Δανία Πληροφορίες για Κοπενχάγη

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλημερα, σκεφτομαστε για Κοπεγχαγη τα Χριστούγεννα.Μπορει καποιος να μου πει σε ποια περιοχη θα ηταν προτιμοτερο ν α κλείσουμε διαμονη απο θεμα ασφαλειας αλλα κ μετακινησεων??Ευχαριστω πολυ!!!
Είναι μια πόλη που διαθέτει εύκολες μετακινήσεις, αλλά θα πρότεινα από τη δική μου εμπειρία να κοιτάξετε στην περιοχή του Indre By και πιο συγκεκριμένα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό που υπάρχουν αρκετές επιλογές για διαμονή και σίγουρα εύκολη πρόσβαση.
Προσοχή στις ημερομηνίες. Αν είναι ακριβώς Χριστούγεννα, οι ανοικτές αγορές έχουν κλείσει, το πάρκο Tivoli δεν δέχεται επισκέψεις και τα περισσότερα εστιατόρια είναι επίσης κλειστά όπως είχα διαπιστώσει κι εγώ πηγαίνοντας 22-25 Δεκεμβρίου (περισσότερα εδώ). Να το ψάξετε καλά.

Joanna29

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
Είναι μια πόλη που διαθέτει εύκολες μετακινήσεις, αλλά θα πρότεινα από τη δική μου εμπειρία να κοιτάξετε στην περιοχή του Indre By και πιο συγκεκριμένα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό που υπάρχουν αρκετές επιλογές για διαμονή και σίγουρα εύκολη πρόσβαση.
Προσοχή στις ημερομηνίες. Αν είναι ακριβώς Χριστούγεννα, οι ανοικτές αγορές έχουν κλείσει, το πάρκο Tivoli δεν δέχεται επισκέψεις και τα περισσότερα εστιατόρια είναι επίσης κλειστά όπως είχα διαπιστώσει κι εγώ πηγαίνοντας 22-25 Δεκεμβρίου (περισσότερα εδώ). Να το ψάξετε καλά.
Ευχαριστω πολυυυ!!!!

Joanna29

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά

Καλησπερα, διαβασα την ιστορια σου κ ηθελα να ρωτησω για το ξενοδοχειο που εμεινες. Τα σχολια οσον αφορα την καθαριοτητα, την ανεση και τις παροχες ειναι μετρια. Απο την εμπειρια σου μπορεις να μου πεις πως ηταν? γιατι η τιμη σε σχεση με τα αλλα που βρισκω ειναι αισθητη!! Ευχαριστω

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπερα, διαβασα την ιστορια σου κ ηθελα να ρωτησω για το ξενοδοχειο που εμεινες. Τα σχολια οσον αφορα την καθαριοτητα, την ανεση και τις παροχες ειναι μετρια. Απο την εμπειρια σου μπορεις να μου πεις πως ηταν? γιατι η τιμη σε σχεση με τα αλλα που βρισκω ειναι αισθητη!! Ευχαριστω
Ένα απλό και λιτό ξενοδοχείο για μένα που κοιτούσα κάτι οικονομικό σε κεντρικό σημείο για ένα άτομο την περίοδο των Χριστουγέννων, με αρκετό όμως κρύο στο δωμάτιο. Επίσης έχω να θυμάμαι το εξαιρετικό πρωινό του. Τίποτα περισσότερο, μια βαθμολογία του επτά, αν βρεις κάτι άλλο θα ναι προτιμότερο.

alma

Member
Ένα απλό και λιτό ξενοδοχείο για μένα που κοιτούσα κάτι οικονομικό σε κεντρικό σημείο για ένα άτομο την περίοδο των Χριστουγέννων, με αρκετό όμως κρύο στο δωμάτιο.
Δηλαδή καταχείμωνο με σκανδιναβικές θερμοκρασίες και δεν άνοιγαν θέρμανση αρκετά δυνατά; Ή είχε μόνο air condition κι όχι καλοριφέρ;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δηλαδή καταχείμωνο με σκανδιναβικές θερμοκρασίες και δεν άνοιγαν θέρμανση αρκετά δυνατά; Ή είχε μόνο air condition κι όχι καλοριφέρ;
Ήταν αυτής της φιλοσοφίας περί εξοικονόμησης της ενέργειας (εκεί βρήκανε), άσε που έμαθα ότι οι σκανδιναβοί το έχουν δεδομένο εκεί που κοιμούνται, με αποτέλεσμα να μην έχει πάνω από 16-17 βαθμούς στο δωμάτιο.
Έψαχνα να βρω πατέντες ν' ανέβει η θερμοκρασία... :haha:

Joanna29

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
Ήταν αυτής της φιλοσοφίας περί εξοικονόμησης της ενέργειας (εκεί βρήκανε), άσε που έμαθα ότι οι σκανδιναβοί το έχουν δεδομένο εκεί που κοιμούνται, με αποτέλεσμα να μην έχει πάνω από 16-17 βαθμούς στο δωμάτιο.
Έψαχνα να βρω πατέντες ν' ανέβει η θερμοκρασία... :haha:

Καλα που σε ρωτησα γιατι εγω φημιζομαι για το ποσο κρυωνω μεχρι κ το καλοκαιρι οποτε ευχαριστω για τις πληροφοριεσ

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Καλα που σε ρωτησα γιατι εγω φημιζομαι για το ποσο κρυωνω μεχρι κ το καλοκαιρι οποτε ευχαριστω για τις πληροφοριεσ
Μείναμε στο Next House και ηταν πολύ ομορφο με ωραια vides και πολλες παροχές (γυμναστήριο, γηπεδακι ποδοσφαίρου, μπιλιάρδα, ποδοσφαιρακια, θεματικές βραδιές, προβολές ταινιών). Βεβαια πολύ μικρα δωμάτια (τυπου καμπίνα πλοιου) με κουκετες. Δικλινα έχει κ με κανονικο κρεβατι όμως. Next House Copenhagen, Κοπεγχάγη (ενημερωμένες τιμές για το 2025)

Last edited:

Joanna29

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
Μείναμε στο Next House και ηταν πολύ ομορφο με ωραια vides και πολλες παροχές (γυμναστήριο, γηπεδακι ποδοσφαίρου, μπιλιάρδα, ποδοσφαιρακια, θεματικές βραδιές, προβολές ταινιών). Βεβαια πολύ μικρα δωμάτια (τυπου καμπίνα πλοιου) με κουκετες. Δικλινα έχει κ με κανονικο κρεβατι όμως. Next House Copenhagen, Κοπεγχάγη (ενημερωμένες τιμές για το 2025)
ναι αυτο ειναι ενα απο τις διαθεσιμες επιλογες μου.

Να σας ρωτησω 4 η 5 βραδια ειναι καλα τι μου προτεινεται?
Επίσης ποια αξιοθεατα να δω? πχ στο καστρο να μπω??

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
ναι αυτο ειναι ενα απο τις διαθεσιμες επιλογες μου.

Να σας ρωτησω 4 η 5 βραδια ειναι καλα τι μου προτεινεται?
Ήταν stopover ενος μεγαλύτερου ταξιδιού η Κοπενχάγη για εμάς. Μειναμε 1 βράδυ και θα έλεγα οτι αν είχαμε 1 άκομα, θα είχα δει πραγματικά τα πάντα. Ειναι μικρή πόλη. Βέβαια το καλοκαίρι η κάθε μέρα είναι σαν 2 επειδή αργεί πολύ να νυχτώσει. Σε κάθε περίπτωση 3 βράδια είναι υπερ-αρκετά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.140
Μέλη
39.896
Νεότερο μέλος
elsaky

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom