Σλοβενία Πληροφορίες για Λιουμπλιάνα

Sof Guru

Member
Μηνύματα
222
Likes
1.266
Επόμενο Ταξίδι
Πάργα-Πηγές Αχέροντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αργεντινή
Έλεγα να έχω βάση Λιουμπλιάνα, να μείνω 4 μέρες και να πάω 1 ολοήμερη Τεργέστη και 1 ολοήμερη στη λίμνη Μπλεντ. Ήθελα πιο χαλαρές διακοπές, χωρίς αλλαγές ξενοδοχειων.
Εκλεισα με μίλια από Αθήνα με aegean τώρα με την προσφορά του -20%. Μόλις 5.600 μίλια ανα πτήση.
Αλλά οι τιμές που βλέπω είναι τραγικές...
Γενικά η πόλη σε σχέση με Ελλάδα, από άποψη τιμών, είναι στα ίδια;
Διάβασα για ακριβό φαγητό.
Η περιοχή αξίζει πολύ!
Τώρα η πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα είναι κατά τη γνώμη για μία διανυκτέρευση . Μια μεγάλη βόλτα στην πόλη αρκεί. Είχαμε μείνει σε αυτό το διαμέρισμα ''Apartments Katrca Bežigrad ''αν σε βοηθάει αλλά όντως οι τιμές για Αύγουστο λίγο που είδα είναι χωρίς λόγο υψηλές.
Αν δεν θέλετε να κουραστείτε από τις μετακινήσεις μπορείτε να παραλείψετε τελείως την Τεργέστη και να χωρίσετε το ταξίδι σας σε 3 περιοχές της Σλοβενίας. Άφιξη στη Λιουμπλιάνα και κατευθείαν μετάβαση στο Μπλέντ διανυκτέρευση εκεί όσες νύχτες βολεύουν στο πρόγραμμα σας και από εκεί μετάβαση στην λίμνη Bohinj και εδώ μένετε ανάλογα με το πρόγραμμα σας όσες μέρες θέλετε. ( εγώ δεν είχα χρόνο δυστυχώς να βάλω έστω μια διανυκτέρευση και σε αυτήν την λίμνη) . Από εκεί μετάβαση στη Λιουμπλιάνα με διανυκτέρεσυη ή όχι και επιστροφή . Είναι κουραστικό να αλλάζεις ξενοδοχεία αλλά η ηρεμία που αποπνέει η λίμνη και το φυσικό περιβάλλον της χώρας νομίζω πως σε ανταμοίβουν. Οι αποστάσεις είναι μικρές και σίγουρα δεν θα βαρεθέιτε λεπτό ενώ 4 μέρες Λιουμπλιάνα νομίζω πως θα υπάρξει στιγμή που δεν θα έχετε κάτι να κάνετε. Έτσι δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε και τα αεροπορικά σας.
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Αν εχετε ΙΧ εμεις μειναμε σε ενα καταλυμα λιγο εξω απο την πολη το dvor tacen πολυ ωραια δωματια και καλο πρωινο και σε σημειο που πας ευκολα στην πολξ αλλα και αλλου
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.387
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom