Αν λεμε για μονιμη εγκατασταση οπως ειπες, πρεπει να πας για καμια εβδομαδα-μηνα να δεις μονη σου. Αλλιως παμε σε συζητηση καφενειου που δεν εχει νοημα.Μα πες μου καμιά παραπάνω πληροφορία. Μην είσαι τόσο "λακωνική"![]()
Αν λεμε για μονιμη εγκατασταση οπως ειπες, πρεπει να πας για καμια εβδομαδα-μηνα να δεις μονη σου. Αλλιως παμε σε συζητηση καφενειου που δεν εχει νοημα.Μα πες μου καμιά παραπάνω πληροφορία. Μην είσαι τόσο "λακωνική"![]()
Δεν ειναι και το μεγαλο της ατου η αισθητική της παντωςΜα πες μου καμιά παραπάνω πληροφορία. Μην είσαι τόσο "λακωνική"![]()
Έδω έχει τεράστιο δίκιο και θα συμφωνήσω απόλυτα.Αν λεμε για μονιμη εγκατασταση οπως ειπες, πρεπει να πας για καμια εβδομαδα-μηνα να δεις μονη σου. Αλλιως παμε σε συζητηση καφενειου που δεν εχει νοημα.
Έχω υπάρξει απλά περαστικη αλλά έχω φίλη που μετακόμισε Σπάρτη από Αθήνα και γενικά είναι ευχαριστημένη. Της λείπει λίγο η ποικιλία στη διασκέδαση,αλλά έχει βρει ευκαιρίες για φυσιολατρικες εξορμήσεις λέει. Όλα σχετικά και ανάλογα ποιον ρωτάς είναι .Χαχαχα! Γελάω με τα σχόλια για τον κόσμο! Σας ευχαριστώ όλους πολύ...Νομίζω και ο δρόμος Καλαμάτα - Αθήνα είναι καλύτερος απ' το Πάτρα - Αθήνα, σωστά? Στην Πάτρα έχω πάει περίοδο καρναβαλιού, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Προσωπικά δεν εχω πρόβλημα και με τις μικρές πόλεις π.χ. Σπάρτη αν τριγύρω υπάρχουν όμορφα μέρη, μ αρέσει η ηρεμία. Έχετε εικόνα από Σπάρτη? Μεταξύ Σπάρτης και Καλαματας?
Παιδιά, και πάλι ευχαριστώ...Πολύ χρήσιμες όλες οι πληροφορίες.Έχω υπάρξει απλά περαστικη αλλά έχω φίλη που μετακόμισε Σπάρτη από Αθήνα και γενικά είναι ευχαριστημένη. Της λείπει λίγο η ποικιλία στη διασκέδαση,αλλά έχει βρει ευκαιρίες για φυσιολατρικες εξορμήσεις λέει. Όλα σχετικά και ανάλογα ποιον ρωτάς είναι .