Ryanair Ποιά η γνώμη σας για τη Ryanair;

Στάθης

Member
Μηνύματα
521
Likes
1.073
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Εγώ την Ryanair την λάτρεψα γιατί δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψουν άτομα τα οποία για οικονομικούς λόγους δεν θα ταξίδευαν ή έστω θα ταξίδευαν πολύ πιο σπάνια(μέσα σε αυτούς και εγώ). Το ότι δεν δίνουν πχ νερό ή ότι χρειάζεται να δώσεις άλλα 2 ευρό για την θέση δεν νομίζω ότι ειναι πρόβλημα,δεν έγινε κάτι αν αντί για 10ε ή 20,δώσεις 12 ή 22. Έτσι κ αλλιώς το γράφει μέσα στους όρους.
Αυτό που με ξενέρωσε είναι το θέμα που προέκυψε με τις ακυρώσεις. Και το χειρότερο είναι οτι ενώ είπε οτι δεν θα υπάρξουν άλλες,βλέπω ότι άρχισε τώρα να ακυρώνει πτήσεις και απο Νοέμβρη και μετα...
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.385
Likes
9.314
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αγαπάμε Ryanair και τα αρώματα με τα 20 ευρα....
Εγώ την Ryanair την λάτρεψα γιατί δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψουν άτομα τα οποία για οικονομικούς λόγους δεν θα ταξίδευαν ..
Για την ακριβεια αγαπατε, λατρεψατε τα 20ευρα της. Οπως και ολων των λοου κοστ. Απλα ηταν αυτη που εισηγαγε στην Ευρωπη το μοντελο Southwest, δεν εφυηρε κ τον τροχο...
Και το χειρότερο είναι οτι ενώ είπε οτι δεν θα υπάρξουν άλλες,βλέπω ότι άρχισε τώρα να ακυρώνει πτήσεις και απο Νοέμβρη και μετα...
Εδω ειναι η ουσια. Η εταιρεια δεν αρκεστηκε στα μεγαλα κερδη αλλα ηθελε υπερκερδη. Απαξιωνοντας τον επιβατη (οκ, αλλαζει αυτο σιγα σιγα), καθιερωνοντας μεσαιωνικες συνθηκες εργασιας για το προσωπικό. Κ οκ αεροσυνοδους βρίσκεις, πιλοτους ομως δουλους για ποσο καιρο θα βρισκεις οταν ο ανταγωνισμος φουντωνει? Κ να η εκρηξη...
Συν η καταδικη (που δεν σχολιαστηκε εδω) απο το ευρωπαικο δικαστηριο σε αγωγη εργαζομενων στις Βρυξελλες που υποχρεωνονταν στο ιρλανδικο δικαιο. Συμφωνα με την αποφαση το Δικαιο αρμοδιο ειναι της χωρας που ζεις κ εργαζεσαι, οχι της Ραιαν κατα το δοκουν. Απόφαση που θα στοιχίσει +15% στο εργασιακο κοστος συμφωνα με υπολογισμους. Συν οι νεες συμβασεις με πιλοτους συν η μετοχη που πεφτει..αν κ το κοστος θα μετακυλιστει στο κοινο (που τη λατρεύει οπως βλέπουμε...) καποιου η καρεκλα τριζει.
https://www.ft.com/content/cb7200f6-9952-11e7-a652-cde3f882dd7b
 

escursione

Member
Μηνύματα
1.415
Likes
4.509
Τελικά με τις ακυρώσεις δεν κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται! Δηλαδή αν κλείσω ένα εισιτήριο σήμερα στις πτήσεις που φαίνονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας για το Νοέμβριο, π.χ για Μπέργκαμο, υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί η πτήση? Οι ακυρώσεις γίνονται για συγκεκριμένους προορισμούς?
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.385
Likes
9.314
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί η πτήση?
μονο το μαντειο ξερει...τη δεδομενη χρονικη στιγμη..
Οι ακυρώσεις γίνονται για συγκεκριμένους προορισμούς?
όχι. μεχρι να βρει τους πιλοτους (100 συμφωνα με το αφεντικό, 700 συμφωνα με εκτιμητες...) η κατασταση ειναι ρευστη. δηλ να εχεις plan B.
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Πραγματικα πολυ ασχημη εξελιξη... Φαινεται πως ουσιαστικα καταργειται φετος το χειμωαν η βαση στα χανια. Παντως θα γινουν (ελπιζω :p ) 3 ολοκληρες :haha: πτησεις για αθηνα κ θεσσαλονικη (απο χανια) για την περιοδο των χριστουγεννων.
 

sakislagadas

Member
Μηνύματα
92
Likes
43
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Δηλαδη το θεσσαλονικη-παρισι τελος απο θεσσαλονικη???Να φανταστω ποσοι θα χουν κλεισει απο τωρα για τα χριστουγεννα,οπως και μπρατισλαβα που να τουριστικα πολυ,για βαρσοβια την πατησα εγω δυστηχως!!
 

Viaggi

Member
Μηνύματα
1.248
Likes
7.002
Μολις ανακοινωθηκε και επισημα η αποσυρση απο την κουρσα για την αποκτηση της Alitalia.
Το ωραίο (για να μην πω γελοίο) της υπόθεσης είναι πως πριν 10 μέρες έλεγαν πως θα καταθέσουν και δεσμευτική προσφορά και θα επιδίωκαν το πλειοψηφικό πακέτο! Δυσκολεύομαι να βρω τον καλύτερο ανάμεσα στον O'Leary και στον Τσάκα!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.265
Μηνύματα
885.706
Μέλη
38.946
Νεότερο μέλος
Delmary

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom