Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Τη VISA μπορούμε να την πληρώσουμε με κάρτα ή πρέπει να έχω δολλαρια μαζί μου?
Απ'όλα δέχονται. Έχει διαφορετικά γκισέ που γίνεται πρώτα η πληρωμή της visa και μετά στον έλεγχο διαβατηρίων την κολλάνε στο διαβατήριο.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Απ'όλα δέχονται. Έχει διαφορετικά γκισέ που γίνεται πρώτα η πληρωμή της visa και μετά στα διαβατήρια την κολλάνε στο διαβατήριο.
Τελεια ευχαριστώ!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Α επίσης για τα ξενοδοχεία μείναμε στο Cosmopolitan hotel στο κέντρο του Κάιρο (μας το πρότεινε η Nada), πραγματικά πολύ ωραία επιλογή, κτίριο παλιάς εποχής με καθαρά δωμάτια και αξιοπρεπές πρωινό.

IMG_8145.jpg

IMG_8150.jpg

Στη Γκίζα μείναμε στο Pyramids plateau που ήταν καθαρό και ωραίο, αλλά ο Mustafa που είναι ο μανατζερ του ξενοδοχείου γενικά πολύ αλεπουδιάρης. Μας έπρηξε με τις εκδρομές και τα λοιπά και έδινε ό,τι να ναι τιμές, μας σύγχυσε πολύ με το τρόπο προσέγγισης του. Κατα τ'αλλα όμως το ξενοδοχείο ήταν τίμιο και με θέα στις πυραμίδες από το rooftop.

IMG_7703.jpg

IMG_8054.jpg

Uber πολύ εύκολο και πάμφθηνο, καλύτερα με Uber comfort γιατί στο κανονικό αργούσε να βρει οδηγό.

Last edited:

AlexFocus

Member
11 με 20 Ιουλη θα κατακτησω και εγω την Αιγυπτο! Home alone καθως με γκρουπ το κοστος ξεφευγει. Ειχα μεσα στο προγραμμα να κανω κρουαζιερα αλλα μαλλον δεν θα γινει. Εννοειται οτι θα παω Λουξορ και Ασουαν με ολα τα υπολοιπα. Καιρο θα μεινω 4 ή 3 μερες καθαρες και τις υπολοιπες 5 ή 6 Λουξορ και Ασουαν. Μεταξυ Καιρου και νοτιας Αιγυπτου (ή Ανω Αιγυπτου ιστορικα) θα παω με εσωτερικες πτησεις. Τα υπολοιπα, μετακινησεις κτλ με ταξια🤡, ανατολιτικα παζαρια και εχει ο Θεος/Αλλαχ🤪

@orestcrete ερασιτεχνης δρομεας και εγω μεχρι ημι κατεβαινω. Ειδα τελευταια ποσταρισματα σε διαφορες ομαδες στο fb για ημι στις πυραμιδες και εντυπωσιαστηκα! Απο διοργανωση πως τα πηγαν οι Αιγυπτιοι; Εκει στη Γκιζα εγινε ο αγωνας; Η Nada ηταν ξεναγος σας; Αν μπορεις στειλε μου με πμ τα στοιχεια της μηπως και την χρειαστω. Θενξ ενιγουει!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.309
Μέλη
39.983
Νεότερο μέλος
magnet73

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom