• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

consan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Βανκουβερ, Κούβα
Καλησπέρα! Ταξιδεύουμε 10 άτομα τον Απρίλη στην Αίγυπτο, την εβδομάδα του Πάσχα. Εχουμε κλείσει δωμάτιο με δωρεάν ακύρωση στην Γκίζα. Είναι καλή περιοχή; Επίσης όσον αφορά τον καιρό, θα χρειαστεί να έχουμε μαζί μας και χειμερινά ρούχα;
Τέλος, θα έχουμε σίγουρα κάποιο ποσό σε μετρητά, αλλά δέχονται και πληρωμές με κάρτα;
Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
υ.γ. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μπορει να φανεί χρήσιμη εινα καλοδεχούμενη!

varioAthens

Member
Καλησπέρα! Ταξιδεύουμε 10 άτομα τον Απρίλη στην Αίγυπτο, την εβδομάδα του Πάσχα. Εχουμε κλείσει δωμάτιο με δωρεάν ακύρωση στην Γκίζα. Είναι καλή περιοχή; Επίσης όσον αφορά τον καιρό, θα χρειαστεί να έχουμε μαζί μας και χειμερινά ρούχα;
Τέλος, θα έχουμε σίγουρα κάποιο ποσό σε μετρητά, αλλά δέχονται και πληρωμές με κάρτα;
Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
υ.γ. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μπορει να φανεί χρήσιμη εινα καλοδεχούμενη!
Η διαμονη στη Γκιζα βολευει μονο για την ημερα που θα επισκεφθειτε τις Πυραμιδες και τιποτα αλλο… Απο τα υπολοιπα αξιοθεατα ειναι μακρυα… Επισης το βραδυ τι θα κανετε;
Καλυτερα να μεινετε πιο κεντρικα και για να βολταρετε το βραδυ αλλα για να βολευει ως ορμητηριο για τα υπολοιπα αξιοθεατα.

nikkap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιραν
Χρόνια πολλά σε όλους σας.Καλά ταξίδια να έχουμε. Στις 14 Ιανουαρίου πετάω για Κάιρο. Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για το θέμα της βίζα και για το συνάλλαγμα; Έχω πάει σε 34 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική αλλά είναι η πρώτη μου φορά στην Αίγυπτο.
Ευχαριστώ πολύ!

jimp

Member
Απ'όλα δέχονται. Έχει διαφορετικά γκισέ που γίνεται πρώτα η πληρωμή της visa και μετά στον έλεγχο διαβατηρίων την κολλάνε στο διαβατήριο.
Όντως την πληρώνεις και με κάρτα; Γιατί μέχρι τώρα ήταν με μετρητά μόνο.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου

jimp

Member
Όντως την πληρώνεις και με κάρτα; Γιατί μέχρι τώρα ήταν με μετρητά μόνο.
Λοιπόν επειδή το έκανα το πρωί, για όποιον πάει υπάρχουν δύο επιλογές.
Στα αριστερά είναι η bank of Egypt που δέχεται κάρτα και ακριβώς δίπλα είναι ένα άλλο που δέχεται μόνο μετρητά.

elendim7576

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Η διαμονη στη Γκιζα βολευει μονο για την ημερα που θα επισκεφθειτε τις Πυραμιδες και τιποτα αλλο… Απο τα υπολοιπα αξιοθεατα ειναι μακρυα… Επισης το βραδυ τι θα κανετε;
Καλυτερα να μεινετε πιο κεντρικα και για να βολταρετε το βραδυ αλλα για να βολευει ως ορμητηριο για τα υπολοιπα αξιοθεατα.
Συμφωνώ με τίποτα Γκίζα είναι υποβαθμισμενη περιοχή. Κέντρο και uber πάμφθηνα και πας παντου

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε και έχω και εγώ μια απορία. Αν κλείσω μία διανυκτέρευση στη περιοχή της Γκίζας για να είμαι πολύ πρωί στον αρχαιολογικό χώρο και να αποφύγω, όσο μπορώ, τα πλήθη, παίζει σαν σενάριο ή το ξεχνάω; Γενικά ποια ώρα ή και μέρα είναι καλύτερα για τις πυραμίδες;

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε και έχω και εγώ μια απορία. Αν κλείσω μία διανυκτέρευση στη περιοχή της Γκίζας για να είμαι πολύ πρωί στον αρχαιολογικό χώρο και να αποφύγω, όσο μπορώ, τα πλήθη, παίζει σαν σενάριο ή το ξεχνάω; Γενικά ποια ώρα ή και μέρα είναι καλύτερα για τις πυραμίδες;
υποθέτω νωρίς το πρωί, όσους ξεναγούς μίλησα τις έχουν πρώτες πρώτες στο πρόγραμμα της ημέρας.

varioAthens

Member
Iσχυει οτι και για τα περισσοτερα αξιοθεατα: νωρις το πρωι για να αποφυγεις τα πληθη... Για τις Πυραμιδες δε, υπαρχουν και δυο λογοι παραπανω για να επιλεξεις νωρις το πρωι 1) για να αποφυγειςτην ζεστη 2) πιο καθαρη ατμοσφαιρα για φωτογραφιες (εκτος βεβαια αν εχεις την πολυτελεια να ξαναπας για φωτος με το φως της χρυσης ωρας)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.351
Μέλη
40.000
Νεότερο μέλος
Vasilis_BE

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom