Πελοπόννησος

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Αν πεινάσετε νωρίτερα ερχόμενοι από Αθήνα προς Ελαφόνησο, στη μέση της διαδρομής είναι τα 17 χωριά στη Νεμέα και η Καλαμάτα. Σε Καλαμάτα, Κουρκουτάς (Ξημέρωμα), Μύλος (το Πήδημα), Κλωναρίδης (Κιτριές).

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Διαδρομή απλά από το google. Μην πω ψέματα, το φαγητό δεν με ενδιαφέρει και τόσο (είμαι χορτοφάγος οπότε μια χωριάτικη και καμιά πατάτα τηγανιτή παντού καλή θα είναι), περισσότερο η θέα ή να έχει κατι αξιόλογο κοντά με ενδιαφέρει.
Ειδα πχ οτι το χωριό Καρυά (λογικα ν. Αργολίδας; Ειμαι αγεωγραφητη) έχει κοντά βελαβιδοδασος. Κατι τετοιο θα με ενδιεφερε, απλά μέχρι εκεί εχουμε σχεδον φτασει Ναυπλιο.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Ανοιγει μονο βραδυ...
Που το είδες αυτό;

Διαδρομή απλά από το google. Μην πω ψέματα, το φαγητό δεν με ενδιαφέρει και τόσο (είμαι χορτοφάγος οπότε μια χωριάτικη και καμιά πατάτα τηγανιτή παντού καλή θα είναι), περισσότερο η θέα ή να έχει κατι αξιόλογο κοντά με ενδιαφέρει.
Ένα από τα καλύτερα πιάτα του Δημοτση είναι για χορτοφάγους, γκογκες, αν τρως τυρί και βούτυρο δηλαδή. Έχει και φοβερή σπανακόπιτα.

Για θέα και βόλτα ο Κοσμάς στην Αρκαδία είναι καλή περίπτωση αλλά θα χάσετε αρκετό χρόνο. Γενικά στην Αρκαδία είναι καλύτερα για αυτό που θέλετε, αλλά δεν γίνεται χωρίς παράκαμψη. Η κλασσική διαδρομή από εθνική δεν έχει κάτι αξιόλογο κατά τη γνώμη μου.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Που το είδες αυτό;

Ένα από τα καλύτερα πιάτα του Δημοτση είναι για χορτοφάγους, γκογκες, αν τρως τυρί και βούτυρο δηλαδή. Έχει και φοβερή σπανακόπιτα.

Για θέα και βόλτα ο Κοσμάς στην Αρκαδία είναι καλή περίπτωση αλλά θα χάσετε αρκετό χρόνο. Γενικά στην Αρκαδία είναι καλύτερα για αυτό που θέλετε, αλλά δεν γίνεται χωρίς παράκαμψη. Η κλασσική διαδρομή από εθνική δεν έχει κάτι αξιόλογο κατά τη γνώμη μου.
Κάτι τέτοιο εψαχνα! Μας κανει και μας περισσεύει, δεν ειναι μεγάλη παράκαμψη και κοβει και το ταξίδι στη μέση, τέλεια! Ευχαριστώ πολύ ολες και όλους.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Μετά από επικοινωνία με ντόπιους, επιβεβαιώνω ότι ο Δημοτσης δεν ανοίγει μεσημέρι, άρα δεν σας βολεύει σαν επιλογή.

Να περιμένουμε crash test παραλίες Ελαφονήσου vs Fuerteventura; 😁

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.105
Μέλη
39.861
Νεότερο μέλος
Afroditibr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα