makisg
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Φίτζι
οκει ευχαριστώ παιδιά, η κράτηση έγινε.
@paefstra επειδή κι εγώ έχω σκοπό να πάω στο Helsingor από Κοπεγχάγη, εννοείς ότι αν βγάλω αυτή τη κάρτα με τις 10 διαδρομές μπορώ να πάω χωρίς να πληρώσω εξτρα εισιτήριο? Απλώς δείχνω τη κάρτα στο τρένο? Πως γίνεται?Βρήκα την χρήση της klippenkard για 10 διαδρομές πιο βολική από όλες και για και από το αεροδρόμιο, για μέσα στην πόλη και για εκδρομή με το τρένο ως το Helsingor.
Υπάρχει μια κάρτα που μπορείς να την αγοράσεις μόνο απο τον κεντρικό σταθμό της Κοπεγχάγης και ισχύει για 48 ώρες https://www.skanetrafiken.se/sa-reser-du-med-oss/valj-ratt-biljett/oresund-runt/. Κοστίζει γύρω στα 25€ και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για τρένα, μετρό και λεωφορεία σε όλη την περιοχη του Oresund, που πιάνει περιοχή και της Δανίας και της Σουηδίας. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε διάφορες κατευθύνσης αλλα με δυο περιορισμούς, να πάρεις το ferry Helsingor-Helsinborg (ή ανάποδα) μια φορά και περάσεις με τρένο πάνω απο την γέφυρα που ενώνει (Malmö-Copenhagen) μια φορά.@paefstra επειδή κι εγώ έχω σκοπό να πάω στο Helsingor από Κοπεγχάγη, εννοείς ότι αν βγάλω αυτή τη κάρτα με τις 10 διαδρομές μπορώ να πάω χωρίς να πληρώσω εξτρα εισιτήριο? Απλώς δείχνω τη κάρτα στο τρένο? Πως γίνεται?
Αν βγάλω την κάρτα που δε περιλαμβάνει το αεροδρόμιο, θα ισχύει κάτι τέτοιο? Ρωτάω γιατί το ξενοδοχείο που έκλεισα έχει δωρεάν μεταφορά από/προς αεροδρόμιο. Μάλλον όχι ε?
Τέλος, στο κάστρο Frederiksborg θα μπορέσω να πάω με αυτό τον τρόπο? Χωρίς εξτρα εισιτήριο, κ μόνο με τη κάρτα πολλαπλών διαδρομών?
Σόρρυ αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα παραπάνω, δεν διάβασα ακόμα όλο το thread![]()
νομιζω, αγαπητη paefstra, οτι δεν κανει λογο για εισιτηριο προς το χωριον του Αμλετου, ε;
ντροπη μου αφενος, αφετερου το απεκρυψα δικην σασπενς και τα τοιαυτα!Helsingor είναι η Ελσινορη το χωριον του Αμελετου, αδιάβαστε....
μα συμφερει αν δεν εχεις σκοπο να χρησιμοποιησεις αλλου, μεσα μαζικης μεταφορας και θελεις μονον το πηγαινελα στην Ελσινορη, το χωριον του Αμελετου;Να βγάλετε ημερήσιο 24 ωρών για όλες τις ζώνες τη μέρα εκείνη , συμφέρει πολύ περισσότερο απο τα μεμονωμένα.
Επαναλαμβανω, ολα εδω. Και αδιαβαστος και συνεχιζεις να μη διαβαζεις. Συμφερει καργα.
Η συχνότητα των τρένων μην σε φοβίζει, έχει συνεχώς. Η διαδρομή νομίζω είναι γύρω στα 40-50 min. Στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης πριν πας για να πάρεις το τρένο ή το μετρό για το κέντρο έχει αυτόματους πωλητές εισιτηρίων αλλα και ταμεία που οι υπάλληλοι μπορούν να σε κατευθύνουν για το είδος των εισιτηρίων που σε εξυπηρετεί καλύτερα. Νομίζω Copenhagen-Helsigor κοστίζει γύρω στις 100Dkr/one way.ντροπη μου αφενος, αφετερου το απεκρυψα δικην σασπενς και τα τοιαυτα!
μα συμφερει αν δεν εχεις σκοπο να χρησιμοποιησεις αλλου, μεσα μαζικης μεταφορας και θελεις μονον το πηγαινελα στην Ελσινορη, το χωριον του Αμελετου;
(ασε που δεν βρηκα πουθενα το πληθος των δρομολογιων για να διαπιστωσω αν μπορει να γινει αυθημερον).