Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
-
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Περιεχόμενα
Παλεύοντας να απολαύσω το ταξίδι μου κάθε πρωινό ξύπνημα ήταν βάναυσο καθώς ήμουν στο πόδι από τις 7 χωρίς λόγο. Απλά το μυαλό μου δεν ηρεμούσε ούτε στον ύπνο μου. Και δεν ήθελα να μεταδώσω τη σύγχυση μου στη Δώρα γιατί δεν είχα σκοπό να της χαλάσω τον ύπνο έτσι κ αλλιώς δεν φταίει καθόλου ίσα ίσα με έχει στηρίξει πολύ. Κάνοντας υπομονή κοιτάζοντας τον εαυτό μου στο καθρέφτη του αθόρυβου μπάνιου για αρκετή ώρα σκεπτόμενος τι έχω πάθει και μολύνεται το μυαλό μου έκανα ότι μπορούσα να το αποβάλλω και να διασκεδάσω στη ποθητή επίσκεψη στο Blue Lagoon. Και τα κατάφερα. Ξύπνησα τη Δώρα μετά από 3 ώρες αναμονής ετοιμαστήκαμε και αφού βρήκαμε ένα πολύ καλό μαγαζάκι που είχε πίτες γευστικότατες πήραμε το λεωφορείο ( δεν θυμάμαι αριθμό) για τη πόλη Cirkewa που ήταν η τελευταία πάνω στη μύτη του νησιού εκεί που θα μας άφηνε ακριβώς στο λιμάνι για να πάρουμε το καραβάκι . Το ferry πήγαινε στο νησί της Καλυψώς το Gozo και έπαιρνες και αμάξι μαζί σου ενώ το καίκι που πήραμε εμείς δεν έπαιρνε οχήματα καθώς το νησί Comino είναι ακατοίκητο. Δώσαμε 10 ευρώ για το πάνε έλα και ομολογώ ότι η τακτική τους είναι αρκετά καλή αφού παραλίες καλές δεν έχουν ούτε και πολλές αν και πρόκειται για νησί .Είναι βραχώδης αρκετά η Μάλτα. Ακόμα και στο Blue Lagoon άκρως τουριστικός προορισμός( πιστεύω όλοι οι Τουρίστες που πάνε στη Μάλτα επισκέπτονται το νησάκι Comino) αν εξαιρέσεις τα κρυστάλλινα νερά η άμμος είναι λίγη γιατί είναι πίτα στα βράχια !! Προφανώς ξαπλώστρα δεν υπήρχε ελεύθερη γινόταν χαμός αλλά και αν υπήρχε το τόσο μπούγιο που επικρατούσε και οι τιμές που είχαν ήταν αστείες για τη δικιά μου ιδεολογία οπότε όπως τόσος κόσμος αράξαμε στο λόφο πάνω από τη παραλία. Οι καντίνες φυσικά ήταν φίσκα και τις τιμήσαμε και με το παραπάνω. Σαν εμπορικό κομμάτι το Comino κάνει χρυσές δουλειές ! Η θάλασσα ήταν κρύα αλλά με τόσο ζέστη μπήκαμε εύκολα και περάσαμε πολύ καλά. Στο γυρισμό μάλιστα μας κάνανε ένα tour στις σπηλιές που υπήρχαν με τη βαρκούλα και εκεί έδινε γερά γκάζια ο οδηγός κάνοντας μας μούσκεμα καθώς καθόμασταν στην ουρά του καϊκιού αλλά μας άρεσε πολύ η δροσιά που μας πρόσφερε !! Το βράδυ ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και δεν υπήρχε όρεξη και αντοχή για τίποτα παρά μόνο για λίγο φαϊ και ύπνο !! Είχαμε ακόμα μια μέρα στη Μάλτα και νιώθαμε γεμάτοι από το ταξίδι μας με εξαίρεση το νησί Gozo και τη πόλη Mdina που δεν τα είδαμε τελικά !
Συνεχίζεται...
Μαγευτικό Blue Lagoon
Μούσκεμα στο γυρισμό από το Κομίνο !!
Συνεχίζεται...

Μαγευτικό Blue Lagoon

Μούσκεμα στο γυρισμό από το Κομίνο !!