_antonis_
Member
Υπάρχει κάτι που να σου δίνει την εντύπωση ότι μας νοιάζει?
.....................Εμένα με νοιάζει, ναι Αντώνη κλείστο! Και ναι το CDG είναι το κύριο αεροδρόμιο του Παρισιού και την προσφορά τη θεωρώ καλή
Υπάρχει κάτι που να σου δίνει την εντύπωση ότι μας νοιάζει?
.....................Εμένα με νοιάζει, ναι Αντώνη κλείστο! Και ναι το CDG είναι το κύριο αεροδρόμιο του Παρισιού και την προσφορά τη θεωρώ καλή
Πάντως είναι άτιμη προσφορά. Να μην έχει θέσεις σε κανένα μα κανένα από τα Σαββατοκύριακα που μπορώ....
Για δες το και τωραΥπάρχει κάτι που να σου δίνει την εντύπωση ότι μας νοιάζει?
Εσύ μαζέψου....Και το Charles de Gaulle είναι το κύριο αεροδρόμιο του Παρισιού;
Μωρέ να το κλείσω...;
Κακό πράγμα η περιέργειαΠριν 3 μέρες έκλεισα εισιτήρια για Παρίσι με Aegean και τώρα που έβαλα από περιέργεια τις ίδιες ημερομηνίες η διαφορά ήταν 80 ευρώ φθηνότερα το άτομο!!!!!!!! Είναι δυνατό;; Δηλαδή μου ήρθε κόλπος!
ναι, μαλλον το εκνευριστικο ειναι πιο σωστο.... και πολυ μαλιστα!!*Mα γιατί τελευταία όλα τα νέα μέλη ξεκινούν με τη φράση "θα κάνω μια χαζή ερώτηση"; Σιγά τις έξυπνες ερωτήσεις που κάνουμε οι υπόλοιποι!
Όσο για το ζουμί της ερώτησης, όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις τίποτα διαμαρτυρόμενοςΆντε κανένα φιλικό χαμόγελο το πολύ
Τώρα αν το βλέπω κοροϊδία...όχι, καθόλου. Εντάξει, εκνευριστικό όταν σου συμβαίνει, αλλά όχι κοροϊδία
Δυστυχώς όχι!τελικα τα εκλεισες αντωνη?:roll:
Μα με μόλις 3 μέρες διαφορά;; Να ήταν ένα δεκαήμερο να πω οκ.. Κλαψ κλαψ!! :roll::roll:Κακό πράγμα η περιέργειαΤο' χω πάθει κι εγώ, δυστυχώς
Και από τότε λέω, οκ, τώρα τα' κλεισα, πάει. Δεν ξανακοιτάω τιμές γιατί μετά αν τα βρω φθηνότερα με πιάνει "κάτι"
![]()
μα κι εσυ επιμονή να πηγαίνεις με Star alliance στο άντρο της Sky team!!Πάντως είναι άτιμη προσφορά. Να μην έχει θέσεις σε κανένα μα κανένα από τα Σαββατοκύριακα που μπορώ....