Πελοπόννησος

McElk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκύρος
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Θα βρεθώ αρχές Σεπτεμβρίου στο Τολό για 6-7 μέρες και σκοπεύω να κάνω μερικές ημερήσιες εκδρομές προς νοτιοανατολικά. Έχω στο πρόγραμμα Μυστρά και Μονεμβασιά.
Εκτός αυτών με ενδιαφέρει να δω κάποιο μνημείο της φύσης όπως γεωλογικό σχηματισμό, καταρράκτη (σπήλαιο Διρού έχω πάει).
Κυρίως όμως μεγαλιθικό μνημείο που εκπέμπει κάποιο μυστήριο και είναι σχετικά άγνωστο το πότε, ποιοι, πως και γιατί το έφτιαξαν, όπως πρόσφατα είδα την Πυραμίδα του Ελληνικού.

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θα βρεθώ αρχές Σεπτεμβρίου στο Τολό για 6-7 μέρες και σκοπεύω να κάνω μερικές ημερήσιες εκδρομές προς νοτιοανατολικά. Έχω στο πρόγραμμα Μυστρά και Μονεμβασιά.
Εκτός αυτών με ενδιαφέρει να δω κάποιο μνημείο της φύσης όπως γεωλογικό σχηματισμό, καταρράκτη (σπήλαιο Διρού έχω πάει).
Κυρίως όμως μεγαλιθικό μνημείο που εκπέμπει κάποιο μυστήριο και είναι σχετικά άγνωστο το πότε, ποιοι, πως και γιατί το έφτιαξαν, όπως πρόσφατα είδα την Πυραμίδα του Ελληνικού.
Απο μεγαλιθικα μνημεια μόνο ο αρχαιολογικός χωρος των Μυκηνών μου ερχεται... Το Πολυλίμνιο ειναι ενδιαφερον από φυσιολατρικής απόψεως αλλα κοντά στο Τολό δεν το λες...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Τα κυκλώπεια τείχη στην Τίρυνθα Τίρυνθα - Βικιπαίδεια. Πολύ κοντά στο Τολό.

georgi d

Member
Έχω μια ερώτηση από έναν που είναι από αυτούς που λατρεύουν την Ελλάδα.
Κάθε χρόνο πηγαίνουν σε διάφορα μέρη και τώρα στο πρόγραμμα τους είναι η νότια Πελοπόννησος. Θέλουν κάποιες συμβουλές τι θα μπορούσανε εκεί να δουν(καλές παραλίες,καλό φαγητό, καλό λάδι, καλό κατάλυμα.)
Εδώ απλώς είναι η μετάφραση.

"Η διαδρομή μας την οποία έχουμε σχεδιάσει για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Η διαδρομή έχει ως εξής: Αθήνα-Ξυλόκαστρο-Δημητσάνα-Πύλος-Φοινικούντα-Καλαμάτα-Μυστράς-Ερμιόνη-Πόρος-Επίδαυρος-Αθήνα. Ήθελα πολύ να δω κάποια συναυλία στην Επίδαυρο . "

Θα έχουν ενοικιαζομενο αυτοκίνητο.

Last edited:

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Έχετε να προτείνετε κάποιο μερος για στάση ανάμεσα σε Αθήνα και Ελαφόνησο; Σταση για 1-2 ωρες, φαγητό και ισως και καμιά βόλτα, για να μην το κανουμε μονοκοπανιά. Το ιδιο και για Ελαφόνησο-Ναύπλιο; Ευχαριστώ α πριορι

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχετε να προτείνετε κάποιο μερος για στάση ανάμεσα σε Αθήνα και Ελαφόνησο; Σταση για 1-2 ωρες, φαγητό και ισως και καμιά βόλτα, για να μην το κανουμε μονοκοπανιά. Το ιδιο και για Ελαφόνησο-Ναύπλιο; Ευχαριστώ α πριορι
Στάση εννοείς επίσκεψη; Μυκήνες έχετε πάει;

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Στάση εννοείς επίσκεψη; Μυκήνες έχετε πάει;
Οχι, εννοώ σταση για φαγητό, ιδανικά σε καποιο μερος με θέα, φαση 1-2 ώρες. Μυκήνες εγώ ναι, ο συνταξιδιώτης οχι, αλλά αν παμε θα πάμε οταν θα φευγουμε από Ναύπλιο για Αθήνα.

barkour

Member
Γυθειο ; Στην επιστροφη αν πατε παραλιακα - Λεωνιδιο- εχει πολλα παραθαλασσια χωρια ,για μπανιο και φαγητο

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Ευχαριστώ! Το Γύθειο θα το λαβουμε υποψιν, αν και δεν ειμαι σίγουρη αν ειναι οκ για τοαο σύντομη στάση. Κάτι σε βουνό/γραφικό χωριό υπάρχει;

barkour

Member
Ευχαριστώ! Το Γύθειο θα το λαβουμε υποψιν, αν και δεν ειμαι σίγουρη αν ειναι οκ για τοαο σύντομη στάση. Κάτι σε βουνό/γραφικό χωριό υπάρχει;
Στα χωρια της Αρκαδιας ,αλλα θα φυγεις παλι αρκετα απο την εθνικη

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Έχεις μήπως πρόχειρη τη διαδρομή; Έχετε όρεξη για παράκαμψη;

Συμφωνώ για Δημοτση ότι καλύτερο για φαγητό αν περάσετε από Μολαους είναι πολύ κοντά. Δεν έχει θέα και βόλτες, έχει απλά τέλειο φαγητό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.105
Μέλη
39.861
Νεότερο μέλος
Afroditibr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom