Για το 2024 δεν ξέρωΠοιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσει κάποιος από Βιέννη σε Μπρατισλάβα εν έτη 2024 ; Λεωφορείο ή τρένο ;
Για μένα σίγουρα το τρένο αν δεν σε ενοχλεί το λίγο πιο ακριβό εισιτήριο.Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσει κάποιος από Βιέννη σε Μπρατισλάβα εν έτη 2024 ; Λεωφορείο ή τρένο ;
Αν θες να πας αρκετα πρωι ή αρκετα βραδυ τοτε λεωφορειο...αν το σκεφτεσαι ομως για μεσα στη μερα τοτε ξεκαθαρα τρενοΠοιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσει κάποιος από Βιέννη σε Μπρατισλάβα εν έτη 2024 ; Λεωφορείο ή τρένο ;
Bratislava Hlavna · Námestie Franza Liszta, 811 04 Staré Mesto, SlovaquieΚαλημέρα, από ποιον σταθμό παίρνουμε τρένο για την Μπρατισλάβα ;
Από Βιέννη που βρισκόμαστε προς Μπρατισλάβα ;Bratislava Hlavna · Námestie Franza Liszta, 811 04 Staré Mesto, Slovaquie
και για λεωφορεία κάτω από αυτό το εμπορικό
Nivy centrum · Mlynské nivy 5A, 821 09 Ružinov, Slovaquie
Vienna Central T · Am Hbf 1, 1100 Wien, AutricheΑπό Βιέννη που βρισκόμαστε προς Μπρατισλάβα ;
Γενικά καλύτερα το ανάποδο αλλά εμας μας άρεσε πάρα πολύ η Μπρατισλάβα! Σε μια μέρα Βιέννη δεν θα προλάβεις να δεις τίποτα, ενώ Μπρατισλάβα την βλέπεις σε μια μέρα! Από την άλλη αν μου έλεγες σε πια από τις 2 θες να πας πάλι για ένα διήμερο θα έλεγα Μπρατισλάβα!!Καλησπέρα σας
Αξίζει για ενα 3ημερο διαμονη σε Μπρατισλαβα και μονοημερη σε Βιεννη?
Με εχουν μπερδεψει τα σχολια για τη Μπρατισλαβα για αυτο.. αλλοι ξετρελενονται αλλοι οχι. Για αυτο ειμαι σε διλημμα. Κι εστω μια μονοημερη Βιεννη για μια γευση απλαΓενικά καλύτερα το ανάποδο αλλά εμας μας άρεσε πάρα πολύ η Μπρατισλάβα! Σε μια μέρα Βιέννη δεν θα προλάβεις να δεις τίποτα, ενώ Μπρατισλάβα την βλέπεις σε μια μέρα! Από την άλλη αν μου έλεγες σε πια από τις 2 θες να πας πάλι για ένα διήμερο θα έλεγα Μπρατισλάβα!!