Παραδείγματα κακομαθημένων ταξιδευτών

MVSylvia

Member
Μηνύματα
595
Likes
2.406
Εντάξει, βρίστε με, αλλά έχω διώξει μικρό κοριτσάκι από τη θέση μου στο παράθυρο. Καθόταν ήδη όταν πήγα, έκανε ο πατέρας της τον ανήξερο και αφού του έδειξα το εισητήριό μου με ρώτησε αν είναι οκ να κάτσει η μικρή εκεί. Του είπα ένα ξερό όχι.
Γιατι να σε βρισουμε; Πολυ καλα εκανες. Θα μπορουσαν να ειχαν προεπιλεξει συγκεκριμενες θεσεις στο τσεκιν αλλα πονταραν οτι στο 'παιδια ειναι, ναι θα μας πουν'. Καποτε διαλεγαμε θεσεις δωρεαν, τωρα δυστυχως οχι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι καθομαστε οπου γουσταρουμε εις βαρος αλλων.
 

poised

Member
Μηνύματα
877
Likes
6.536
Δεν χάνουμε τίποτα και να ρωτάμε πάντως. Σε ενδιάμεση πτήση μακρινού ταξιδιού είχα ένα δρομολόγιο τύπου Φρανκφούρτη Βρυξέλλες. Καθόμουν στην θέση μου σχετικά μπροστά παράθυρο, είχα βάλει τα γυαλιά ηλίου και προσπαθούσα να κοιμηθώ να φύγει λίγο κούραση.

Ακούω λοιπόν στο διάδρομο διάλογο στα ελληνικά:

"Πες του μήπως θέλει να αλλάξουμε.
Τι να του πω, κάθεται και παράθυρο σιγά μη θέλει να πάει πίσω για να κάτσουμε μαζί.
Δε πειράζει, πες του.
Τι να του πω τώρα γερμανικά ή γαλλικά θα μιλάει;
Πες του αγγλικά θα σε καταλάβει
Όχι άστο δε θα θέλει"

Όπως λοιπόν το συζητάνε και χωρίς να κοιτάξω μαζεύω την τσάντα μου από τα πόδια, σηκώνομαι και τους λέω στα ελληνικά δε πειράζει καθίστε μαζί θα κοιμηθώ εγώ πίσω. Είχαν μείνει κόκκαλο και γιατί έδωσα τη θέση και γιατί είχαν πετύχει Έλληνα.

Όμως σε 12 ώρες πτήση με Α380 που είχα σκιστεί στα refresh όταν άνοιξε το check-in για να βρω την θέση που ήθελα αρνήθηκα την αλλαγή και χώρισα ζευγάρι.

Με κοίταζαν με μισό μάτι μετά αλλά συγνώμη κιόλας, διπλή θέση παράθυρο σε οικονομική των 50 ατόμων πάνω δεν ανταλλάσσεται ούτε με αντίστοιχη στην οικονομική των 200 ατόμων κάτω, ποσό μάλλον σε μεσαία. Ας πήγαιναν μια ώρα νωρίτερα στο αεροδρόμιο.
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.329
Likes
3.469
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Αυτο με τα πόδια το έχω πετύχει στο Ιράν στο αεροδρόμιο της Τεχεράνης που εξυπηρετεί τις local πτήσεις κ οχι το international άλλα εκεί τουλάχιστον είχαν προβλέψει ειδικούς λουτήρες ποδιών
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.218
Μηνύματα
883.973
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom