Kati
Member
Ψηθείτε για Ινδία με το νέο έτος μεταξύ Ιανουαρίου-Μαρτίου (να προλάβω και το διαβατήριο), έχει ωραία πακέτα για 10ήμερη! Να γίνουμε παρέα που λέει και το παιδί πιο πάνω.
ααα τελεια γιατρε μου αρχειαστος να εισαι δεν θα χρειαστουμε κ ατομικη ασφαλιση εξτρα!!!Κι εγώ μέσα !!! Και για Ινδία αλλά και για Λατινική Αμερική κυρίως !!!!!! Μεγάλη αγάπη !! Κι έχουμε μείνει λίγοι πια... !!!!

Χαχα!! Σωστό !! Το Περού είναι όνειρο ζωής και πάντα υπάρχει στο πρόγραμμα χωρίς ποτέ να το αποφασίσω... το αφήνω πάντα για μετά... Κούβα είχα πάει πριν 6 χρόνια αλλά θέλω πάρα πολύ να ξαναπάω για να τη γυρίσω κανονικά γιατί είναι μαγική. Και Ινδία με ενδιαφέρει... και αυτή η Κολομβία που όλο βλέπω προσφορές.........ααα τελεια γιατρε μου αρχειαστος να εισαι δεν θα χρειαστουμε κ ατομικη ασφαλιση εξτρα!!!
ποτε με το καλο για το περου;;;μετα την κουβα κ την ινδια χτυπαμε κ ενα περου παρακαλω πολυ?![]()
Τι εννοείς? Τι έχει συμβεί και έχεις αποκλείσει προορισμούς-ταξίδια ζωής όπως το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Βενετία...Αλλά δε γουστάρω καθόλου την Ευρώπη. Μετά από αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, δε θέλω να τους αφήσω ούτε σεντ από το γιούρο τους
Συμφωνώ μαζί σου! Να μαζευτούμε μια παρέα με το νέον έτος (για να προλάβουμε να μαζέψουμε κανά γιούρο) και να συμφωνήσουμε στον προορισμό. Εγώ γενικώς είμαι ανοιχτή σε όλα τα ταξίδια εκτός από Ευρώπη, όπως προείπα.Ψηθείτε για Ινδία με το νέο έτος μεταξύ Ιανουαρίου-Μαρτίου (να προλάβω και το διαβατήριο), έχει ωραία πακέτα για 10ήμερη! Να γίνουμε παρέα που λέει και το παιδί πιο πάνω.