E-sim έχει και η Vodafone όμως οι τιμές πρέπει να είναι πιο καλές όταν θα την αγοράσουμε στην Αίγυπτο.
Για e-sim ακόμα δεν βρήκα τι γράφουν όμως για κάρτα sim γύρω στα 20 gb την αγόρασαν με 9 €.
Εντάξει το απεριόριστο καλό είναι όμως για λίγες ημέρες εγώ θα αγόραζα κάτι πιο οικονομικό. Εάν δείτε ότι θέλετε ακόμα ίντερνετ τότε πληρώνετε στο σαιτ η σε κάποιο γραφείο της Vodafone .
Και την Orange αγοράζουν πολλοί.
Για e-sim ακόμα δεν βρήκα τι γράφουν όμως για κάρτα sim γύρω στα 20 gb την αγόρασαν με 9 €.
Για το λινκ δεν το ξεχνάω όμως εδώ καλύτερα να μην το βάλω.από το Golden Center Mall. Υπάρχουν σημεία πώλησης όλων των εταιρειών εκεί. Πήγα στη Vodafone και μου έδειξαν τιμές σε λίρες. Επειδή δεν σκόπευα να περάσω πολύ χρόνο στο ίντερνετ, πήρα την πιο απλή - 19 GB, δηλαδή 13 + 6 GB. Ζήτησαν το διαβατήριό μου. Ήμουν στην Αίγυπτο μόνο για μια εβδομάδα.
Πλήρωσα με κάρτα και χρεώθηκα 463 λίρες ή 8,91 ευρώ. Ο πωλητής είπε ότι υπήρχαν δύο πακέτα δεδομένων και για να ελέγξω το υπόλοιπο *60# και *2000*9#. Ειλικρινά, δεν έλεγξα.
Το διαδίκτυο ήταν άμεσα διαθέσιμο.
Σύμφωνα με τον μετρητή του Android μου, χρησιμοποίησα 1,5 GB κατά τη διάρκεια των διακοπών μου.
Στην διάρκεια του ταξιδιού δεν είχα πουθενά πρόβλημα
Εντάξει το απεριόριστο καλό είναι όμως για λίγες ημέρες εγώ θα αγόραζα κάτι πιο οικονομικό. Εάν δείτε ότι θέλετε ακόμα ίντερνετ τότε πληρώνετε στο σαιτ η σε κάποιο γραφείο της Vodafone .
Και την Orange αγοράζουν πολλοί.
Last edited: