Ιράν Περσία - και με γκρουπ και μόνοι

maredia

Member
Μηνύματα
121
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ονειρεμένο Ταξίδι
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Επικοινωνία

Επικοινωνία:
Μια πολύ καλή μου φίλη (Ελληνίδα) δουλεύει και σπουδάζει στο Ιράν τα τελευταία 4 χρόνια και θα ήθελα να πω ότι υπάρχει κινητή τηλεφωνία τώρα πια όπως σωστά είπατε και ότι η επικοινωνία από Ελλάδα γἰνεται εύκολα από σταθερό εδώ σε κινητό εκεί. Επίσης αν έχει κάποιο σταθερό το ξενοδοχείο σας θα μπορούν να σας καλούν από εδώ πολύ οικονομικά με ειδικές κάρτες για το Ιράν οι οποίες πωλούνται σε περίπτερα.
 

mar

Member
Μηνύματα
6
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
περσία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ξανά Μπουτάν
Περσία

Ευχαριστώ κι εγώ για τις πληροφορίες ,για την Ταυρίδα έχεις κάτι? αξίζει
να πάμε από εκεί?
Μαρ;)
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.432
Ονειρεμένο Ταξίδι
οχ.....όλος ο κόσμος
Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου(μετά από τόσα χρόνια) καθώς βρήκα ορισμένα πράγματα που δεν βρήκα αλλού. Αξίζει να ανεβεί το θέμα πιο ψηλά στην κεντρική σελίδα.
 
Μηνύματα
29
Likes
10
Παρα πολυ αναλυτικο το thread, εχει επισκεφτει κανεις προσφατρα το Ιραν και να μου πει αν ειναι σφαλες να ταξιδεψουμε μονοι μας χωρις πρακτορειο? Το ρωταω γιατι η αρχικη αναρτηση ηταν απο το 2008 :). Επισης απο που κλεισατε διαμονες? booking και ολες οι μεγαλες πλατφορμες δεν εχουν κατι αποτι ειδα.

Ευχαριστω!
 

Hayate

Member
Μηνύματα
838
Likes
5.105
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ονειρεμένο Ταξίδι
Hokkaido χειμωνα
Βooking και airbnb γιοκ.. Γενικα με email, τηλεφωνα και μεσω travel agencies στο Ιραν.. Απο κει και περα 1stquest.com μια πλατφορμα που googlara μολις γιατί δε θυμόμουν ακριβως.. Ασφάλεια υπαρχει θεωρώ. Δε ξερω αν κάποιος συναντησε κατι αλλο... Προσοχη θα σας ζητήσουν confirmation για τουλάχιστον το πρώτο ξενοδοχειο. Για τις υπολοιπες μερες μπορείς να κλείσεις κιεκει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.692
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom