Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

tatooine

Member
Για τα πάντα εννοούσα ανά άτομο! Φαγητό υπολογίζω να μην ξεφεύγουμε πολύ από τα 10 ευρώ τη μέρα/άτομο.. Μετά αναρωτιέμαι πόσο κοστίζουν στο περίπου είσοδοι σε ναούς, ταξί και δραστηριότητες.

Ξέρω φυσικά πως δεν είναι όλα τα ίδια, αλλά μέσο όρο για παράδειγμα 600 ευρώ/άτομο για 15 μέρες μόνο για φαγητό, ποτό, δραστηριότητες είναι εφικτό;
Αν είναι 40 εύρω την μέρα χωρίς κατάλυμα είναι εφικτό πιστεύω, έχει πολλές επιλογές στο φαγητό. Αν είναι και το κατάλυμα τότε δεν μπορώ να φανταστώ πως θα βγαίνετε με 40 εύρω την ήμερα.
Η χωρά είναι φτηνή το ξέρουμε όλοι, άλλα για έναν τουρίστα που πρέπει να δει ορισμένα πράγματα και δεν μπορεί να κινηθεί όπως ένας ντόπιος όσο και να προσπαθήσεις θα πρέπει να ξοδέψεις παραπάνω.

Evi_Stav

Member
Αν είναι 40 εύρω την μέρα χωρίς κατάλυμα είναι εφικτό πιστεύω, έχει πολλές επιλογές στο φαγητό. Αν είναι και το κατάλυμα τότε δεν μπορώ να φανταστώ πως θα βγαίνετε με 40 εύρω την ήμερα.
Η χωρά είναι φτηνή το ξέρουμε όλοι, άλλα για έναν τουρίστα που πρέπει να δει ορισμένα πράγματα και δεν μπορεί να κινηθεί όπως ένας ντόπιος όσο και να προσπαθήσεις θα πρέπει να ξοδέψεις παραπάνω.
Ναι, υπολογίζω 40 ευρώ τη μέρα χωρίς τη διαμονή!

Αεροπορικά, μεταφορικά μέσα στη χώρα και διαμονή έχουμε ήδη πληρώσει!

Οπότε ήθελα να ξέρω πόσα χρήματα να κάνω συνάλλαγμα έστω για αρχή! Θα υπολογίσω 40 τη μέρα λοιπόν και βλέπουμε!

pinezespantou

New Member
Δεν μας λες περίπου πότε σκέφτεσαι να το κάνεις, τύπου τον άλλο μήνα;

Από Σιγκαπούρη με τυχαίες ημερομηνίες (17/08 έβαλα) έχει φθηνά για Bangkok, Phuket & Krabi. Λόγω της rainy season Phuket & Krabi δεν πολυαξίζουν, απ΄όσο ξέρω και εγώ.

Θα πήγαινα ίσως Bangkok 3 μέρες και μετά Chiang Mai άλλες 4. Ειδάλλως, Bangkok και μετά θα κοιτούσα αν μπορώ να βρω πτήσεις που να αξίζουν προς Koh Samui, Koh Phangan ή Koh Tao.

Όλα αυτά με δεδομένο ότι μιλάς για Αύγουστο - Σεπτέμβρη.
Εχεις δικιο, εγραψα για αναχωρηση τις επομενες μερες αλλα δε διευκρινησα.. Το εγχειρημα λοιπον ειναι τολμηρο γιατι η αναχωρηση πρεπει να γινει απο 15 ως 20 Ιουλη, ωστε να ειμαστε πισω ως τις 31 Ιουλη.
Εχω δει πιθανους προορισμους: Κουλα Λουμπουρ, Πουκετ (για προσβαση στο παρκο Khao Sok και Κραμπι), Μπανγκοκ, Βιετναμ (Χο τσι μιν..; ) Μπαλι, τα νησακια ανατολικα μεσα στον κολπο.. Αλλά εχω μπερδευτει φουλ. Αυτο που μου φαινεται δελεαστικο και ξεκουραστο (για να μην υπαρχει γκρινια απ τα παιδια) ειναι οι ημερησιες εκδρομες απο Πουκετ (ή καπου αλλου ισως; ) αλλά δεν εχω ιδεα ουτε ποιες, ουτε πού ουτε τι παρεχουν ουτε απο πού τις κλεινω. Αν εχετε κατα νου κατι συγκεκριμενο, ειτε σε εκδρομη ειτε σε προορισμο, θα με βοηθουσατε πολυ

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.078
Μέλη
39.826
Νεότερο μέλος
Χρονοταξιδιώτης

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα