cathy-κι
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Τανζανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ξέμεινα από όνειρο??
Περιεχόμενα
Και επειδή όπως καταλαβαίνετε αυτό το χρόνο που χρειαζόμουν δεν το βρήκα ποτέ....

Θα συνεχίσω χωρίς λόγια αλλά με μερικές φωτογραφίες για το υπόλοιπο του ταξιδιού...
Και φυσικά η λίμνη Τιτικάκα..... μέρος το οποίο για μένα ήταν ίσως το πιο αξιοθαύμαστο και αξιοπερίεργο μέρος που επισκεφτήκαμε
... αν και φυσικά πολλοί μπορούν να διαφωνούν όπως και ο Μιμίκος φυσικά που όχι απλά ενθουσιάστηκε.. αλλά εκστασιάστηκε με το Machu Picchu και έβγαλε 2000 φωτογραφίες
..
Και μια τελευταία βόλτα πριν την επιστροφή στο αεροδρόμιο για πίσω... στους πύργους του Sillustani και στη φάρμα μιας οικογένειας ιθαγενών.
Ξέρω πώς κλείνω πολύ άδοξα την ιστορία μου αλλά πραγματικά.. δε θα μπορούσα να κάνω τπτ καλύτερο μετά από ενάμισι χρόνο....

και έχοντας μεσολαβήσει κι άλλα σημαντικά ταξίδια... που ούτε καν αποπειράθηκα να ξεκινήσω μιας και ήξερα ότι δε θα τα καταφέρω!!

Σε κάθε περίπτωση είμαι εδώ για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι και μπορώ να βοηθήσω!!

Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!

Θα συνεχίσω χωρίς λόγια αλλά με μερικές φωτογραφίες για το υπόλοιπο του ταξιδιού...
Και φυσικά η λίμνη Τιτικάκα..... μέρος το οποίο για μένα ήταν ίσως το πιο αξιοθαύμαστο και αξιοπερίεργο μέρος που επισκεφτήκαμε

Και μια τελευταία βόλτα πριν την επιστροφή στο αεροδρόμιο για πίσω... στους πύργους του Sillustani και στη φάρμα μιας οικογένειας ιθαγενών.
Ξέρω πώς κλείνω πολύ άδοξα την ιστορία μου αλλά πραγματικά.. δε θα μπορούσα να κάνω τπτ καλύτερο μετά από ενάμισι χρόνο....

Σε κάθε περίπτωση είμαι εδώ για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι και μπορώ να βοηθήσω!!
Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!

Attachments
-
383,4 KB Προβολές: 303
Last edited by a moderator: