Δανία Πληροφορίες για Κοπενχάγη

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλημερα, σκεφτομαστε για Κοπεγχαγη τα Χριστούγεννα.Μπορει καποιος να μου πει σε ποια περιοχη θα ηταν προτιμοτερο ν α κλείσουμε διαμονη απο θεμα ασφαλειας αλλα κ μετακινησεων??Ευχαριστω πολυ!!!
Είναι μια πόλη που διαθέτει εύκολες μετακινήσεις, αλλά θα πρότεινα από τη δική μου εμπειρία να κοιτάξετε στην περιοχή του Indre By και πιο συγκεκριμένα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό που υπάρχουν αρκετές επιλογές για διαμονή και σίγουρα εύκολη πρόσβαση.
Προσοχή στις ημερομηνίες. Αν είναι ακριβώς Χριστούγεννα, οι ανοικτές αγορές έχουν κλείσει, το πάρκο Tivoli δεν δέχεται επισκέψεις και τα περισσότερα εστιατόρια είναι επίσης κλειστά όπως είχα διαπιστώσει κι εγώ πηγαίνοντας 22-25 Δεκεμβρίου (περισσότερα εδώ). Να το ψάξετε καλά.

Joanna29

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
Είναι μια πόλη που διαθέτει εύκολες μετακινήσεις, αλλά θα πρότεινα από τη δική μου εμπειρία να κοιτάξετε στην περιοχή του Indre By και πιο συγκεκριμένα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό που υπάρχουν αρκετές επιλογές για διαμονή και σίγουρα εύκολη πρόσβαση.
Προσοχή στις ημερομηνίες. Αν είναι ακριβώς Χριστούγεννα, οι ανοικτές αγορές έχουν κλείσει, το πάρκο Tivoli δεν δέχεται επισκέψεις και τα περισσότερα εστιατόρια είναι επίσης κλειστά όπως είχα διαπιστώσει κι εγώ πηγαίνοντας 22-25 Δεκεμβρίου (περισσότερα εδώ). Να το ψάξετε καλά.
Ευχαριστω πολυυυ!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.134
Μέλη
39.889
Νεότερο μέλος
dio72

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα