• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Λευκορωσία Πληροφορίες για Λευκορωσία

georgi d

Member
Μηνύματα
545
Likes
1.247
Ακόμα ένα σύστημα ελέγχου διαβατηρίων έχει αρχίσει να δοκιμάζεται στα σύνορα Λευκορωσίας-Πολωνίας: τώρα οι κάτοχοι βιομετρικών διαβατηρίων μπορούν να εγγραφούν ανεξάρτητα, χωρίς τη συμμετοχή συνοριοφυλάκων. Αυτό αναμένεται να βοηθήσει στην επιτάχυνση των συνοριακών διελεύσεων και στη μείωση των ουρών.

Στην αίθουσα εγγραφής στο σημείο ελέγχου Μπρεστ προς το παρόν το μοναδικό για είσοδο στην ΕΕ από τη Λευκορωσία στα πολωνικά σύνορα – έχουν εγκατασταθεί δύο τερματικοί σταθμοί όπου οι επιβάτες μπορούν να σαρώσουν οι ίδιοι τα έγγραφά τους. Μετά από αυτό, πρέπει να περάσετε από έναν ειδικό διάδρομο αυτόματου ελέγχου, όπου το σύστημα ελέγχει τα προσωπικά δεδομένα.

Πιο νωρίς την 1η Οκτωβρίου 2024 ξεκίνησε ένα πείραμα στο σημείο ελέγχου του Μπρεστ στα σύνορα μεταξύ Λευκορωσίας και Πολωνίας.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.346
Μηνύματα
944.966
Μέλη
39.995
Νεότερο μέλος
kcenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom