North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Xρειάζεται αλλά είναι visa on arrival, είναι δωρεάν και στη σφραγίζουν στον έλεγχο διαβατηρίων στις αφίξεις του αεροδρομίου. Δε χρειάζεσαι δηλ τίποτα άλλο πέρα απ' το διαβατήριό σου.
Να σαι καλά... Καλά Χριστούγεννα..Xρειάζεται αλλά είναι visa on arrival, είναι δωρεάν και στη σφραγίζουν στον έλεγχο διαβατηρίων στις αφίξεις του αεροδρομίου. Δε χρειάζεσαι δηλ τίποτα άλλο πέρα απ' το διαβατήριό σου.
Νομίζω την απάντηση την έδωσες μόνη σου. Εάν μένεις σε ξενοδοχείο στη jumeira beach και είσαι από παραλία πισίνα κ τούμπαλιν, και πας με το λεωφορείο του ξενοδοχείου (κλιματιζομενο) σε κάποιο εμπορικό κέντρο και μόνο ΟΚ. Όμως δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις εκδρομή με 4Χ4 στην έρημο, βόλτες στα σουκ (παραδοσιακές αγορές) η στην Μπαστακια (παλιό κομμάτι του Ντουμπάι). Εκτος κι αν αντεχεις την πολυ ζεστη. Προσωπικά δεν θα πήγαινα καλοκαίρι εκεί. Είχα πάει τέλη Μαρτίου πριν μερικά χρόνια κ πέρασα πολύ όμορφα. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι προτάσεις που βρίσκεις είναι δελεαστικές, ο Αύγουστος είναι low season εκείΚαλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!!!!
Λατρευω τα ταξίδια και θέλω να αξιωθώ να γυρίσω τις κόρες μου σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ...
Μπορώ να σας βοηθήσω σε αρκετά γιατί έχω ταξιδέψει πολύ!!!!
Θα ήθελα όμως αυτή τη φορά τη δική σας πολύτιμη βοήθεια .. Θέλω να πάω Ντουμπάι Αυγουστο για πολλούς λόγους( τότε έχω χρόνο και οι χρεωσεις τότε είναι απίστευτα δελεαστικές)
και σκέφτομαι ότι πηγαίνοντας εκεί αυτό που θα κάνω είναι να βολτάρω σε εμπορικά και στο χλιδάτο ξενοδοχείο...άρα θεωρώ ότι δε θα δυσκολευτώ τόσο με τη ζέστη...
εχει πάει κάποιος Αυγουστο? Γνωρίζει να μου πει...ευχαριστώ απίστευτα πολύ που με ακούσατε!!!!
Καλησπέρα ,Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!!!!
Λατρευω τα ταξίδια και θέλω να αξιωθώ να γυρίσω τις κόρες μου σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ...
Μπορώ να σας βοηθήσω σε αρκετά γιατί έχω ταξιδέψει πολύ!!!!
Θα ήθελα όμως αυτή τη φορά τη δική σας πολύτιμη βοήθεια .. Θέλω να πάω Ντουμπάι Αυγουστο για πολλούς λόγους( τότε έχω χρόνο και οι χρεωσεις τότε είναι απίστευτα δελεαστικές)
και σκέφτομαι ότι πηγαίνοντας εκεί αυτό που θα κάνω είναι να βολτάρω σε εμπορικά και στο χλιδάτο ξενοδοχείο...άρα θεωρώ ότι δε θα δυσκολευτώ τόσο με τη ζέστη...
εχει πάει κάποιος Αυγουστο? Γνωρίζει να μου πει...ευχαριστώ απίστευτα πολύ που με ακούσατε!!!!