sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
Στη Σικελία δυστιχώς δεν έχω πάει, κι αν δείς είναι ο προορισμός που θα ήθελα να πάω με τρέλλα..Έφτασα πάντως μέχρι απέναντι..Μιας και θα ταξιδέψετε με το αυτοκίνητο,θα σου πρότεινα να κάνεις σίγουρα μια στάση σε Reggio di Calabria και να επισκεφτείτε το Εθνικό Μουσείο με τα χάλκινα αγάλματα,τους "πολεμιστές Ριάτσε",κατόπιν μπορείτε να περάσετε απο τη Scilla(22χλμ απο την πόλη της Calabria,είναι το στενό της Σκύλλας καιΜπήκα τυχαία σε αυτήν την ιστοσελίδα και μου φαίνεται πάρα πολύ ωραία και χρήσιμη. Μου αρέσουν τα ταξίδια και με τον άντρα μου ταξιδεύουμε συχνά στο εξωτερικό κυρίως με το αυτοκίνητο. Θέλουμε να πάμε με το αυτοκίνητό μας στην Σικελία και θα θέλαμε κάποιες ιδέες, αν υπάρχουν.
της Χάρυβδης,ακριβώς απέναντι απο την Μεσσήνα) και να θαυμάσετε το κάστρο που βρίσκετε χτισμένο πάνω στο βράχο(Ruffo Castle)..Λίγο πιο κάτω είναι η πανέμορφη επίσης πόλη της Bagnara στην οποία μπορείς ν αναζητήσεις ένα απο τα καλύτερα εστιατόρεια της Calabria,το οποίο το έχουν
Ιταλοί ,ελληνικής καταγωγής και των οποίων η ιστορία έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον...Το φαγητό εκεί είναι εξαιρετικό,το προτείνω ανεπιφύλακτα...
Λυπάμαι που για τη Σικελία δεν έχω προσωπική εμπειρία σου εύχομαι να πάτε και να μας διηγηθείς τις εντυπώσεις σου!