Τυνησία Πληροφορίες για Τυνησία

m3p

Member
Καλημέρα και καλό μήνα! Μήπως γνωρίζετε κάποιο τηλέφωνο απο ξεναγό για Τυνησία ; Κατα προτίμιση ελληνόφωνο ! Ευχαριστώ πολύ

Αν βρήκατε από εδώ ή από κάπου αλλού θα με ενδιέφερε κ εμένα!!!!
Είναι η 1η φορά που σε ταξιδι που οργανωνω για την οικογένεια τα posts ειναι ελαχιστα και οι πληροφοριες που συγκέντρωσα λίγες

Καλησπέρα σε όλους, μετά απο δύο εβδομάδες έρευνας καταστάλαξα στο προγραμμα και μπηκα κι εδω για να παρω γνωμες οι οποίες θα καταλαβαίνω για τι πραγμα μιλανε. Παμε λοιπόν: οικογένεια με παιδί τεσσαρων χρονών, εχω κλείσει εισητηρια για τελος νοεμβρη. Θα νοικίασουμε αυτοκινητο και το προγραμμα εχει ως εξης:
1η μερα Αφιξη 10 το πρωι και αναχωρηση για καιρουαν οπου θα διανυκτερευσουμε
2η μερα Βόλτα στη Καιρουαν και αναχωρηση το μεσημερι για Τοζερ
3η μερα Βολτα στη πολη και καμμια εκδρομη με καμηλες (δεν ειμαι σιγουρος ακομα γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται για τη μικρη)
4η μερα Εκδρομη οασεις Ταμερσα, Τσεμπικα και στα σκηνικά του Star Wars
5η μερα Αναχωρηση με στασεις σε Ντουζ, Ματματα και Ελ τζεμ. Διανυκτερευση Μοναστιρ ή Σους
6η μερα Βολτα στη πόλη και αναχωρηση για Τυνιδα ή Σιντι Μπου Σαιντ
7η μερα Βολτα σε Τυνιδα και Σιντι Μπου Σαιντ

Θα ηθελα γνωμες για το προγραμμα και αν αξιζει κατι επιπλεον (αν και νομιζω ειναι ηδη γεματο) να δουμε κατι αλλο στη διαδρομη. Ευχαριστω

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Η 5η μέρα είναι πολύ φουλ. Τέλος Νοέμβρη η μέρα θ είναι μικρή, δεν νομίζω ν προλαβαίνετε να τα δείτε όλα. Θ πρότεινα διανυκτέρευση Ματμάτα, την άλλη μέρα Ελ Τζεμ κ Σουσε διανυκτέρευση κ τελευταία μέρα Σίντι Μπου Σαιντ (αν δεν έχετε διανυκτέρευση)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.255
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα