Μεξικό Πληροφοριες για Κανκουν - Playa del carmen

angie89

Member
Μηνύματα
17
Likes
0
Καλησπερα, εχω αρχισει την αναζητηση για αεροπορικα εισιτηρια για το Κανκουν, γνωριζω πως οσο νωριτερα τα κλεισεις τοσο φθηνοτερα ερχονται! Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι μηπως γνωριζει καποιος αν συμφερει οικονομικα να κοιταξω απο καποια αλλη χωρα αντι για απευθειας αθηνα κανκουν? και ποσο πιο νωρις μπορεις να κλεισεις εισιτηρια? πιθανοτατα το ταξιδι αυτο να γινει του χρονου τον Ιουνιο γιατι για φετος τον Σεπτεμβριο δυσκολα θα βρω οικονομικα σχετικα εισητηρια! Αν επισης εχει παει κανεις να μου πει εντυπωσεις,αν και δεν θα παω ουσιαστικα για διακοπες αλλα θα εχω λιγες μερες να δω το μερος!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.964
Likes
9.356
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πτηση απευθειας Αθηνα-Κανκουν δεν υπαρχει. Μεσω αλλης ευρωπαικης χωρας (π.χ. εγω ειχα βρει προσφορα μεσω Μαδριτης με Iberia) ή μεσω ΗΠΑ. Οσο νωρις θελεις κλεινεις εισιτηρια αν εχεις βρει την πτηση που σε εξυπηρετει.

Να προτιμησεις χωρις σκεψη τον Ιουνιο και οχι το Σεπτεμβριο που ειναι πιο πιθανο το περασμα τυφωνα.

Το Κανκουν ειναι στην ουσια μια ξενοδοχειακη ζωνη πανω σε ενα κομματι αμμουδιας που σιγουρα εντυπωσιαζει κυριως με την απιθανη παραλια του , αλλα απο κει και περα απο μονο του δεν προσφερει κατι αλλο.
Όμως , το Κανκουν βρισκεται στη μυτη μιας μεγαλης χερσονησου που ειναι καταπληκτικη απο παραλιες , αξιοθεατα , eco-parks , υπεροχο βυθο και πυραμιδες των Μαγια κρυμενες στη ζουγκλα. Αν δηλαδη πας νοτιοτερα δε θα ξερεις τι να πρωτοδεις. Οι εντυπωσεις μου απο την υπολοιπη χερσονησο ειναι οι καλυτερες. Αν εξαρταται απο σενα - λες οτι δε θα πας για διακοπες - μεινε αλλου.. Αν ειναι κανονισμενο να μεινεις στο Κανκουν δεν ειναι κακο κι αυτο , απλα κανε εξορμησεις νοτιοτερα και ακριβως απεναντι απο το Κανκουν στο νησακι Mujeres. :)
Για περισσοτερες πληροφοριες για το Κανκουν και για τα αξιοθεατα του Γιουκαταν, διαβασε αν θελεις την ιστορια μου εδω :http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...A%DE/181-%F0%DC%EC%E5-%EC%E5%EE%E9%EA%FC.html
 

alma

Member
Μηνύματα
3.718
Likes
15.052
Έχω διαβάσει την υπέροχη ιστορία σου και με ξεσήκωσες.Προσπαθώ να πείσω το ταίρι να επισκεφτούμε κάποια στιγμή τη χερσόνησο Γιουκατάν.Πιστεύω Playa del Carmen δεν είναι καλύτερα για διαμονή απο Cancun?
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.964
Likes
9.356
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχαριστω Alma :)
Ναι Playa del Carmen ειναι καλυτερα για διαμονη , οχι μονο γιατι ειναι πιο προσιτη απο το Κανκουν , αλλα και λογω τοποθεσιας ειναι σχεδον στο μεσο της χερσονησου και κοντα σε ολα. Ειναι τουριστικη αναμφιβολα , αλλα χωρις να σε πνιγει με υπερβολες.
Μακαρι να ξαναπηγαινα!
 

alma

Member
Μηνύματα
3.718
Likes
15.052
Κι εγώ θέλω πολύ να πάω και μάλιστα σκοπεύω να διαβάσω στον έταιρον ήμισυ την ιστορία σου για να τον πείσω:clap:.Φοβάται για όσα ακούει για την εγκληματικότητα στο Μεξικό,αλλά νομίζω οτι στη χερσόνησο Γιουκατάν είναι πιο ήσυχα τα πράγματα.Έχω συγγενείς και στο Μέξικο Σίτυ αλλά εκεί,δεν ψήνομαι να πάω-όντως η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο.
 

angie89

Member
Μηνύματα
17
Likes
0
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Στο Κανκουν θα παω για σεμιναριο οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα εχω χρονο να γυρισω και να δω ολα αυτα που μου προτεινεις και ακουγονται πραγματικα τελεια, μακαρι να μπορεσω να παρατεινω το ταξιδι εστω και 3 μερες γιατι στις 12 μερες που εχω σκοπο να παω μονο οι 2 ειναι ''κενες'' τις υπολοιπες 10 9-5 θα ειμαι απασχολημενη με το σεμιναριο! Περιμενω λογικα προς το τελος του χρονου για να βγουν οι ημερομηνιες ωστε να κλεισω και τα εισιτηρια.Αν ειναι οπως φετος θα γινει Μαιο-Ιουνιο και Σεπτεμβριο (θα πηγαινα φετος αλλα δυστυχως δεν με συμφερει οικονομικα)! Οσο για το ξενοδοχειο μαλλον ειναι συγκεκριμενο και οχι γιατι σε αναγκαζουν να πας εκει αλλα συνεργαζεται με την συγκεκριμενη ακαδημια και προσφερουν μια πολυ καλυτερη τιμη (95-100$ σε μονοκλινο all inclusive φαγητα και ποτα) στο dreams resort.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.964
Likes
9.356
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
angie89 το ριζορτ φαινεται σουπερ! Καλο θα ειναι να προσθεσεις καποιες μερες να δεις και κατι παραπανω μια που θα κανεις τετοιο ταξιδι.

Alma το Γιουκαταν δεν εχει την εγκληματικοτητα που φανταζονται ολοι οταν ακουνε Μεξικο. Ειναι πολυ τουριστικο μερος και αρκει η κοινη λογικη που θα χρησιμοποιουσες σε οποιο μερος της Ελλαδας πηγαινες διακοπες. Δεσε το εταιρον ημισυ σε καμια πολυθρονα και διαβασε του την ιστορια μου :haha:
 

angie89

Member
Μηνύματα
17
Likes
0
Αν βρω καποιον να ερθει μαζι μου θα το παρατεινω μερικες μερουλες αλλα προβλεπω να πηγαινω μονη μου! Θελω να πιστευω πως θα κανω παρεες βεβαια εκει καθως θα εχει περιπου 15-20 συμμετεχοντες το σεμιναριο οποτε ισως και εκεινο το 2ημερο κενο που θα εχουμε να κανουμε και καποια εκδρομουλα! Αν δεν γινει κατι τετοιο δεν με πειραζει κιολας τοσο, μονο και μονο το σεμιναριο θα ειναι πιστευω τοσο μεγαλη εμπειρια και τοσο υπεροχο που θα με γεμισει απολυτα! Το μονο που θελω τωρα ειναι μολις σιγουρευτω για τις ημερομηνιες να κλεισω οσο το δυνατον φθηνοτερα εισιτηρια! Θα πηγαινα και φετοσ να κανω εστω το πρωτο σκελος του σεμιναριου και του χρονου το δευτερο αλλα δεν συμφερει! :(

Διαβαζω τωρα την ιστορια σου και ειναι απλα μαγευτικη και αξιοζηλευτη!! :)
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.964
Likes
9.356
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ε ναι , αφου θα ειστε τοσα ατομα σιγουρα θα βρεθει παρεα για να δειτε ενα-δυο αξιοθεατα. Προτεινω τη μια μερα να πατε στο Xcaret για να παρετε μια συνολικη εικονα για το Γιουκαταν και φυσικα να παρακολουθησετε το βραδινο σόου!
 

angie89

Member
Μηνύματα
17
Likes
0
Ναι απο οτι διαβασα και στην ιστορια σου πρεπει να ειναι φανταστικα! Αν βρω την σωστη παρεα και εχω και τα λεφτα θα παω σιγουρα! Γιατι ηδη υπολογιζω για το σεμιναριο την διαμονη-διατροφη και τα εισιτηρια να χρειαστω τουλαχιστον 3000 ευρω! Για αυτο και το ψαχνω απο τωρα! Μονο το σεμιναριο θα μου στοιχισει περιπου 1350 και αυτο με εκπτωση 20%!!!
 

MARIA AP

Member
Μηνύματα
25
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
.....
Ταξίδι-Όνειρο
Iνδία
Καλησπέρα παιδια!
'Εχουμε σκοπό το Δεκεμβριο να πάμε Κανκουν-Ριβιέρα Μάγια για 12-13 διανυκτερεύσεις.
ερωτήσεις:
1)οι μέρες που θα μείνουμε σας φαίνονται πολλες ή λίγες???για να καταλάβετε δεν είμαστε πολύ του καθισιού.
2)λέμε να ενοικιάσουμε αυτοκίντητο κ να γυρίσουμε τα μέρη-αξιοθέτα εκεί γύρω........εχουμε διαβάσει για την τροχαία ότι κυνηγάει τους τουρίστες για να τσιμπισουν κανενα χατζιλικάκι....περα απο αυτό είναι επικίνδυνα?????υπάχει ας πουμε πρόβλημα για τη σωματική μας ασφάλεια???(γιατι μου είπαν κατι τέτοιο )
3)γενικά είναι ακριβά???(πχ φαγητα,ποτα κλπ)

Εάν έχετε στο μυαλό σας κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε παρακαλώ γράψτε το......
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.779
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom