Περού Περού - Απρίλιος 2025

Kondy

Member
Ωραίες πληροφορίες !!!! Μια χαρά η ημερήσια απο Λιμα Παρακας Χουακατσινα σου αρεσε γιατι θα μου βγει λιγο στριμωχτά στο τελος του ταξιδιου και σκεφτομαι την κουραση
Είναι λίγο σκότωμα η διαδρομή γιατί είναι σαν να πας Θεσσαλονίκη από Αθήνα και να επιστρέφεις την ίδια ημέρα. Αλλά για εμένα άξιζε γιατί ήθελα να δω αυτήν την ρημαδοέρημο.
Στα νησιά Μπαγεστας υπήρχε πολύ έντονη βιοποικιλοτητα με πολλά πτηνά, θαλάσσιους ελέφαντες και πιγκουίνους. Και η Χουακατσινα άξιζε μόνο και μόνο για τη βόλτα στους αμμόλοφους!
Άμα κοιμηθείς όπως εγώ στο πήγαινε και στο έλα, δε θα καταλάβεις πολλά πράγματα. Άμα μείνεις ξύπνιος όπως έμεινε το αγόρι μου, θα δεινοπαθησεις 😅

skoumpi

Member
Είναι λίγο σκότωμα η διαδρομή γιατί είναι σαν να πας Θεσσαλονίκη από Αθήνα και να επιστρέφεις την ίδια ημέρα. Αλλά για εμένα άξιζε γιατί ήθελα να δω αυτήν την ρημαδοέρημο.
Στα νησιά Μπαγεστας υπήρχε πολύ έντονη βιοποικιλοτητα με πολλά πτηνά, θαλάσσιους ελέφαντες και πιγκουίνους. Και η Χουακατσινα άξιζε μόνο και μόνο για τη βόλτα στους αμμόλοφους!
Άμα κοιμηθείς όπως εγώ στο πήγαινε και στο έλα, δε θα καταλάβεις πολλά πράγματα. Άμα μείνεις ξύπνιος όπως έμεινε το αγόρι μου, θα δεινοπαθησεις 😅
Κατάλαβα .... Θα το δω εκείνες τις μερες !!! Αν νιωθω πως αντέχω κλείνω μια εκδρομή αν οχι κάνω βόλτες στη Λίμα!!!!

PanosTravel

Member
Καλησπερα, το ταξιδι σας μου φανηκε πόλυ ωραία εμπειρία, θα ήθελα να σε ρωτήσω καάποια πράγματα, γιατί οργανωνω και γω ενα ταξιδι στο Περου μεσα στον Ιουλιο, όσον αφορά το Κουσκο και την ατμόσφαιρα, με τις μέρες το συνηθίσατε?
Επίσης με προβληματίζουν οι αποστάσεις πχ Κουσκο-Λιμνη Τιτικάκα- Ικίτος
Σε καθε περίπτωση εκτός των εσωτερικών πτήσεων που προφανώς θα τις κλείσουμε νωρίτερα, τα εισίτηρια τρένου η και λεςφορείων είδα οτι τα έκλεισες μεσω Peru rail, μείνατε ευχαριστημένοι?

agmi

Member
Η εγω δεν το καταλαβαινω η εσυ δεν το εχεις διατυπωσει σωστα! Το Peru Rail/Inca Rail δεν νομιζω κανεις να το εχει χρησιμοποιησει/ η πολλοι λιγοι για μετακινηση εντος της χωρας απο το κοματι Ματσου Πιτσου & πισω. Εκτος αν πηγανε με κολεκτινο στον υδροηλεκτρικο κ'μετα περπατημα 2-3 ωρες. Νομιζω ολοι οι συμφορουμιτες (ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ) το εχουν γραψει, μερικοι εκτενέστατα, εκτος αν δεν εχεις διαβασει αρκετες περιγραφες/ιστοριες. Η μετακινηση εντος γινεται με λεωφορεια η αεροπορικως (εξαρταται ποσο βαθια θελεις να βαλεις το χερι στην τσεπη) και αναλογα το εισητηριο/εταιρεια εχεις και παροχες. Κουβερτα, μαξιλαρακι, τουαλετα (μονο για ψιλο/παραξενο μονο στην flix bus το'δα αυτο απο Faro>Σεβιλη), χωρο, κανα μπουκαλακι νερο, κλπ. Η αποσταση Τικιτακα>Κουσκο ειναι βραδυνη και φτανεις τα αγρια χαραματα στο Κουσκο (εξαρτάτε και απο την εταιρεια), το ιδιο Χουακατστινα/Iκα>Αρεκιπα, μεσω πυργων Νασκας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.784
Νεότερο μέλος
tsiarasD

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom