Ryanair Ποιά η γνώμη σας για τη Ryanair;

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Να κάνω κάπου εδώ την παρέμβασή μου και να θυμίσω τον τίτλο του τόπικ. :)
 

stratis

Member
Μηνύματα
93
Likes
31
Samion,
Με την Ryanair για Ρώμη απο Θεσσαλονίκη πας απο 22ε χωρίς βαλίτσα στις περισσότερες ημερομηνίες.
Με την Aegean για Ρώμη απο Θεσσαλονίκης πας απο 90ε χωρίς βαλίτσα αφου πρώτα έχεις σταματήσει Αθήνα αρα έχεις χάσει μισή μέρα + επιπλέον έξοδα για να φας κατι αναμονές κτλ.

Απο τον Νοέμβρη (μάλλον) θα βάλει και η Ryanair απο Αθήνα για Ρώμη θα δούμε τιμές για να συγκρίνουμε σίγουρα στην αρχή θα έχει λογικά 19,99 νομίζω η Αλιτάλια (χωρίς να είμαι σίγουρος) έχει τιμές 100-125ε οταν έχει προσφορά..

ΥΓ: μην πεταχθεί κανείς και μου πει το ηλίθιο επιχείρημα Ciampino με 4ε είσαι στην Ρώμη, στην Ρώμη πάς για την ΡΩΜΗ και όχι για το αεροδρόμιο.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αγαπητε georgiou, καλως ηρθες κιολας. Μην αναφερεις νουμερα εντυπωσιασμου τυπου τριπλασιες τιμες ετσι γενικα κ αοριστα κι εγω δεν γραφω ουτε πχ ουτε τπτ. Επισης μιας κ εισαι νεο μελος μην θυμιζεις τπυ σε ατομα που δεν ξερεις.τπτ προσωπικο φυσικα.
Αγαπητε stratis τα πχ ηταν ενδεικτικα, δες προηγουμενη παραγραφο. Ρωμη ειπες? εδω γελαμε...η μαλλον καποιος θα κλαψει..αυτος που κλαιει τωρα στη Σικελια.κ το ονομα του δεν αρχιζει απο Α. Γελαστε γιατι το χιουμορ αρχιζει να σπανιζει στο θεμα..
 

georgiou.cr

Member
Μηνύματα
8
Likes
1
Αγαπητε georgiou, καλως ηρθες κιολας. Μην αναφερεις νουμερα εντυπωσιασμου τυπου τριπλασιες τιμες ετσι γενικα κ αοριστα κι εγω δεν γραφω ουτε πχ ουτε τπτ. Επισης μιας κ εισαι νεο μελος μην θυμιζεις τπυ σε ατομα που δεν ξερεις.τπτ προσωπικο φυσικα.
Καλώς σας βρήκα. Samion το ξέρω οτι όλο αυτό ήταν μια παρεξήγηση. Θα διαπιστώσεις όμως στο μέλλον ότι είμαι προσεκτικός ως προς τους χαρακτηρισμούς που κάνω. Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε. Η Ryanair είναι μια low cost εταιρία με ότι αυτό συνεπάγεται. Σ ευχαριστώ επίσης για το ανέβασμα της προσφοράς της Air One (επίσης low cost εταιρίας) για Βενετία πριν λίγο καιρό. Ηταν σούπερ
 
Μηνύματα
93
Likes
76
ryanair...Σε αλλους βρωμαει, σε αλλους μυριζει και αλλοι ειναι χαρουμενοι γιατι πετανε φθηνα μεσα στην Ευρωπη (οσονουπο και στο Αμερικα). Αληθεια ποσο διαφερει η ryanair απο την SAS? Ποιες οι δομικες διαφορες που εχει απο εταιριες που απεχθανονται για τον εαυτο τους τον χαρακτηρισμο loco? Κατα την αποψη μου η ryanair αλλαξε την εννοια του αεροπορικου ταξιδιου. Απο ειδος πολυτελειας το εκανε λεωφοριο. Την αλλαγη αυτη ακολουθησαν ουσιαστικα και ολες οι παραδοσιακες εταιριες της Ευρωπης που σταδιακα αλλαξαν πορεια και μετακυλουν κοστη στον επιβατη μειωνοντας τυπικα την τιμη του εισητηριου. Σταδιακα πραγματοποιηται με επαναομογενοποιηση με τις loco να εντασουν υπηρεσιες οπως η αριθμημενη θεση στο μενου τους ενω αντιστροφα η χρεωση αποσκευης , η μη παροχη γευματος (η αν υπαρχει τοτε αυτο πλεον περιοριζεται σε μακαρονια με αυθονη σοδα αλλα ελληνικος στρατος) , η πρωτεραιοτητα στην επιβιβαση (βλεπε χρυσοκαρταδες) ειναι πλεον πραγματικοτητα για πολλες παραδοσιακες εταιριες. Ολα αυτα ειναι καινουργια για την ευρωπη , ανικουστα για τις αραβικες εταιριες αλλα πραγματικοτητα εδω και αρκετα χρονια για ολες τις ετιαριες των ΗΠΑ. Εκει η southwest πολλα χρονια πριν εισαγαγαι την εννοια loco και σταδιακα ολοκληρη η αγορα προσαρμοστηκε σε αυτο το μοντελο. Μεγαλος χαμενος οι Tour Operator που ειδαν ενα πολυ μεγαλο κομματι της πιτας που ειχαν να χανεται (για παντα????).
Οι τιμες των εισητηριων ουσιαστικα πλεον ειναι ιδιες. Μερικοι ναυλοι κραχτες απο την ryanair , προσφορες τυπου -40% απο την αιγαιου ( τις οποιες αν καποιος τις συνδιασει με κουπονια/ εκπτωσεις κλπ που δινουν μερικα online γραφεια τελικα ψωνιζει φθηνοτερα απο την ryanair) .Μεγαλη και ουσιαστικη διαφοροποιηση παραμενει η τοποθεσια του αεροδρομιου με την ryanair (ακομα) να επιλεγει περιφερειακα αεροδρομια σε αρκετες χωρες . Αλλες φορες αυτο ειναι αρνητικο για τον επιβατη και αλλες θετικο. Πχ για τον Χανιωτη ειναι ακυρα τα δρομολογια και οι προορισμοι αλλα για τον Αγγλο του Μπριστολ, του Μαντσεστερ, του Λιβερπουλ κλπ τα Χανια μια υπεροχη επιλογη που πριν την ryanair δεν την ειχε. Και τελικα ποια η διαφορα αναμεσα στην Αιγαιου και στην ryanair για παραδειγμα στο δρομολογιο Αθηνα-Λονδινο? και οι δυο χρεωνουν την αποσκευη , και στους δυο πρεπει να πληρωσεις για να μπεις πρωτος στο αεροπλανο (στην αιγαιου με την εννοια της χρυσης καρτας που για να την βγαλεις πρεπει να ταξιδευεις πολυ συχνα), το φαγητο μια η αλλη αφου στην Αιγαιου δεν τρωγεται . Για Χιθροου το εισητηριο ειναι πιο ακριβο εκτος και αν διαλεξεις την μεταμεσονυκτια επιστροφη (εκεινο το παλιο αγαπημενο σλοτ της ΟΑ) οπωτε αν θες φθηνο ειστηριο με την αιγαιου Στανσεντ θα καταληξεις. Ας μην παραμυθιαζομαστε. Το ενα και το αυτο εχουν καταντησει (σχεδον) ολες οι ευρωπαικες εταιριες και χαρη στην ryanair (σχεδον) με οποια εταιρια και αν ταξιδεψει καποιος τα ιδια θα τραβηξει. Κολπο γκροσο το παιχνιδι με τα μιλια με παροχες που μεχρι χθες ισχυαν για ολους πλεον να τις απολανβανουν μονο οι επαναλβανομενοι επιβατες. Τελικα η ryanair απλα μας τριβει στα μουτρα αυτο που ολοι οι υπολοιποι σερβιρουν με φανταχτερο περιτυλιγμα.
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Και τελικα ποια η διαφορα αναμεσα στην Αιγαιου και στην ryanair για παραδειγμα στο δρομολογιο Αθηνα-Λονδινο? και οι δυο χρεωνουν την αποσκευη , και στους δυο πρεπει να πληρωσεις για να μπεις πρωτος στο αεροπλανο (στην αιγαιου με την εννοια της χρυσης καρτας που για να την βγαλεις πρεπει να ταξιδευεις πολυ συχνα), το φαγητο μια η αλλη αφου στην Αιγαιου δεν τρωγεται . Για Χιθροου το εισητηριο ειναι πιο ακριβο εκτος και αν διαλεξεις την μεταμεσονυκτια επιστροφη (εκεινο το παλιο αγαπημενο σλοτ της ΟΑ) οπωτε αν θες φθηνο ειστηριο με την αιγαιου Στανσεντ θα καταληξεις. Ας μην παραμυθιαζομαστε. Το ενα και το αυτο εχουν καταντησει (σχεδον) ολες οι ευρωπαικες εταιριες και χαρη στην ryanair (σχεδον) με οποια εταιρια και αν ταξιδεψει καποιος τα ιδια θα τραβηξει. Κολπο γκροσο το παιχνιδι με τα μιλια με παροχες που μεχρι χθες ισχυαν για ολους πλεον να τις απολανβανουν μονο οι επαναλβανομενοι επιβατες. Τελικα η ryanair απλα μας τριβει στα μουτρα αυτο που ολοι οι υπολοιποι σερβιρουν με φανταχτερο περιτυλιγμα.
Να πληρώσεις για να μπεις πρώτος στην Aegean για ποιο λόγο; Γιατί να θέλει κανείς να επιβιβαστεί πρώτος στην Aegean; Μήπως θα φτάσει πιο γρήγορα; :p
Αυτό με το φαγητό που διαμαρτύρονται κάποιοι δεν το καταλαβαίνω. Αεροπλάνο είναι, δεν είναι εστιατόριο. Κι εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί το φαγητό της Aegean, μην πω ότι μου αρέσει κιόλας και με πείτε διεστραμμένη. (Μου αρέσει).
Αυτό με το Heathrow και το Stansted δεν το κατάλαβα, τι εννοείς; Την πτήση των 22:15, την παλιά της Ολυμπιακής; Από Heathrow πετάει.
Όσον αφορά το θέμα (για να είμαστε και on-topic) συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε ο Traveller πιο πάνω, ποστ #376. Κυρίως αυτό (κάνω copy-paste) "ο Λίγδης είναι μια χαρά για να πας μέχρι την Θεσσαλονίκη, τα Χανιά ή στο τσακίρ κέφι μέχρι την Ρώμη, αν τον βρεις με 9,99 την πτήση. Αν τον βρεις στα ίδια λεφτά με τον Θόδωρο ή κανένα τάληρο φτηνότερο αξίζει να πας μόνο για την εμπειρία για να γελάσεις. Για τα πιο μακρινά δεν σφάξανε εκτός,
1. Αν είσαι φραγκοφονιάς και λογαριάζεις το δεκάρικο.
2.Αν είσαι πιτσιρικάς, έχεις περιορισμένα οικονομικά, γουστάρεις τον χαβαλέ και δεν σε νοιάζει να ταλαιπωρηθείς.
3.Αν σου έχει πέσει το λότο και σε εξυπηρετεί το απίθανο αεροδρόμιο που πιάνει π.χ θες να πας στο Hahn αντί στη Φρανκφούρτη.
4.Αν είσαι ριψοκίνδυνος τύπος και σε ιντριγκάρει να χαλάσεις τις διακοπές σου ρισκάροντας μια αναβολή ή μια καθυστέρηση που θα τινάξει όλο το πρόγραμμά σου στον αέρα."
 

stratis

Member
Μηνύματα
93
Likes
31
HummingBird,

Το πρότυπο του ποιοι πετούν με low-cost εταιρίες που αναφέρει ο traveller δεν ισχύει:

1. Τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρίες σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης επιλέγουν να στέλνουν το προσωπικό τους, στελέχη κτλ με low-cost εταιρίες, όχι απαραίτητα ryanair αλλά και easyjet, airberlin, vueling κτλ διότι τα ταξίδια που κάνουν συνήθως είναι είτε ημερήσια είτε ολιγοήμερα άρα βαλίτσες, κακό φαγητό κτλ είναι περιττό έξοδο. Αντίστοιχα καθηγητές, ερευνητές κτλ για συνέδρια δεν χρειάζονται βαλίτσα.

2. Το επιχείρημα "ρισκάροντας αναβολή" δεν ισχύει, όσες είναι οι πιθανότητες με κανονική εταιρία είναι και με L.C και το έχουν βρει σαν καραμέλα και το χτυπούν χωρίς να δείχνουν στατιστικά, χωρίς τίποτα, απλά το αναφέρουν, δες στις πτήσεις της Α3 πόσα δρομολόγια κάνει ενα αεροπλάνο .. μερικές φορές και 4 πρωινό μεσημεριανό απογευματινό βραδινό αρα υπάρχει ρίσκο αν συμβεί κάποια μεγάλη καθυστέρηση στο πρωινό να την πατήσουν όλοι. Επιπλέον το " δες τι ώρες είναι οι πτήσεις ξημέρωματα κτλ " επίσης δεν ισχυεί σαν κριτήριο υποβάθμισης των LC.
.. και επειδή δεν μου αρέσει να μιλώ χωρίς στοιχεία, έλεγξε το εχθές 12/4/2014 ενα αεροπλάνο της Α3:
  • Έφυγε στις 5:30 για Αλεξανδρούπολη απο Αθήνα και γύρισε στις 8
  • Έφυγε στις 8:45 για Ρώμη και γύρισε στις 13:45
  • Έφυγε στις 14:55 για Μυτιλήνη για γύρισε στις 17:00
  • Έφυγε στις 18:25 για Θεσσαλονίκη και γύρισε στις 20:35
  • Έφυγε στις 22:15 για Ηράκλειο οπου έμεινε στο βράδυ για να φύγει σήμερα το πρωί για Μόσχα.
Συνεπώς το επιχείρημα η "low cost" κάνουν πολλά δρομολόγια, 'γερμανικά' δρομολόγια, μεγάλος κίνδυνος αν συμβεί κάτι σε ένα δρομολόγια να καθυστερήσουν όλα τα υπόλοιπα είναι το ίδιο. Επίσης όλα τα αεροδρόμια δουλεύουν με σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.. ίσως μερικοί πιστεύουν οτι δουλεύουν με καρτέλες!! :haha::haha: και πόσον μάλλον οι Low - cost εταιρίες που ελαχιστοποιούν το χρόνο που πρέπει να ξοδέψει ο ταξιδιώτης απο την στιγμή που θα μπει στο αεροδρόμιο μέχρι να φτάσει την πύλη.

3. Το "αν είσαι πιτσιρικάς και γουστάρεις να ταλαιπωρηθείς¨ δεν το καταλαβαίνω τι ταλαιπωρία :(:( εννοεί... να μην φας για 4 ώρες; να μην κάτσεις σε θέσεις που ρυθμίζονται; να μην δεις ταινία; να μην ξέρεις ποιος θα κάτσει δίπλα σου(γιατί άλλωστε στις άλλες εταιρίες μπαίνουμε στο facebook των επιβατών και τους βλέπουμε πριν ταξιδέψουμε..) , να εκτυπώσεις ένα χαρτί;
Ίσως το να περιμένεις 7 λεπτά το τρένο για Λονδίνο απο Stansted αντί για 3 που κάνει η αναμονή στην piccadilly line..? δεν ξέρω να σου πω...

Συμφωνώ με spanishcaravan79 οτι πλέον όλες οι εταιρίες έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και ξεκινούν τα χωρις βαλίτσα,φαγητό κτλ και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς...

Αυτοί που έχουν στο μυαλό τους το ταξίδι στο αεροπλάνο σαν είδος πολυτελείας, σιγά σιγά θα το βλέπουν μόνο σε ταξίδια π.χ υπερατλαντικά σαν αυτά που προσφέρουν Emirates, Ethihad, Qatar,Singapore , Malaysia(αυτοί και αν έχουν ταξίδια μαγικά..) etc. και όχι στο Αθήνα -> Ρώμη στο Μαδρίτη -> Βαρκελώνη, Αθήνα-Βερολίνο κτλ

ΥΓ: για να μην παρεξηγηθώ να πώ οτι αμα με έβαζαν να βαθμολογήσω την Α3, 5 αστέρια θα έβαζα δεν είχα ποτέ πρόβλημα, πάντα άριστη εξυπηρέτηση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο κακό που ήρθε μια νέα εταιρία στην χώρα, ταξιδιωτικό φόρουμ είναι εδώ και όχι για διοίκηση επιχειρήσεων, ελεύθερη αγορά έχουμε!
 
Last edited:

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Ταλαιπωρία μπορεί να σημαίνει το πολύ πρωινό δρομολόγιο επιστροφής ή ένα αεροδρόμιο μακριά από την πόλη που επισκέπτεσαι.

Όσον αφορά για την αναβολή, η Ryanair από όσο γνωρίζω έχει χαμηλές συχνότητες σε κάποιους προορισμούς και σε περίπτωση ακύρωσης αυτής της πτήσης δεν σου κλείνει να φύγεις με άλλη εταιρία όπως κάνουν οι υπόλοιπες (δεν γνωρίζω για άλλες low cost). Για παράδειγμα φίλος μου ταξίδευε πέρυσι από Γερμανία για Ελλάδα με ανταπόκριση την περίοδο της μεγάλης κακοκαιρίας που είχαν ακυρωθεί οι περισσότερες πτήσεις εσωτερικού στη χώρα. Επειδή δεν μπορούσε να πετάξει με το δρομολόγιο που είχε κλείσει, η εταιρία του έδωσε όλες τις πιθανές εναλλακτικές ώστε να ταξιδέψει για Αθήνα, ακόμα και με άλλες εταιρίες. Μέχρι και με ανταπόκριση British μέσω Heathrow. Αυτό η Ryan δεν στο παρέχει. Αν είσαι φοιτητής για παράδειγμα μπορεί να μην σε πολυνοιαζει να φύγεις την επόμενη μέρα αλλά αν έχεις να πας σε δουλειά σε νοιάζει να ταξιδέψεις την μέρα που έκλεισες.

Από εκεί και πέρα η Ryan σου παρέχει ένα προϊόν, ξεκάθαρο. Αν κλείσεις μαζί τους, αυτόματα δέχεσαι και τους όποιους κινδύνους ή ρίσκα έχει το ταξίδι. Αν για παράδειγμα χάσεις το boarding pass δεν σου φταίει η Ryan που θα πληρώσεις. Είναι μέσα στους όρους, τους οποίους πάντα αποδεχόμαστε χωρίς να διαβάσουμε.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
1. Τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρίες σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης επιλέγουν να στέλνουν το προσωπικό τους, στελέχη κτλ με low-cost εταιρίες, όχι απαραίτητα ryanair αλλά και easyjet, airberlin, vueling κτλ διότι τα ταξίδια που κάνουν συνήθως είναι είτε ημερήσια είτε ολιγοήμερα άρα βαλίτσες, κακό φαγητό κτλ είναι περιττό έξοδο. Αντίστοιχα καθηγητές, ερευνητές κτλ για συνέδρια δεν χρειάζονται βαλίτσα.!
Τσάμπα τα γράφω μου φαίνεται... ας τα ξαναπώ... ο Λίγδης ή η Easy είναι μια χαρά για να ταξιδεύει κανείς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ή από το Λονδίνο στο Δουβλίνο ή από την Ρώμη στο Μιλάνο μια που αυτές οι πτήσεις είναι μία άντε το πολύ δύο ώρες... για παραπάνω ευχαριστώ είπαμε δεν θα πάρουμε. Με αυτή την λογική λοιπόν ναι, ορισμένες εταιρίες μπορεί να στέλνουν μικροστελέχη με loco... τώρα να ταξιδεύουν μεγαλοστελέχη εταιριών με τον Λίγδη ανήκει στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας... μην γράφετε κουλά σας παρακαλώ...


2. Το επιχείρημα "ρισκάροντας αναβολή" δεν ισχύει, όσες είναι οι πιθανότητες με κανονική εταιρία είναι και με L.C και το έχουν βρει σαν καραμέλα και το χτυπούν χωρίς να δείχνουν στατιστικά, χωρίς τίποτα, απλά το αναφέρουν, δες στις πτήσεις της Α3 πόσα δρομολόγια κάνει ενα αεροπλάνο .. μερικές φορές και 4 πρωινό μεσημεριανό απογευματινό βραδινό αρα υπάρχει ρίσκο αν συμβεί κάποια μεγάλη καθυστέρηση στο πρωινό να την πατήσουν όλοι. Επιπλέον το " δες τι ώρες είναι οι πτήσεις ξημέρωματα κτλ " επίσης δεν ισχυεί σαν κριτήριο υποβάθμισης των LC.
.. και επειδή δεν μου αρέσει να μιλώ χωρίς στοιχεία, έλεγξε το εχθές 12/4/2014 ενα αεροπλάνο της Α3:
  • Έφυγε στις 5:30 για Αλεξανδρούπολη απο Αθήνα και γύρισε στις 8
  • Έφυγε στις 8:45 για Ρώμη και γύρισε στις 13:45
  • Έφυγε στις 14:55 για Μυτιλήνη για γύρισε στις 17:00
  • Έφυγε στις 18:25 για Θεσσαλονίκη και γύρισε στις 20:35
  • Έφυγε στις 22:15 για Ηράκλειο οπου έμεινε στο βράδυ για να φύγει σήμερα το πρωί για Μόσχα.
Συνεπώς το επιχείρημα η "low cost" κάνουν πολλά δρομολόγια, 'γερμανικά' δρομολόγια, μεγάλος κίνδυνος αν συμβεί κάτι σε ένα δρομολόγια να καθυστερήσουν όλα τα υπόλοιπα είναι το ίδιο. Επίσης όλα τα αεροδρόμια δουλεύουν με σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.. ίσως μερικοί πιστεύουν οτι δουλεύουν με καρτέλες!! :haha::haha: και πόσον μάλλον οι Low - cost εταιρίες που ελαχιστοποιούν το χρόνο που πρέπει να ξοδέψει ο ταξιδιώτης απο την στιγμή που θα μπει στο αεροδρόμιο μέχρι να φτάσει την πύλη.
Υποθέτω πως κάνεις πλάκα ή τρολάρεις... μου αρέσει που παίρνεις και το σοβαρό σου παρουσιάζοντας και στοιχεία... αν π.χ πάθει βλάβη ένα από τα δύο αεροσκάφη του Λίγδη στην Αθήνα ποιος θα κάνει τις επόμενες πτήσεις? ο φούφουτος? Αν μείνει ένα αεροσκάφος του Λίγδη στο Μαρόκο ή στην Πάφο οι έρμοι οι επιβάτες πως θα πάνε στο σπίτι τους? με διαστημόπλοιο? Όλες οι regular εταιρίες μέλη της ΙΑΤΑ προωθούν σε περίπτωση στραβής τους επιβάτες τους στον τελικό προορισμό τους με άλλες εταιρίες... ο Λίγδης τους δίνει ένα ξεροκόματο και τους λέει περιμένετε να έρθει όποτε έρθει ένα αεροπλάνο από μια βάση μου και σε 3-4-5 ώρες αν είσαστε τυχεροί, θα πάτε σπίτια σας...

3. Το "αν είσαι πιτσιρικάς και γουστάρεις να ταλαιπωρηθείς¨ δεν το καταλαβαίνω τι ταλαιπωρία!
Ξαναδιάβασε λοιπόν τα παραπάνω και πιστεύω πως σίγουρα θα καταλάβεις τι εστί ταλαιπορία...

Επίλογος... όλοι εμείς που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να σας εξηγούμε τι εστί Λίγδης νομίζετε ότι είμαστε μπρούκλιδες ή ότι έχουμε μετοχές στην Α3? Βλέπετε το τυράκι, τα 9,99€ και δεν βλέπετε την φάκα, τις παγίδες που κρύβει ένα ταξίδι με τον Λίγδη... δεν καταλαβαίνετε το απλό... ότι είναι αδύνατον κάποια εταιρία με κερδοφορία όπως ο Λίγδης, να πετάει με 10 ή 20€ ενώ ο ανταγωνισμός πετάει με 100€... αυτό είναι αδύνατον και σημαίνει ότι αυτή την διαφορά κάποιος φουκαράς θα την πληρώσει... θα την πληρώσει γιατί θα ξεχάσει να τυπώσει την boarding του, θα την πληρώσει σε βαπορίσια σάντουιτς ή βαλίτσες, θα την πληρώσει γιατί σε περίπτωση στραβής θα ξημερωθεί σε ένα αεροδρόμιο στη μέση του πουθενά...

Συμβουλή... Χαρείτε τα ταξίδια σας με τον Λίγδη, ειδικά αμα τον βρείτε στις εξωπραγματικές προσφορές των 9,99€, αλλά πάντα να έχετε στο νου σας ότι ότι πληρώσεις παίρνεις... σε περίπτωση στραβής λοιπόν μεγάλα παιδάκια είσαστε, δεν θέλω παράπονα και μυξοκλάματα...
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
1. Τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρίες σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης επιλέγουν να στέλνουν το προσωπικό τους, στελέχη κτλ με low-cost εταιρίες, όχι απαραίτητα ryanair αλλά και easyjet, airberlin, vueling κτλ διότι τα ταξίδια που κάνουν συνήθως είναι είτε ημερήσια είτε ολιγοήμερα άρα βαλίτσες, κακό φαγητό κτλ είναι περιττό έξοδο.
Συνήθως τα επαγγελματικά ταξίδια είναι last-minute, όπου η Ryanair είναι αντίστοιχα ή και περισσότερο ακριβή.

 
Last edited:

KLEIOULA

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Ταξιδεύω αύριο με ryanair για Ρώμη. Έχω ταξιδέψει άλλες 2 φορές με την συγκεκριμένη εταιρεία. Πάντα ήταν στην ώρα της, δεν χρειάστηκε να πληρώσω ποτέ τίποτε παραπάνω, (εφόσον έκανα ότι έπρεπε με βάση τις οδηγίες της εταιρείας). Δεν με ενδιαφέρει αν θα πληρώσω το νερό ή τον καφέ μου, με ενδιαφέρει να είμαι ασφαλής (γιατί έχω ένα θεματάκι με τα αεροπλάνα) και μέχρι σήμερα, δεν έχει αναφερθεί κάτι για να με αγχώσει για το αντίθετο. Αν δεν φοβόμουν τα αεροπλάνα, σίγουρα θα ταξίδευα περισσότερο και φυσικά όποτε έβρισκα ευκαιρία με ryanaiar
 

thediver

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπερα.Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να κανω μια ερωτηση. Ειμαι στα προθυρα να κλεισω 2 θεσεις για Εδιμβουργο για τον Αυγουστο αυριο. Η ερωτηση ειναι η εξης : αν δηλωσω 2 βαλιτσες (20κ +20κ) και πληρωσω εισητηρια και βαλιτσες,μπορω μετα να κανω αλλαγη στις αποσκευες και στον εναν επιβατη να διαγραφει το +20κ και να αντικατασταθει με 15+15 οπως λεει το site? Αν ναι σε ποσο καιρο πρεπει να γινει η αλλαγη?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.837
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom