• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τι κρουαζιέρα έχουν μέσα στην τιμή αυτή; αναφέρει;

jimp

Member
Στα 550€ το βρίσκω τώρα. Και παλι φθηνό μου φαίνεται με όλα μέσα στη τιμή για 7 ημέρες. Οι τιμές στα ελληνικά πρακτορεια με όλα μέσα βέβαια είναι γυρω 2000€ . Πιστευω με αυτό και να κλείσω αεροπορικά μόνη μου βγαίνει αρκετά πιο φθηνό. Επίσης στο nourbelle ξεναγήσεις πυραμιδες- μουσεία είναι όλα μέσα στη τιμή? Επίσης από ότι είδα μάλλον δεν παει Αλεξάνδρεια
Οι ξεναγήσεις ναι, οι είσοδοι όχι

Τι κρουαζιέρα έχουν μέσα στην τιμή αυτή; αναφέρει;
Αν μπεις μέσα λέει τι έχει μαινοουνσε πηγαίνουν κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας

Katerina str

Member
Kαλημερα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια εταιρεία e sim έχετε χρησιμοποιήσει όσοι πήγατε Καιρό και κάνατε κρουαζιέρα ασουαν Λούξορ ; Επίσης την είχατε ενεργοποιήσει από Ελλάδα ή όταν φτάσατε εκεί ; Κάπου διάβασα ότι το αεροδρόμιο του καιρου δεν εχει free Wi-Fi ισχύει αυτό;

Στη σελίδα 91 έγραψα λίγα για Αίγυπτο.

Ξαναγράφω άπαιχτο το Ασουαν. Νομίζω η πιο όμορφη πόλη της Αιγύπτου.Σας συνιστώ να μείνετε στη περιοχή του Elephant island.

Εξαιρετικό και το Λούξορ με απίστευτα αρχαία και όμορφο τρελοκομείο το Καιρο. Απλά να ξέρετε θα σας βγει ακριβή υπόθεση ειδικά αν είστε λάτρης των αρχαίων.

Αξίζει η επίσκεψη σε red pyramide και στη Σακκαρα. Αν είστε σε καλή κατάσταση και καθόλου κλειστοφοβικοι να μπείτε και μεσα .

Φωτο νεκρόπολη Γκιζας
IMG_4221.jpeg
IMG_4216.jpeg
IMG_4245.jpeg
IMG_4268.jpeg

αλλά υπόψη σας παρά πολύ ο κόσμος. Θα σας καθοδηγήσουν να πάτε οι ταξιδιώτες από μια θύρα που δεν θα έχει τρελή ουρά λογικά αν πάτε νωρίς
IMG_4260.jpeg
IMG_4265.jpeg

δείτε κοσμάκης που περιμένει έξω από τα ταμεία για τους ντόπιους. Μιλιούνια 😛
IMG_4284.jpeg

κοκκινη πυραμιδα
IMG_4304.jpeg

αλλά να μην κατεβείτε όπως ο μπροστινός στη παρακάτω φωτό αλλά με την όπισθεν για να μην ταλαιπωρήσετε την μέση σας και τους ραχιαίους
IMG_4314.jpeg

αερίζεται καλά και σχετικά δροσερή αλλά υπόψη σας πολλές σκάλες και η συγκεκριμένη σχετικά πρόσφατα την άνοιξαν για το κοινό
IMG_4323.jpeg
IMG_4324.jpeg

Η παρακάτω πυραμίδα είναι κοντά στη κόκκινη και είναι η πρώτη που φτιάχτηκε
IMG_4327.jpeg

και μην ξεχάσετε και νεκρόπολη Σακκαρα με το μουσείο της

IMG_4351.jpeg
IMG_4354.jpeg
IMG_4355.jpeg
IMG_4368.jpeg

AlexFocus

Member
@Arictea ολα μεσα στην τιμη εκτος εισοδους στα μουσεια, tips για οδηγους/ξεναγου, φαγητα εξτρα προφανως και καποια αλλα τα αναφερει το site λεπτομερως. Την Αλεξανδρεια την εχει στα εξτρα οπως και το Παλιο Καιρο/Αιγυπτιακο Μουσειο, Αμπου Σιμπελ, αεροστατο κτλ. Ολα αναφερονται αναλυτικα. Εγω παντως που θα παω solo ερχομαι ολο και πιο κοντα σε αυτο το tour.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.231
Μέλη
39.940
Νεότερο μέλος
vasilikigaviota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom