Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

Evi_Stav

Member
Επανέρχομαι για να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας για το τελικό μας πρόγραμμα, καθώς πραγματικά δεν μπορώ να πάρω μια τελική απόφαση :lol:

Τα δεδομένα είναι:
09 Αυγούστου: Αθήνα - Kuala Lumpur overnight πτήση
10-12 Αυγούστου: Διαμονή Kuala Lumpur (εκδρομή Batu Caves)
12-14 Αυγούστου: Khao Sok National Park (θα πετάξουμε από Kuala Lumpur - Phuket και θα πάρουμε βανάκι για Khao Sok)
14-15 Αυγούστου: Διαμονή σε πλωτό σπιτάκι στη λίμνη Cheow Lan Lake
15-16 Αυγούστου: Αναγκαστική διαμονή ( ; ) στο Surat Thani (Ferry θα μπορούσαμε να προλάβουμε μόνο για Koh Samui γιατί θα είμαστε στο Surat Thani κατά τις 17:00)

Μετά έχουμε άλλες 10 διανυκτερεύσεις και θέλουμε να τις σπάσουμε ανάμεσα σε νησιά του κόλπου της Ταϊλάνδης (Koh Samui, Koh Phangan ή Koh Tao) και Bangkok! Ιδανικά σκεφτόμασταν και το Chiang Mai με πτήση από Surat Thani!

Ποια είναι η γνώμη σας για το ως τώρα πρόγραμμα και τι θα λέγατε για μετά; Να κάτσουμε 7 μέρες νησιά, 3 Bangkok; Να κάτσουμε 5 νησιά, 2 να πάμε Chiang Mai και 3 Bangkok;

Έχουμε χαθεί τελείως :lol:

Last edited:

varioAthens

Member
Επανέρχομαι για να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας για το τελικό μας πρόγραμμα, καθώς πραγματικά δεν μπορώ να πάρω μια τελική απόφαση :lol:

Τα δεδομένα είναι:
12-14 Αυγούστου: Khao Sok National Park (θα πετάξουμε από Kuala Lumpur - Phuket και θα πάρουμε βανάκι για Khao Sok)
15-16 Αυγούστου: Αναγκαστική διαμονή (;) στο Surat Thani (Ferry θα μπορούσαμε να προλάβουμε μόνο για Koh Samui γιατί θα είμαστε στο Surat Thani κατά τις 15:00)

Μετά έχουμε άλλες 10 διανυκτερεύσεις και θέλουμε να τις σπάσουμε ανάμεσα σε νησιά του κόλπου της Ταϊλάνδης (Koh Samui, Koh Phangan ή Koh Tao) και Bangkok! Ιδανικά σκεφτόμασταν και το Chiang Mai με πτήση από Surat Thani!

Ποια είναι η γνώμη σας για το ως τώρα πρόγραμμα και τι θα λέγατε για μετά; Να κάτσουμε 7 μέρες νησιά, 3 Bangkok; Να κάτσουμε 5 νησιά, 2 να πάμε Chiang Mai και 3 Bangkok;

Εγω ειχα παει μονο νησια και Bangkok ΑΛΛΑ αν ειχα τοσες μερες στη διαθεση μου οσες εσεις σιγουρα θα εβαζα και το κατι παραπανω δηλ. Chiang Mai

Evi_Stav

Member
Εγω ειχα παει μονο νησια και Bangkok ΑΛΛΑ αν ειχα τοσες μερες στη διαθεση μου οσες εσεις σιγουρα θα εβαζα και το κατι παραπανω δηλ. Chiang Mai
Ποσες μερες ειχες μεινει στα νησια; Σου εφτασαν;

varioAthens

Member
Ποσες μερες ειχες μεινει στα νησια; Σου εφτασαν;
6 μερες περιπου... ναι εφυγα εχοντας χορτασει φουλ τα νησια και φαντασου οτι τοτε περναγα και την εποχη της εντονης παραλιολατρειας μου...

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου

Τα δεδομένα είναι:
15-16 Αυγούστου: Αναγκαστική διαμονή ( ; ) στο Surat Thani (Ferry θα μπορούσαμε να προλάβουμε μόνο για Koh Samui γιατί θα είμαστε στο Surat Thani κατά τις 17:00)

Μια χαρα ειναι το προγραμμα σας. Δεν ξερω αν θα ειναι καλη εποχη για τον βορρά τον Αύγουστο , ισως να εχει πολλες βροχές, καλύτερα να μείνετε στα νησιά και να πατε Μπανγκοκ τις τελευταίες 2-3 μερες.

Evi_Stav

Member
6 μερες περιπου... ναι εφυγα εχοντας χορτασει φουλ τα νησια και φαντασου οτι τοτε περναγα και την εποχη της εντονης παραλιολατρειας μου...
Σε ποιο νησί πήγατε;

Μια χαρα ειναι το προγραμμα σας. Δεν ξερω αν θα ειναι καλη εποχη για τον βορρά τον Αύγουστο , ισως να εχει πολλες βροχές, καλύτερα να μείνετε στα νησιά και να πατε Μπανγκοκ τις τελευταίες 2-3 μερες.
Ποιο νησί θα πρότεινες από τα τρία;

Σκεφτόμασταν για Koh Phangan ή/και Koh Tao γιατί δεν θέλουμε το χάος του Koh Samui.

Όμως, επειδή βλέπω πως μπορώ να γλιτώσω την "καμμένη" διαμονή στο Surat Thani πηγαίνοντας Koh Samui, πώς σας ακούγεται το 2 βράδια Koh Samui, 3 βράδια Koh Phangan και μετά είτε 2 βράδια Chiang Mai και 3 Bangkok είτε παρατείνουμε τη διαμονή στα νησιά και πάμε για τα υπόλοιπα 3 ή 4 βράδια Bangkok;

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Έστω μία διαμονή στο Ang Thong την έχετε σκεφτεί; Αντί να έρθετε και να φύγετε αυθημερόν με το μπούγιο από το Σαμουί ή το Πανιάν; Νομίζω υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

las

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Εγώ θα σας πρότεινα να αφήσετε chiang mai για μια άλλη φορά. Πολύ τρέξιμο. Κουραστικα και μόνο που τα διάβασα. Ετσι που έχετε διαμορφώσει το πρόγραμμα σας στις πρωτες μερες ουσιαστικά δεν βλέπετε καθόλου παραλία. Οποτε πάτε στα νησάκια να χαλαρώσετε. Εχει ωραίες εκδρομές να κάνετε και αφιερώστε 3 μέρες στην πρωτεύουσα. Το koh Samui είναι πολύ τουριστικό, στα αλλα δύο δεν έχω πάει αλλά για το koh phangan έχω ακούσει καλά λόγια. Είναι και μεγάλο νησί μείνετε εκεί και κάντε από εκεί εκδρομές

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.055
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom