Απευθείας από το αεροδρόμιο του Surat Thani σε παίρνει βανάκι και σε πάει στο πλοίο. Είναι 3 ώρες και 30 λεπτά όλη η διαδρομή και το κόστος 13 ευρώ.Το σουρατ τανι ειναι μεγάλη ταλαιπωρία, έχεις έξτρα λεωφορείο και πλοίο, οποτε ανεβαινει κατα πολυ ο χρονος και λογικα +20 το κοστος για να φτασεις στο σαμουι. Πάρε το κατευθείαν, είτε στα 60, είτε,στα 80.
Τα πάντα όλα, η μόνο φαγητό; Ανά άτομο η ανά ζεύγος;Θεωρείτε βγαίνει με 30-40 ευρώ τη μέρα;
Για τα πάντα εννοούσα ανά άτομο! Φαγητό υπολογίζω να μην ξεφεύγουμε πολύ από τα 10 ευρώ τη μέρα/άτομο.. Μετά αναρωτιέμαι πόσο κοστίζουν στο περίπου είσοδοι σε ναούς, ταξί και δραστηριότητες.Τα πάντα όλα, η μόνο φαγητό; Ανά άτομο η ανά ζεύγος;
Δεν μας λες περίπου πότε σκέφτεσαι να το κάνεις, τύπου τον άλλο μήνα;Καλησπέρα! Καλως σας βρήκα!
Σκεφτομαι να τολμήσω κάτι που φαίνεται τουλάχιστον κουλό...Να κλείσω εισιτηρια με αναχωρηση μεσα στις επομενες μερες για να ταξιδεψουμε οικογενειακως Σιγκαπουρη και Ταιλανδη. Συνολο 10 μερες περιπου. Σιγκαπουρη 3 μερες αρκουν, μιας κι εχω ξαναπαει κι ειχα υποσχεθει οτι θα επιστρεψουμε μαζι με τα παιδια (αγωνα πολο της εθνικης θελουμε να παρακολουθησουμε και να παμε Σεντοζα στα Universal). Τις υπολοιπες μερες θα τις διαθεσουμε οπουδηποτε αξιζει εκει κοντα κι υπαρχουν φθηνες εσωτερικες πτησεις. Οι προτασεις σας κι οι συμβουλες σας θα ειναι πολυτιμες, μιας και ο χρονος πιεζει![]()
Καλησπέρα! Καλως σας βρήκα!Δεν μας λες περίπου πότε σκέφτεσαι να το κάνεις, τύπου τον άλλο μήνα;
Από Σιγκαπούρη με τυχαίες ημερομηνίες (17/08 έβαλα) έχει φθηνά για Bangkok, Phuket & Krabi. Λόγω της rainy season Phuket & Krabi δεν πολυαξίζουν, απ΄όσο ξέρω και εγώ.
Θα πήγαινα ίσως Bangkok 3 μέρες και μετά Chiang Mai άλλες 4. Ειδάλλως, Bangkok και μετά θα κοιτούσα αν μπορώ να βρω πτήσεις που να αξίζουν προς Koh Samui, Koh Phangan ή Koh Tao.
Όλα αυτά με δεδομένο ότι μιλάς για Αύγουστο - Σεπτέμβρη.
[/QUOTE]Καλησπέρα! Καλως σας βρήκα!
Σκεφτομαι να τολμήσω κάτι που φαίνεται τουλάχιστον κουλό...Να κλείσω εισιτηρια με αναχωρηση μεσα στις επομενες μερες για να ταξιδεψουμε οικογενειακως Σιγκαπουρη και Ταιλανδη. Συνολο 10 μερες περιπου. Σιγκαπουρη 3 μερες αρκουν, μιας κι εχω ξαναπαει κι ειχα υποσχεθει οτι θα επιστρεψουμε μαζι με τα παιδια (αγωνα πολο της εθνικης θελουμε να παρακολουθησουμε και να παμε Σεντοζα στα Universal). Τις υπολοιπες μερες θα τις διαθεσουμε οπουδηποτε αξιζει εκει κοντα κι υπαρχουν φθηνες εσωτερικες πτησεις. Οι προτασεις σας κι οι συμβουλες σας θα ειναι πολυτιμες, μιας και ο χρονος πιεζει![]()