• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γαλλία Παρισι-Μπορντω..

detari10

New Member
καλημερα τελικα μαζευομαστε πολλοι για το διπλο :D Εγω ανεβαινω Δευτερα Μπορντω οποτε θα δω καλυτερα αν υπαρχει κανας Ελληνας ( εστω και Δευτερης γενιας..) για τον αγωνα εχετε βρει ολοι εισιτηρια ?

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Με κυριευει η ζηλια με αυτα τα κανονισματα που διαβαζω:p
παιδες καλα να περασετε στη Γαλλια και φερτε τιποτα γυρνωντας. Οχι πολλα πραγματα, την προκριση μονο κ ειμαστε ενταξει!:D

harmem

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπορντο-Παρισι
καλημερα τελικα μαζευομαστε πολλοι για το διπλο :D Εγω ανεβαινω Δευτερα Μπορντω οποτε θα δω καλυτερα αν υπαρχει κανας Ελληνας ( εστω και Δευτερης γενιας..) για τον αγωνα εχετε βρει ολοι εισιτηρια ?
εμεις ειμαστε παρεα 4 ατομων και εχουμε εισιτηρια. Ευτυχως τωρα βρηκα γιατι στο Αλκμααρ ημουν ενας απο τους 1000 περιπου ελληνες που μειναμε απ' εξω!! :mad:

detari10

New Member
εμεις ειμαστε παρεα 4 ατομων και εχουμε εισιτηρια. Ευτυχως τωρα βρηκα γιατι στο Αλκμααρ ημουν ενας απο τους 1000 περιπου ελληνες που μειναμε απ' εξω!! :mad:
Τελεια :D λοιπον ερωτηση τα εισιτηρια για το τgv εκλεισα να τα παρω απο γκισε απο εκει.. ( οχι αυτοματα) θα εχω κανα θεμα? ( το εκει ειναι AIRPORT CD2 TGV)

Τελεια :D λοιπον ερωτηση τα εισιτηρια για το τgv εκλεισα να τα παρω απο γκισε απο εκει.. ( οχι αυτοματα) θα εχω κανα θεμα? ( το εκει ειναι AIRPORT CD2 TGV)
και κατι τελευταιο τι λενε τα ΜΜΜ ( Mεσα Μαζικης Μεταφορας ) στο Mπορντω?????

harmem

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπορντο-Παρισι
και κατι τελευταιο τι λενε τα ΜΜΜ ( Mεσα Μαζικης Μεταφορας ) στο Mπορντω?????
Δε νομιζω να εχεις προβλημα με τα εισιτηρια τρενου. Εγω τα πηρα μεσω ΕΛΤΑ. Στο Μπορντο εχει λεωφορεια και τραμ. Νομιζω 3 γραμμες εχει το τραμ.
Αντε να βρεθουμε ολοι εκει να κανουμε χαβαλε.

detari10

New Member
καλησπερα απο bordeaux (H) Hταν λιγο κουραστικο το ταξιδι αλλα οκ τωρα ειμαι ετοιμος για εξερευνηση ( ηδη βρηκα μαγαζι που λεγεται μηκυνες... ) χεχε λοιπον οποισ θελει να κανονισουμε μου στελνει mail

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μέλη
39.728
Νεότερο μέλος
Lefteris M

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα