδος) Helsinki City Museum · Helsinki μπορείτε να δείτε και το παρακάτω, μπορείς να το πεις και εξέλιξη.
Δευτέρα στις 22:48 #3 connosp Member Μηνύματα 639 Likes 1.607 Μέγαρο Μουσικής Ταλίν Estonia Concert hall · Tallinn
Χθες στις 13:42 #4 connosp Member Μηνύματα 639 Likes 1.607 Τα νέα delivery στο Tallinn.... σταματάνε και στις διαβάσεις
Χθες στις 18:42 #5 Φ Φώτης/Ταξιδιωτης Member Μηνύματα 183 Likes 1.460 Μου την έπεσε στο ασανσέρ ξενοδοχείου στο Chengdu αυτο ….,το ρομπότ
Σήμερα στις 01:41 #6 fenia42 Member Μηνύματα 4.046 Likes 16.925 Επόμενο Ταξίδι Азербайджан Ταξίδι-Όνειρο Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ Σε ένα παγκάκι στη Γεωργία , στο φαράγγι Οκατσε βρήκα ένα μικρό σακουλάκι . Νόμιζα πως κάποιος τα πουλάει αλλά τελικά ήταν δωράκι για μένα
Σε ένα παγκάκι στη Γεωργία , στο φαράγγι Οκατσε βρήκα ένα μικρό σακουλάκι . Νόμιζα πως κάποιος τα πουλάει αλλά τελικά ήταν δωράκι για μένα