Παρέα για Ταξίδια...

Konstantinb

Member
Μηνύματα
223
Likes
947
Μόνος/η σε hostel με δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο οπουδήποτε αρχικά μη σου πέσει βαρύ σε μέρος που έχει νεολαία και τα υπόλοιπα θα τα βρεις είτε μονος/η με τον εαυτό σου είτε με παρέα!
 

Soozy

Member
Μηνύματα
56
Likes
57
Ταξίδι-Όνειρο
Ιταλία
Αν πίνεις μπύρες και σου αρέσουν και τα νησιά έχουμε τον @psilos3 ...
Πέρα από την πλάκα ,διάλεξε ένα εύκολο μέρος που θέλεις να πας, που να σου αρέσει κτλ σχεδίασε το ταξίδι σου και παίξτο ταξιδιωτική ανταποκρίτρια του travelstories...Με χαρά θα διαβάσουμε τις καθημερινές ανταποκρίσεις σου...Το έχουν κάνει πολλά μέλη εδώ μέσα.
Αλλιώς υπάρχουν και τα ταξίδια με γκρουπ αν αισθάνεσαι ανασφάλεια.. Έχω περάσει απίστευτα σε ταξίδια με γκρουπ .Έχω γνωρίσει ανθρώπους που θα τους θυμάμαι για μια ζωή. Βέβαια τίποτα δεν είναι εγγυημένο.
Σημασία έχει το ταξίδι...
Το είχα δοκιμάσει κ δεν είχε καθόλου άτομα στην ηλικία μου ... Ξέρετε κάποιο πρακτορείο που να έχει εκδρομές για νέους,?
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.696
Likes
6.673
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Το είχα δοκιμάσει κ δεν είχε καθόλου άτομα στην ηλικία μου ... Ξέρετε κάποιο πρακτορείο που να έχει εκδρομές για νέους,?
Το Αltervan. Όποιος θέλει πάει αλλά συνήθως είναι νέοι οι πελάτες του.Συνηθως είναι μόνοι αφού δεν βρίσκουν παρέα αλλά στο τέλος καταλήγουν μια παρέα.
 
Last edited:

Hayate

Member
Μηνύματα
841
Likes
5.113
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι να μην συμβιβαστείς με κάποια παρέα απλά και μόνο για να έχεις κάποιον στο ταξίδι..Είναι από τα πράγματα που έχω μετανιώσει,ταξίδι με παρέα που δεν ταιριαζαμε ... Καλύτερα μόνη σου αληθεια σε κάποιο χοστελ.Πιθανοτατα θα κάνεις γνωριμίες και θα περάσεις τέλεια αλλά και να μην δεν πειράζει στο επόμενο..
 

duty_free

Member
Μηνύματα
903
Likes
3.220
Ξέρετε κάποιον τρόπο για να ταξιδέψω χωρίς να είμαι μόνη ; κάποια κοινότητα νέων ; κάποιο άλλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα?
Χωρις να θελω να γίνω αγενης, εισαι σιγουρη οτι δεν μπορεις μόνη να πας σε μιαν πρωτεύπυσα μεγαλούπολη κεντρικοτάτη ευρώπης ;

Συγγνωμη για την αδιακρισία αλλά αν αισθάνεσαι μοναξιά όταν είσαι μόνη, έχεις κακή παρέα - τάδε εφη ο Ιωαννης Παυλος Σάρτρ. Νομιζω οτι θα περάσεις λίαν καλώς ενα ΠΣΚΔ στην Ρώμη π.χ.. Οι δε φώτος όταν γυρισεις με το καλό, θα ψαρώσουν τους φιλους σου και παίζει εντονως το ενδεχομενο να εξαγαγάγουν γούστα για μιαν πιθανη μέλλοντι εξορμηση.
 

8avos

Member
Μηνύματα
651
Likes
6.359
Προσφατα επεσε στην αντιληψη μου,λογω αναζητησης προορισμου π με ενδιεφερε,μια νεαρα η οποία ταξιδευει και ζει σε χωρες ευρωπαϊκες,μεσο προγραμματος π αναφερει ποιο ειναι.

Θεωρω πως δεν ειναι εαν θες για δυο τρεις μερες και επιστροφη.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.750
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom