Λευκάδα Πληροφορίες για Λευκάδα

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Σε συνέχεια της αναζήτησης για καλοκαιρινό προορισμό σε αυτό το θέμα, τελικά φαίνεται ότι καταλήγουμε στη Λευκάδα, λόγω παραλιών και οικονομικού. Σχετικα με το που να βρούμε κατάλυμα, και επειδή όπως είπαμε θέλουμε κάτι πιο χαλαρό και όχι φοβερή νυχτερινή διασκέδαση (απλά να πηγαίνουμε για ένα χαλαρό ποτάκι το βράδυ) που θα προτείνατε να μείνουμε; Στη Λυγιά που βρίσκω κάτι είναι οκ; Βλέπω ότι είναι κοντά την Πόλη αλλά και στο Νυδρί. Στην Πόλη αν βρούμε κάτι που να μας αρέσει θα βρίσκουμε parking;
καλημερα για ποτε ενδιαφερεστε να πατε? ποσα άτομα? ποσο περιπου ειναι το budget σας ανα διανυκτερευση? (το Νυδρι μου φαινεται λιγο μακρυά, παρκινγκ το βραδακι βρισκεις στην γεφυρα περπατας λιγακι και εισαι οκ)

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
καλημερα για ποτε ενδιαφερεστε να πατε? ποσα άτομα? ποσο περιπου ειναι το budget σας ανα διανυκτερευση? (το Νυδρι μου φαινεται λιγο μακρυά, παρκινγκ το βραδακι βρισκεις στην γεφυρα περπατας λιγακι και εισαι οκ)
Καλημέρα! Για τέλος Ιουλίου (σκεφτόμαστε για 21-25/7), 2 άτομα. Για το budget θέλουμε κάτι αρκετά οικονομικό γιατί έχουμε προγραμματίσει διάφορα και για εξωτερικό. π.χ. για 4 βράδια δεν θα ήθελα να ανεβούμε πάνω από 300€.
Το Νυδρί από τη Λυγιά βλέπω ότι είναι περίπου 20 λεπτά με το αμάξι.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Καλημέρα! Για τέλος Ιουλίου (σκεφτόμαστε για 21-25/7), 2 άτομα. Για το budget θέλουμε κάτι αρκετά οικονομικό γιατί έχουμε προγραμματίσει διάφορα και για εξωτερικό. π.χ. για 4 βράδια δεν θα ήθελα να ανεβούμε πάνω από 300€.
Το Νυδρί από τη Λυγιά βλέπω ότι είναι περίπου 20 λεπτά με το αμάξι.
οι τιμες εχουν ξεφυγει γενικα στα καταλυμματα οταν μιλαμε για τελη Ιουλιου ακομη και απλα ξενοδοχεια ευκολα τιμολογουν 150-200ευρω τη βραδια, στον τιμοκαταλογο που ψαχνετε και που φυσικα ειναι απολυτα σεβαστο τι θελετε να πληρωσετε το θεμα δεν ειναι σε ποια περιοχη θα μεινετε αλλα να βρειτε ενα αξιοπρεπες καταλυμμα, πανω απο το νυδρι εχω μεινει σε αρκετα χωρια δεν ειχα κανενα προβλημα, οι τιμες μετα covid εποχη εκτοξευθηκαν γιατι ανεβηκε ο τουρισμος, ριξτε μια ματια στο booking βαλτε τα φιλτρα που θελετε (μεχρι 350ευρω) μην πατε σε χαμηλη βαθμολογια και οι επιλογες δεν ειναι και πολλές, εμεις τα τελευταια χρονια καλοκαιρι πηγαιναμε 2 ζευγαρια και κλειναμε σε ενα υπεροχο καταλυμμα με πισινα με 2 υπνοδωματια αλλά επειδη ειμασταν 2 ζευγαρια μας εβγαινε αναλογα την περιοδο 100-110 ευρω την βραδια το ζευγαρι.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Βλέπω βέβαια ότι πολλές από τις πιο γνωστές παραλίες είναι στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού.
Ναι και είναι μεγάλο πρόβλημα η πρόσβαση και το πάρκινγκ κατά την υψηλή σεζόν, να ξεκινάτε νωρίς, ειδικά για τις πολύ «διάσημες» του νησιού.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ναι και είναι μεγάλο πρόβλημα η πρόσβαση και το πάρκινγκ κατά την υψηλή σεζόν, να ξεκινάτε νωρίς, ειδικά για τις πολύ «διάσημες» του νησιού.
Θα προτιμούσες να μείνεις εκεί γύρω που είπα παρόλο που οι παραλίες είναι στην αντίθετη πλευρά;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Θα προτιμούσες να μείνεις εκεί γύρω που είπα παρόλο που οι παραλίες είναι στην αντίθετη πλευρά;
Ναι βέβαια, αν το κατάλυμα ήταν στα θέλω μου δε το συζητώ, μόνο πέντε χιλιόμετρα από την πόλη δεν είναι απόσταση, σ' ένα νησί που έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο και γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι θα σε φάνε οι δρόμοι.
Εγώ είχα βρει αντίστοιχα κι έμεινα προς Τσουκαλάδες, σκεπτόμενος με τον ίδιο τρόπο όπως εσύ.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Σε συνέχεια της αναζήτησης για καλοκαιρινό προορισμό σε αυτό το θέμα, τελικά φαίνεται ότι καταλήγουμε στη Λευκάδα, λόγω παραλιών και οικονομικού. Σχετικα με το που να βρούμε κατάλυμα, και επειδή όπως είπαμε θέλουμε κάτι πιο χαλαρό και όχι φοβερή νυχτερινή διασκέδαση (απλά να πηγαίνουμε για ένα χαλαρό ποτάκι το βράδυ) που θα προτείνατε να μείνουμε; Στη Λυγιά που βρίσκω κάτι είναι οκ; Βλέπω ότι είναι κοντά την Πόλη αλλά και στο Νυδρί. Στην Πόλη αν βρούμε κάτι που να μας αρέσει θα βρίσκουμε parking;
Βλέπω βέβαια ότι πολλές από τις πιο γνωστές παραλίες είναι στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού.
Η Λυγιά είναι ένα παραλιακό χωριό που, όπως και η διπλανή της Νικιάνα, βολεύει πάρα πολύ γιατί είναι ανάμεσα στην πόλη και το Νυδρί. Γενικά, το ανατολικό κομμάτι είναι πολύ πιο τουριστικό και με περισσότερα καταλύματα οπότε πιστεύω πως κάτι θα βρείτε.
Για περισσότερη ηρεμία, κι εγώ προς Τσουκαλάδες θα σου πρότεινα να κοιτάξεις. Πολύ κοντά στην πόλη και με πολλές παραλίες κοντά. Αλλιώς, και ο Άγιος Νικήτας είναι μια πολύ καλή επιλογή. Κι όπως λέει κι ο ψηλός, όσο πιο πρωί μπορείτε στις πιο γνωστές παραλίες, ιδανικά εκτός ΣΚ αν είναι εφικτό.

EviTan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Εγώ για το τριήμερο του Αγίου Πνευματος επέλεξα να μείνω στον Άγιο Νικήτα, γιατί ήθελα να δω τις παραλίες από εκείνη την πλευρά και κάποια από τα ορεινά χωριά πάλι εκεί κοντά... Η νυχτερινή ζωή, λέγοντας κλαμπακια κλπ δεν με ενδιαφέρουν, οπότε μου φάνηκε καλή και οικονομική επιλογή... σίγουρα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου είναι διαφορετικά τα πράγματα...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
κι εγω πλεον Τσουκαλαδες μενω εχουν φτιαχτει πολλα ωραια καταλυμματα, ειναι σε αποσταση βολης το βουνο, ραχη, εξανθεια, αμεντε οπου παω και ηρεμω... το να κανω μιαμιση ωρα να παω σε μια διασημη παραλια κι αλλο τοσο να γυρισω δεν ειναι στις επιθυμιες μου, ο αγιος νικητας ειναι εντελως στα γουστα μου για καφεδακι-μπυριτσα βουτια και παλι το ιδιο...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Εγώ για το τριήμερο του Αγίου Πνευματος επέλεξα να μείνω στον Άγιο Νικήτα, γιατί ήθελα να δω τις παραλίες από εκείνη την πλευρά και κάποια από τα ορεινά χωριά πάλι εκεί κοντά... Η νυχτερινή ζωή, λέγοντας κλαμπακια κλπ δεν με ενδιαφέρουν, οπότε μου φάνηκε καλή και οικονομική επιλογή... σίγουρα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου είναι διαφορετικά τα πράγματα...
για αγιου πνευματος δεν ξερω αλλά τον ιουνιο ειναι ονειρο η Λευκαδα για να καταλαβουμε την διαφορα κατι που εχει 100 τωρα τελη ιουλιου αρχες αυγουστου 250+

paefstra

Member
Εχω μεινει Βασιλικη. Εχει χαλαρη διασκεδαση και ειναι πιο κοντα στις παραλιες. Επισης πολυ γραφικοτερη απο το Νυδρι.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εχω μεινει Βασιλικη. Εχει χαλαρη διασκεδαση και ειναι πιο κοντα στις παραλιες. Επισης πολυ γραφικοτερη απο το Νυδρι.
Ναι αυτή είναι η άλλη επιλογή που κοιτάω για να είμαι κοντά στις παραλίες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.789
Νεότερο μέλος
fts

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα