Ζάκυνθος Πληροφοριες για Ζακυνθο

achisAK

Member
Μηνύματα
74
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...??
με μηχανακι την παλευεις την ζακυνθο..;

υ.γ παλεψα παρο και ανδρο ειδικα παρο εκανα 300χλμ.. χαχαχαχα
 

konstantina_93

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Ζακυνθος
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Ζακυνθος

Καλησπερα σας! Θα ηθελα αμα μπορειτε να μου πειτε καποια πραγματα για την Ζακυνθο. Ψαχναμε ξενοδοχεια με τον φιλο μου και βρηκαμε το oskar villa studios στην περιοχη Αλυκές. Εχει παει κανενας σε αυτο? Η περιοχη αυτη ειναι ησυχη? Εχει κοντα καλες παραλιες? Και γενικα οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να μου δωσετε θα με βοηθουμε πολυ. Επειδη ειμαι καινουργια αμα εχει και αλλο παρομοιο θεμα συγγνωμη που ανοιξα καινουργιο αλλα δεν το βρηκα.
 

Italitsa

Member
Μηνύματα
840
Likes
915
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αλυκες ε;; Κανα τεταρτο με εικοσαλεπτακι απ΄τη χωρα με αυτοκινητο...Απλα πειτε μου οτι θα παρετε αυτοκινητο γιατι θα σας χρειαστει....Οι αποστασεις ειναι καπως μεγαλες και το νησι εχει πολλα ομορφα μερη.... Το ξενοδοχειο αυτο στις Αλυκες δεν το ξερω αλλά στην περιοχη εχει παραλια (οργανωμενη) μονο που μετα το Λαγανα πλεον μαζευονται και εκει τουριστες...Αληθεια ποτε θα πατε;;; Στην περιοχη εκει τωρα εχει και καποια μερη για φαγητο.... Η δικια μου αγαπημενη περιοχη στη Ζακυνθο ειναι μακραν το Αργασι (αν και ισως πιο πολυ για βραδυ και φαγητο και οχι τοσο για μπανιο)... Ομορφες παραλιες : Αγιος Νικολαος ( κοντα στο Βασιλικο και όχι στο χωριο στο αλλο ακρο του νησιου) , Banana στο Βασιλικο (πολυ ομορφα ειναι στο μπαρ Tropicana, χτισμενο μες στο βραχο), Porto Azzurro (ω ναι ξανα Βασιλικος) και φυσικα το Ναυαγιο, στο οποιο μην αρκεστειτε απλα να το δειτε απο ψηλα αλλά να πάτε με το καραβάκι και να κάνετε μπάνιο στην παραλία.... Must ειναι και η Μποχαλη με επισης ομορφα μπαρακια για βραδυ...
 
Μηνύματα
7
Likes
1
επειδή έχω εξοχικό στη ζακυνθο και έχω περάσει 18 καλοκαίρια εκεί πέρα απτα πολύ σωστά που έχουν ειπωθεί θα συμπληρώσω 2-3 πραγματακια.για οικογένεια το καλυτερο μέρος για να μείνεις ειναι το τσιλιβί(αν βέβαια δεν εχεις προβλημα με τους αγγλους.να φανταστείτε οτι όλο το καλοκαίρι πλην αυγουστου μόνο ενα στους δεκα ειναι ελληνας τουριστας).το τσιλιβι εχει πολυ καλη παραλια με άπλα για παιδια απο ξενοδοχεία για all inclusive μεχρι ησυχα δωματια διπλα στα αλογα.ειναι πολυ κοντα στην πολη(η διαδρομη απο τσιλιβι-πολη συναντας τα αρχοντικα προαστια και πολλα μπαρακια με φανταστικη θεα.οι πιο ομορφες παραλιες βρικονται στο βασιλικο.ειναι οι πιο νεανικες(γεματο ελληνες και ιταλους φοιτητες).περα απτον all-time classic γερακα απαραιτητη ειναι η επισκεψη στην μπανανα(casa playa kai banana baya) καιστον αγιο νικολαο με το γραφικοτατο ομωνυμο εκκλησακι και το πιο ομορφο beach bar στο νησι(η παραλια βεβαια μικρη, τιγκα στη νεολαια).το μπαρακι στο κερι με την εκλπηκτικη ατμοσφαιρα λεγεται μυθος και αξιζει.για εκδρομες εννοειται καμπι, ναυαγιο και γαλαζιες λιμνες στο κερι.προσωπικα αλυκες-αλυκανα δεν θα εμενα ποτεουτε καν θα επισκεφτομουν γιατι ειναι μακρια απο ολα (πλην ναυαγιου που με τα ιδια λεφτα πας απτη πολη) και δεν εχει τιποτα ιδιατερο μια παραλια με ταβερνες και μπαρ μονο.για κλασσικα ζακυνθινα τραγουδια πηγαιντε στη παραλιακη της πολης. υπαρχουν πολλα. για τους γαστρονομους φιλους το καλυτερο κρεας θα το βρειτε σε ενα χωριο(βανατο) στον διεθνους φημης "πλατανο" που δεν παυει να ειναι ομως ταβερνα).για clubakia προτιμηστε οσα βρισκονται στο δρομο πολης-αργασιου. προσωπικα το πιο ξεχωριστο ειναι το barrage γιατι χορευεις σε σπιτι της φιλικης εταιριας και εχει το πιο γουστοζικο περιβαλλον με ψαγμενους και μεγαλης εμβελειας dj.
τωρα για οσους ψαχνουν τη απολυτη χαλαρωση μακρια απο θορυβο προτιμηστε να μεινετε στο "καλαμακι" επισης κοντα στα must του νησιου με τη μεγαλυτερη και πιο ησυχη παραλια χωρις τα τεραστια ξενοδοχεια(με περιοχες κυοφοριας θαλασσιων χελωνων).απτο καλαμακι μπορειτε μαλιστα να παρετε καραβακι με γυαλινο πατο για να μελετησετε τις καρετα καρετα.
οσους νεαροι ενδιαφερονται για ξεφαντωμα παρεα με ημιγυμνους βρετανους μεχρι το μεσημερι υπαρχει βεβαια και ο λαγανας(μην επισκεφτειτε ομως την παραλια του).
για οποια αλλη απορια μη διστασετε να ρωτησετε.εχω φαει το νησι με το κουταλι.
ελπιζω να μη σας κουρασα
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.721
Likes
14.815
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
αποστόλη,σ'ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες.
 

Georgina G

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Αποστόλη, πολύ καλό ποστ. Εχω παει 1φορά Ζάκυνθο πριν 2 χρονια με το φίλο μου και τωρα ξαναπάω με 4 φιλες αυτή τη φορά. Διάβασα και σε άλλα ποστ για παραλίες αλλά γράφουν «ωραίες» χωρίς να διευκρινίζουν κ το ωραίο είναι υποκειμενικό και ανάλογα την περίσταση. Με το φίλο μου πήγαμε πχ Ναυάγιο, Μαραθονήσι κ ήταν τέλεια τώρα όμως με τα κορίτσια δεν θα τις πρότεινα με τίποτα. Δεν είμαστε για ταλαιπώριες και ρομάντζο, θέλουμε οπωσδήποτε οργανωμένη παραλία με beachbar(οι 2 καίγονται κ δεν κάθονται στον ήλιο) και νέο κόσμο (όχι κουβαδάκια και μπρατσάκια!) και χωρίς καγκουροάγγλους.

Θυμάμαι στον Αγ. Νικόλαο να είναι μεγάλη ακτή με αρκετά beachbar και να ψάχνουμε για ένα συγκεκριμένο που μας είχαν πει καλό (δε θυμάμαι όνομα) το οποίο δεν βρήκαμε τελικά. Πάνε και 2 χρόνια κ μπορεί να μπερδεύω τις παραλίες. Κάνω λάθος και είναι ένα ολο κι όλο το beachbar?
 
Μηνύματα
7
Likes
1
ναι στον αγιο νικολαο εχει ενα βασικα μεγαλο και ωραιο μπαρακι(δεν θυμαμαι αλλα ξεχωριζει).η παραλια όμως ειναι λιγο μικρη. θα σου προτεινα την μπανανα(casa playa beach bar) πιο πολυ για αυτο που ψαχνεις.μετα υπαρχουν το πορτο ζορο(azzuro) η δαφνη και το τσιλιβι.ολες αυτες ειναι απεραντες αμμουδιες με χαλαρα μπαρακια πανω στη θαλασσα.τις κυριακες βεβαια σε ολα αυτα πλακωνουν οι ντοπιοι.νομιζω παντως οτι αξιζει ως φοιτητοπαρεα να κινηθειται στις παραλιες γενικοτερα του βασιλικου.αντε αν θες παρα πολυ ηρεμια να πας και καλαμακι.
 

loukis

Member
Μηνύματα
23
Likes
6
Γεια σας παιδια .Σχεδιαζω της διακοπες μου για Ζακυνθο τελος Ιουνιου αρχες Ιουλιου.Θα χρησιμοποιησω το αεροδρομιο της Αραξου . Απο την ερευνα μου καταλαβα οτι δεν υπαρχει ΚΤΕΛ που να σε μεταφερει στο λιμανι τησ Κυλλινης.Οντως ετσι ειναι? Υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να πας απο Αραξο - Κυλλινη?Σας ευχαριστω
 

anonymous6

Member
Μηνύματα
66
Likes
57
πρώτη λύση:
Άραξος - Πάτρα κτελ
Το λεωφορείο αναχωρεί από τον Άραξο περίπου μισή ώρα με 45 λεπτά από την άφιξη των πτήσεων της Ryanair. Κόστος Εισιτηρίου 4 € (απλή διαδρομή).
και Πάτρα - Ζάκυνθος κτελ
δευτέρα έως σάββατο : 11.30-15.45-19.30
κυριακή : 11.30( διερχόμενο από αθήνα)-15:45-19:30
(Τιμή εισιτηρίου: 7,90 ευρώ) - η τιμή δεν περιλαμβάνει το πορθμείο
δεύτερη λύση:
Άραξος - Κυλλήνη ταξί 1-5 άτομα περίπου 50 €
 

loukis

Member
Μηνύματα
23
Likes
6
Ευχαριστω φιλε για της πληροφοριες .
Εχω ανακαλυψει τα http://www.travelcoaches.gr/en/tours-transfers/shared-transfers.html τα οποια σε μεταφερουν με 30 ευρο (και με επιστροφη) απο το αεροδρομιο στην Κυλληνη και με το καραβακι στην Ζακυνθο. Δυστυχώς μου ειπαν οτι ξεκινανε τα δρομολογια μετα την 1 / 7. Θεωρω απαραδεχτο να μην υπαρχει σύνδεση του αεροδρομιου με το λιμανι και να μην γινεται κατι. Ειναι κριμα και για τους ντοπιους αλλα και για εμας που θελουμε να επισκευτουμε το Ιονιο που εχει παρα πολλους υποστηρικτες εδω στην Κυπρο.
 

anonymous6

Member
Μηνύματα
66
Likes
57
Είναι όντως απαράδεκτο. Γίνεται επίτηδες διότι υπάρχουν συμφέροντα.
Αντίστοιχο παράδειγμα το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης που ενώ βρίσκεται ακριβώς στην μέση της διαδρομής Καβάλα-Ξάνθη δεν υπάρχει καθόλου συγκοινωνία όχι μόνο για τις δύο πόλεις αλλά ούτε και για την Χρυσούπολη.
 

loukis

Member
Μηνύματα
23
Likes
6
Παιδιά ισχύει ότι η Ionian ferries έχει 10 € το εισητιριο για ΙΧ πήγενε έλα Κυλλινη -Ζακύνθο
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.723
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom