Γαλλία Παρίσι - Διαμονή

georgi d

Member
Κάτι από το ρωσικό φόρουμ μέχρι που να απαντήσουν εδώ τα παιδιά του φόρουμ
Μετάφραση μέσω google

Εάν η προσβασιμότητα των συγκοινωνιών από το αεροδρόμιο δεν είναι σημαντική και η εγγύτητα σε ορισμένα αξιοθέατα δεν είναι απαραίτητη, σίγουρα θα επέλεγα το Hôtel A La Villa des Artistes. Αριστερά όχθη, καλή περιοχή. Η υπέροχη ατμόσφαιρα του μετρημένου Παρισιού

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλημέρα!
Μεταξύ 11ου και 18ου διαμερίσματος ποιο είναι καλύτερη και πιο βολική επιλογή για διαμονή;

chrisbd

Member
Καλησπέρα!
Μετά από αρκετή μελέτη στο forum και σχετική έρευνα, κατέληξα στα ακόλουθα ξενοδοχεία στο Παρίσι, για φέτος το καλοκαίρι. Λάβετε υπόψη ότι θα είμαι μόνη μαμά με έφηβη. Θεωρώ ότι όλα είναι σε ασφαλείς περιοχές, αλλά ποια θεωρείτε τα πιο βολικά ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

6 διαμέρισμα :
Villa Des Artistes, a 3-star Paris hotel near Montparnasse (+ότι έχει και αυλή, όπου σερβίρουν το πρωινό)
Accueil - Hôtel Clement Paris - Site Officiel - Hôtel Boutique de Charme

5ο διαμέρισμα
Hotel des Carmes Paris **** | OFFICIAL SITE | 4 Star Hotel near Notre Dame de Paris (το πιο τσιμπημένο)
Hotel WYLD Saint Germain Paris (ex. Moderne Saint-Germain) *** | Hotel Notre Dame Paris | OFFICIAL SITE
Hôtel des Nations Saint Germain *** | Paris | Official website

4ο διαμέρισμα
Home | Bastille Speria | An Elegant 3-Star Hotel in Paris
Ολα καλα φαινονται .. οτι ειναι μεσα στο τριγωνο Νοτρ Νταμ, κηποι Λουξεμβουργου και Σορβοννη και οσο πιο κοντα σε μετρο..

Καλημέρα!
Μεταξύ 11ου και 18ου διαμερίσματος ποιο είναι καλύτερη και πιο βολική επιλογή για διαμονή;
11ο..

manos777

Member
Καλησπέρα, θα κλείνατε το παρακάτω ξενοδοχείο 4 αστέρων Gardette park Hotel στο 11ο διαμέρισμα ? Το ξενοδοχείο είναι ακριβως απέναντι από το πάρκο και το μετρό είναι στα 450 μέτρα περίπου https://www.booking.com/Share-rKa81i Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι κοντά στο κέντρο μέχρι 200 ευρώ το βράδυ το δίκλινο ; Ξενοδοχείο ή Airbnb είναι η καλύτερη επιλογή για Παρίσι. Γενικά δεν τα προτιμάμε τα Airbnb

manos777

Member
Και το παρακάτω Mary’s Hotel Republique, 50 μέτρα από το μετρό επισης στο 11ο διαμέρισμα. https://www.booking.com/Share-OKDlWT αλλα με προβληματίζει η χαμηλή τιμή(περίπου 130/βραδυ) και αναρωτιέμαι ποιο είναι το θέμα του. Γενικά ποιο διαμέρισμα να αποφύγουμε από άποψη ασφάλειας ; ευχαριστώ πολύ

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Το κλείσιμο ξενοδοχείου είναι γρίφος( σε ποιο αεροδρόμιο προσγειώνεσαι, να είναι κοντά σε στάση μετρό, εάν είναι κοντά στα αξιοθέατα, τιμή, πρωινό) οπότε δες και ψάξε. Πάντος εγώ θα διάλεγα κάτι πιο κοντά στο κέντρο(πχ κοντά στην Opera)

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Και το παρακάτω Mary’s Hotel Republique, 50 μέτρα από το μετρό επισης στο 11ο διαμέρισμα. https://www.booking.com/Share-OKDlWT αλλα με προβληματίζει η χαμηλή τιμή(περίπου 130/βραδυ) και αναρωτιέμαι ποιο είναι το θέμα του. Γενικά ποιο διαμέρισμα να αποφύγουμε από άποψη ασφάλειας ; ευχαριστώ πολύ
Κλειστο αμεσως με αυτη την τιμη που βρηκες μη το χασεις κ κλαις. Μια χαρα ασφαλης ειναι η περιοχη και ζωντανη με μπαρακια κτλ. Οι γραμμες 9 και 8 του μετρο που ειναι διπλα στο ξενοδοχειο επισης, εξυπηρετουν αρκετα.

manos777

Member
Κλειστο αμεσως με αυτη την τιμη που βρηκες μη το χασεις κ κλαις. Μια χαρα ασφαλης ειναι η περιοχη και ζωντανη με μπαρακια κτλ. Οι γραμμες 9 και 8 του μετρο που ειναι διπλα στο ξενοδοχειο επισης, εξυπηρετουν αρκετα.
Ευχαριστω πολυ για την απάντηση, το μόνο που με προβληματίζει ειναι το πολύ μικρό δωμάτιο, μόλις 11μ αλλά γενικά απ’οτι βλέπω σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία του Παρισιού παίζουν μεταξύ 11-13 μέτρα…

Aria41

New Member
Καλησπέρα και από εμένα!
Ψάχνω οικονομικά δίκλινα δωμάτια για αρχές Ιουνίου στα 200€. Εχω βρει μερικές επιλογές στα διαμερίσματα: 10,11,13,16,17 ,18 και 20 όλα κοντά σε μετρο. Ποια περιοχή θεωρείτε ασφαλέστερη, ποια μου προτείνετε;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
10, 11, 13(εκτός λίγων εξαιρέσεων) και 16 είναι μια χαρά. 17,18 στα νότια τμήματα τους επίσης καλά. 20 το ξεχνάς

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.000
Μέλη
40.052
Νεότερο μέλος
Phoibos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα