Aeroflot Περιστατικο με 777 της Αεροφλοτ

georgi d

Member
Μηνύματα
37
Likes
69
Μπορεί και να έχεις δίκιο, δεν γνωρίζω σε βάθος τα αεροπορικά.
Τώρα που το έψαξα βλέπω ζορίζεται η εταιρία.
Η RBC γράφει πιο πολλά.

Το αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Aeroflot, που πετούσε από τη Μόσχα προς το Γιούζνο-Σαχαλίνσκ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο προορισμού ως συνήθως, δήλωσε στο RBC η υπηρεσία Τύπου του αερομεταφορέα.

Νωρίτερα, η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης για την Περιφέρεια Σαχαλίν ανέφερε για αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Yuzhno-Sakhalinsk. Το αεροπλάνο Boeing-737 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Yuzhno-Sakhalinsk στις 9:34 τοπική ώρα (1:34 ώρα Μόσχας), διευκρίνισε το τμήμα. Ο λόγος της αναγκαστικής προσγείωσης δεν έγινε γνωστός.

«Η προσγείωση του αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση SU1744 Μόσχα - Γιούζνο-Σαχαλίνσκ στο αεροδρόμιο προορισμού πραγματοποιήθηκε ως συνήθως. Προκλήθηκε μια ένδειξη πτώσης της πίεσης σε έναν από τους έξι τροχούς του συστήματος προσγείωσης», εξήγησε την κατάσταση η υπηρεσία Τύπου της αεροπορικής εταιρείας.

Το πλήρωμα ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τέτοιες περιπτώσεις σύμφωνα με τους κανόνες, τόνισε η Aeroflot.

Η υπηρεσία Τύπου του αεροδρομίου Yuzhno-Sakhalinsk σημείωσε επίσης ότι το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς επεισόδια. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 408 επιβάτες και 14 μέλη του πληρώματος εκείνη την ώρα. Το αεροπλάνο έφυγε μόνο του από τον διάδρομο και στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε σε πάρκινγκ, είπε το αεροδρόμιο.

Πρόσθεσαν ότι οι εμπειρογνώμονες έχουν ήδη ανακαλύψει την αιτία της δυσλειτουργίας και αυτή τη στιγμή επιδιορθώνεται.

Η πτήση επιστροφής SU 1745 Yuzhno-Sakhalinsk - Μόσχα καθυστέρησε για αρκετές ώρες λόγω αυτών των γεγονότων. Το αεροπλάνο επρόκειτο να απογειωθεί στις 11:50 τοπική ώρα (3:50 ώρα Μόσχας), αλλά η αναχώρηση αναβλήθηκε για τις 18:00 (10:00 ώρα Μόσχας), όπως προκύπτει από τις πληροφορίες στον πίνακα του αεροδρομίου. Η καθυστέρηση τέθηκε υπό έλεγχο από την Εισαγγελία Μεταφορών Άπω Ανατολής. Ο αερομεταφορέας παρείχε αναψυκτικά σε 408 επιβάτες που είχαν εγγραφεί για την πτήση, σημείωσε το τμήμα.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.902
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom