Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
2 μέρες πριν φυγω κάνω το τελευταίο τσεκ μην ξέχασα τπτ και πάθω εγκεφαλικό στο αεροδρόμιο. Εκτός από, διαβατήριο και TDAC δε θέλω κάτι άλλο να φανταστώ έτσι?
Πήρα και μετρητά από, εδώ σε μπατ για να είμαι έτοιμος. είναι κάτι άλλο που χάνω? Σορι αλλά πρωτη φορα βγαίνω εκτός Ευρώπης
Διαβατήριο, χρήματα /κάρτες, τα πιο βασικά, όλα τα άλλα βολεύονται. Μια ταξιδιωτική ασφάλεια όπως σου προανέφεραν θα ηταν καλό για παν ενδεχόμενο.
Κάρτα σιμ μην αγοράσεις από το αεροδρόμιο είναι τριπλάσια τιμή από ότι έξω.

mitsos1989

Member
Εχω κανει ταξιδιωτική ασφάλεια με τη συνεργάζομενη της booking την xcover.com . Ελπίζω να είναι καλή αμα χρειαστουμε κάτι.

Jo.Ba

Member
Γεια σας! Αρχισα να σχεδιαζω ταξιδι για τελος Νοεμβριου/αρχες Δεκεμβριου για Ταιλανδη και καπως αρχισαν αν αγχωνομαι γιατι σκεφτομαι μηπως ειναι λιγο αργα για να το οργανωσω λογω high season αλλα λεω να το προσπαθησω!

Αρχικες ερωτησεις που εχω αν καποιος μπορει να βοηθησει
- Για μονοημερες εκδρομες απο Chiang Mai υπαρχει κανενα agency εκει που να προτεινετε ή καποιο website που μπορω να κλεισω online? Σκεφτομαι για day trip σε Chiang Rai
- Κανενα μικρο νησι για χαλαρωση και snorkeling? Ειχαμε παει στα Gili και σε ενα νησι κοντα στο Labuan Bajo/Komodo Islands και σκεφτομασταν αν μπορουμε να βρουμε κατι παρομοιο στην Δυτικη Ταιλανδη (λογω καιρου)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.178
Μέλη
39.910
Νεότερο μέλος
Drosophila

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom