Γαλλία Παρίσι - Disneyland με παιδιά

thalia 35

Member
Μηνύματα
162
Likes
93
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
7)Μόλις βγείτε από κάποιο έντονο παιχνίδι,υπάρχουν φωτσογραφίες που τραβήχτηκαν στην πιο ....δύσκολη στιγμή.Συνήθως τα παιδιά ήταν με μια έκφραση τρελής χαράς και οι γονείς τρελής απελπισίας!!Κοστίζουν 15 ευρώ η 1 και 20 ευρώ οι 2.Συμφέρει αν είστε με φίλους,να μπείτε στα ίδια βαγόνια για να φωτό όλοι μαζί.Έτσι θα αγοράστε 2 και θα τις μοιραστείτε.
8)Καλό ταξίδι και καλή διασκέδαση!!Αν κάποιος θέλει κάτι να με ρωτήσει, πολύ ευχαρίστως !!
Χα χα εγώ στο τρενάκι στην μία φωτογραφία ήμουν αναμαλλιασμένη απ' την τρομάρα μου και στην άλλη απλά δεν υπήρχα γιατί είχα κουρνιάσει στα πόδια του παιδιού μου, το οποίο απολάμβανε το όλο σκηνικό.
 

imalan01

Member
Μηνύματα
31
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΓΙΟ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΝΔΙΑ
Το FASTPASS πως εκδιδεται? Χρεώνεται εξτρα?
Επίσης τι τύπο εισιτηρίων προτείνετε?
Διαβασα ότι υπάρχουν
1 ημέρα 1 πάρκο( ένα πάρκο την ημέρα)
Μagic ticket 1 ημέρα 2 πάρκα(πρόσβαση και στα 2 για 1 ημέρα)
2 ημέρες 2 πάρκα (με προσβαση και στα δυο και τις 2 μέρες)

Εμείς λέγαμε να διαλέξουμε τον πρώτο τύπο για να αφιερώσουμε ολόκληρη ημέρα σε κάθε πάρκο κι έρχεται και πιο οικονομικά.

περιμένω γνώμες...
Για το FASTPASS έχω να προσθέσω τα ακόλουθα: Υπάρχει σε ορισμένα παιχνίδια. Ενημερωθείτε από τους αντίστοιχους οδηγούς - χάρτες. Σκοπός είναι να αποφύγετε τις ουρές. Χρησιμοποιείτε το εισιτήριο εισόδου και το εισάγετε σε ένα μηχάνημα (όπως τα ακυρωτικά των μέσων μαζικής μεταφοράς) κσι σας εκδίδει ένα εισιτήριο εισόδου (FASTPASS) για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αργότερα και για 30 λεπτά. Εισέρχεστε στο παιχνίδι από διαφορετική είσοδο χωρίς να περιμένετε. Αν περάσει η προθεσμία που αναγράφεται στο FASTPASS το χάνετε. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος. Μπορείτε να εκδόσετε όσα FASTPASS επιθυμείτε και προλαβαίνετε να πραγματοποιήσετε, πάντα εντός της ίδιας ημέρας.
Για τον τύπο των εισιτηρίων δεν έχω ιδιαίτερη πρόταση καθώς είχαμε στη διάθεσή μας 3 ημέρες και μάλλον ήταν αρκετές. Πιστεύω ανάλογα με τη διάθεση που έχουν τα παιδιά να μπαίνουν στα παιχνίδια, αλλά και των μεγάλων να περιμένουν στις ουρές, ότι 2 ημέρες και για τα 2 πάρκα είναι ικανοποιητικές. Φυσικά με είσοδο από το πρωϊ και έξοδο αργά το βράδυ.
Καλά παιχνίδια!!!!
 
Μηνύματα
157
Likes
102
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλή Διασκέδαση...Rania7-Νο1

Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα και τα παιδιά είναι σε ιδάνική ηλικία και ύψος, για να χαρούν όλα τα παιχνίδια.Συμφωνώ με όλα τα απαντητικά μηνύματα για το fast pass και τα εισητήρια.Σίγουρα χρειάζεται 1 μέρα κάθε πάρκο γιατί είναι μεγάλα ,έχουν πολλά παιχνίδια, είναι οι ώρες αναμονής αλλά και οι ώρες που θα ..ξεμυαλιστείς στα μαγαζιά έστω και μόνο να "χαζέψεις". Θα σου συνιστούσα μόλις φτάσετε στο πάρκο να πάρετε ένα πρόγραμμα (δωρεάν)που γράφει :α)τα παιχνίδια που δεν λειτουργούν λόγω συντήρησης π.χ.όταν είχαμε πάει εμείς ήταν κλειστό"οι Πειρατές της Καραιβικής"β)Τις ώρες των παρελάσεων των ηρώων Disney.-Τα παιδιά είναι μεγάλα,αλλά πραγματικά αξίζει να το δείτε έστω και 1 φορά.γ)Τις ώρες που θα είναι έξω για να φωτογραφηθείτε μαζί τους ο Μίκυ,ο Ντόναλντ κλπ.-Μάλλον αδιάφορο για τις ηλικίες των παιδιών σου,κυρίως αν είναι αγόρια.
 
Μηνύματα
157
Likes
102
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλή Διασκέδαση..Rania7 Νο2

δ)Το Studio Park είναι μικρότερο από το Disney,ανοίγει αργότερα και κλείνει νωρίτερα.....Μη χάσετε την επίδειξη των κασκαντέρ-Θα δεις την ώρα στο φυλλάδιο που σου είπα και θα προγραμματίσεις ανάλογα...Τα περισσότερα παιχνίδια στο πάρκο είναι ....υψηλής αδρεναλίνης αλλά και πολύ ενδιαφέροντα.1)Twilight Zone Tower:Ατμοσφαιρική είσοδος και παρουσίαση και... ελεύθερη πτώση με το ασανσέρ!!.2)Αυστραλιανό ρεύμα και Νέμο.Πολύ έντονη εμπειρία-μη σε ξεγελάσει ο...Νέμο-αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα γιατί είναι σα να βρίσκεσαι μέσα στο βυθό μαζί με τις θαλάσσιες χελώνες.3) Space Mountain απλά..εκτόξευση!!!4)Ημικύκλιο που κινείσαι σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής και του ...εκκρεμούς(δε θυμάμαι το ακριβές όνομα)4)Aeromith:Ξεπερνώντας τη ...βαρύτητα, ακούγοντας μουσική του συγκροτήματος .Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση,5..4..3..2..1και αρχίζεις αμέσως να τρέχεις με περίπου 300χλμ.Όπως με πληροφόρησε η 9χρονη κόρη μου ,κινείσαι σε μια τροχιά όπως του DNA και σε κάποια στιγμή νιώθεις ένα αεράκι στο σβέρκο σου γιατί λείπουν τα μαλλιά σου από εκεί ,απλά επειδή είσαι ...ανάποδα.-'Ημουν κι εγώ εκεί.. αλλά με κλειστά μάτια και ...τσιρίζοντας,όπως όλοι.....Βεβαίως υπάρχουν και πιο ήπια θεάματα όπως βόλτα με αυτοκίνητα αντίκες σε προκαθορισμένη διαδρομή με ράγες,πώς γυρίστηκε ο "Αρμαγεδών",προβολές....Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών θα αποφασίσεις.
 

Rania7

Member
Μηνύματα
12
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Τα εισιτήρια τα πήραμε Γαλλία από το ξενοδοχείο που μείναμε. Δεν ήταν στην τιμή του ξενοδοχείου, στοίχισαν όσο και στα πάρκα, αλλά γλυτώσαμε τις ουρές (τεράστιες...)
 

on-off

Member
Μηνύματα
24
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
serbia
Ταξίδι-Όνειρο
κίνα-βόρεια κορέα
ψάχνω για ξενοδοχείο που τα δωμάτια να έχουν θεματική διακόσμηση τους ήρωες του disney.μήπως γνωρίζετε κάποιο ξενοδοχείο μέσα στη dysneyland η κάπου κοντά στο πάρκο?επίσης θέλω να ρωτήσω αν για διαμονή 5-6 ημέρες ποιό είδους εισητήριο συμφέρει.
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
ψάχνω για ξενοδοχείο που τα δωμάτια να έχουν θεματική διακόσμηση τους ήρωες του disney.μήπως γνωρίζετε κάποιο ξενοδοχείο μέσα στη dysneyland η κάπου κοντά στο πάρκο?επίσης θέλω να ρωτήσω αν για διαμονή 5-6 ημέρες ποιό είδους εισητήριο συμφέρει.

Ρίξε μια ματια εδω

Disneyland
 

harmim

Member
Μηνύματα
56
Likes
9
Παιδια εχω κλεισει δωματιο standard στο SANTA FE αλλα δεν εχει ψυγειο μεσα..Εχει να προτεινει κανεις καποια λυση για τη διατηρηση και αποθηκευση του γαλακτος για τα μικρα παιδια?Καποιος που αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα τι λυση βρηκε?
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Προσωπικά θα τους έστελνα mail και θα ζητούσα να μου βάλουν ένα μικρό ψυγείο μέσα στο δωμάτιο αν γίνεται.Αν δεν μπορούσε να γίνει αυτό θα τους ζητούσα να αποθηκεύω αν γίνεται τα γάλατα σε κάποιο ψυγείο που έχει το ξενοδοχείο.Αν δεν γινόταν ούτε αυτό θα κοιτούσα να ακυρώσω την κράτηση εφόσον είναι εφικτό και να πάω σε άλλο ξενοδοχείο με ψυγείο στο δωμάτιο:)
 

aleksios

Member
Μηνύματα
19
Likes
3
Μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω φτηνοτερα εισητηρια για ντισνευ ?για 14-16 νοεμβριου..ευχαριστω
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.725
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom