Ήμουν στη Σόφια Δεκέμβρη του '23 και του '24, ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;Καλημέρα!!!!!υπάρχει κάποιος φίλος/η που να έκανε ταξιδακι πρόσφατα στη Σόφια????? Οι ιστορίες που διαβάζω είναι από το 20..21...
Κ έχω κάποιες απορίες!!!!!!!
Έχει οργανωμένες χριστουγεννιάτικες αγορές?Ήμουν στη Σόφια Δεκέμβρη του '23 και του '24, ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;
Οπωσδήποτε διανυκτέρευση!Επίσης για όσους πιθανώς συνδύασαν και την Φιλιππούπολη είναι αρκετή μία αυθημερόν επίσκεψη ή θέλει και διανυκτέρευση?
Αν εννοείς χριστουγεννιάτικες αγορές όπως της Βιέννης ή γενικά της Βόρειας Ευρώπης τότε η απάντηση είναι ότι η Σόφια δεν είναι ...Βιέννη. Και τις δύο χρονιές που πήγαμε δεν είδαμε πομπώδης στολισμούς στους δρόμους και στα καταστήματα. Κάτι λίγα βασικά στο ιστορικό κέντρο.Έχει οργανωμένες χριστουγεννιάτικες αγορές?
Με δεδομένο ότι Σόφια-Φιλιππούπολη (Plovdiv) είναι περίπου 2 ώρες με αυτοκίνητο, άρα τέσσερις με επιστροφή, μπορεί να γίνει αυθημερόν αλλά εξαρτάται από τι θέλετε να επισκεφτείτε.Επίσης για όσους πιθανώς συνδύασαν και την Φιλιππούπολη είναι αρκετή μία αυθημερόν επίσκεψη ή θέλει και διανυκτέρευση?
Έχει και πιο πρόσφατες...Οι ιστορίες που διαβάζω είναι από το 20..21...